Program pro děti na svatbu

Holky, měla jste některá vlastní program na svatbu pro děti? Ne od žádné agentury. Přemýšlím, jakou pro ně vymyslet zábavu, aby se nenudily. Určitě tam bude "koutek" s hračkami, možná bych vzala i dětské společenské hry. Ale chtělo by to třeba pár her, do kterých by se mohly zapojit všechny děti nebo alespoň ty starší. Budou tam děti o 2 do 8 let. S těma nejmenšíma asi moc nesvedu, ale od těch čtyř let by se určitě zapojit mohly. Napadají vás nějaké hry nebo jiná zábava? Děkuji
Odpovědět
Ahoj my mame od 17 hod dj ktery deti skvěle zabavi....jinak mame na miste velke hriste ktere vse resi....a pokud bude hezky beru i deky...je tam louka kolem dokola a pekne si odpocnou na dece...jinak tam jsou hracky ...ja beru svatebni omalovánky a nejaky jednoduche hry jako je domino...puzzle...ale jak znam nase deti nasi partu tak vim, ze se zabavi samy:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chci vzít svatební omalovánky, nejspíš bublifuky, ale jak znám "naše" děti, zabaví se i bez programu, myslím, že nám to tam pěkně okoření :-D
Odpovědět
Omalovánky pocitamze budou do 5 ti min vymalováne a bublifuky to bude vsude vylite jak je znam to bych nebrala:D
Odpovědět
My na chalupě vytáhli vzduchovku a bylo o zábavu postaráno :-D :-D Taky výborně zabraly gumičky, které jsem připravila na označování skleniček. Děti s nimi po sobě nadšeně střílely celé odpoledne :-D To samozřejmě nedoporučuju jako oficiální zábavu ;-) Ale pokud tam není hřiště, zajistila bych třeba nějaké míče, líný tenis atd. (Teda pokud je možnost být venku)
Odpovědět
@zubilek A nemají na místě svatby něco k dispozici? Tam, kde jsme měli svatbu my, měli pro děti nějaké malé traktory a auta, na kterých děti nadšeně drandily. Taky tam byly houpačky a kuželky. A protože se jednalo o jízdárnu, sami nám nabídli, jestli se děti nechtějí svézt na ponících. Děti, které to zvládly, jsme měli tři, zařídili jsme pro ně společnou půlhodinovou projížďku a děcka byla šťastná :-) Jinak se děti zabavily samy, chtěly být s dospělými, tancovat a tak. Žádné naštěstí nezlobilo a celkově s nimi byla super atmosféra (a to jsem z toho, že na svatbě budou, zpočátku příliš nadšená nebyla).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?