Pozvali byste přítelkyně našich kamarádů?

Profilova fotka
Ahojky, mám mega dilema, co se týče dvou případných hostů na naší svatbě. Jedná se o naše dva kamarády. Jeden mám vždycky tak ženskou na půl roku, pak se rozejdou a má další. Momentálně jednu má, ani jsme jí ještě neviděli a předpokládám, že jí do svatby uvidíme maximálně jednou. Nechci mít na fotkách ze svatby nějakou cizí ženskou, kterou ani moc neznáme a u který si za pár let řekneme "kdo to sakra byl?". Myslíte, že je slušnost jí i přesto pozvat? Další kamarád je ještě větší dilema. Je to náš hodně dobrý kamarád a ten teď má konečně déle jak půl roku holku (je mezi nimi 10ti letý věkový rozdíl, jí je 16). A nastala tato situace - začala na mě nesmyslně žárlit, protože jsem byla u toho kamaráda pět minut doma se na něčem domluvit (byla přítomna i jeho babička) a ona si mě okamžitě smazala s přátel na fb (nejde mi o blbej facebook, ale o to gesto, že mi tím dala najevo, že mě nesnáší) a začala mě totálně ignorovat. Tak jsem se zeptala toho kámoše, co se stalo, co jsem udělala a on mi řekl důvod a že se za ní omlouvá, že je to ještě dítě apod. a že z toho snad vyroste. Do tý doby jsem s ní počítala na svatbě, protože je to jeho holka, ale teď jí tam nechci ani náhodou. Nechci se dívat na její otrávený žárlivý ksichty. Jí prostě nedochází, že já jsem šťastně zasnoubená a že jsem s tím kamarádem minimálně v kontaktu (je to spíš přítelův kamarád)... Jenže je mi líto toho kamaráda, že by tam celou dobu seděl sám. A taky se bojím, že by ho na tu svatbu nechtěla pustit, když nebude pozvaná a dělala mu scény nebo mu tam pořád volala. Fakt si to u mě podělala a já mám fakt strašný dilema, zda jí zvát nebo ne. Co by jste udělali na mém místě? Příteli je tohle jedno, takovýhle věci moc neřeší, ale mě na nich záleží, tak nevím, co s tím. :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jinak samozřejmě všichni ostatní jsou zváni s partnery. Většinou se jedná i o naše kamarád/ky a nebo jsou spolu fakt dlouho, tak to bereme jako samozřejmost. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak že, tu první bych určitě pozvala, přece jen, je to slušnost..a třeba jim to zrovna vydrží :) Nakonec z Vás můžou být i kamarádky :) No, a tu druhou bych nezvala 100%, neriskovala bych, že mi na svatbě udělá žárlivou scénu. Pokud je to tak jak říkáš , myslím, že to její přítel - zároveň Váš kamarád pochopí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x U toho prvního kamaráda si říkám, mu na obálku dáme jeho jméno + 1 (kdyby se náhodou rozešli a byl pak s jinou). Ale asi máš pravdu, že je slušnost jí pozvat. :)
Odpovědět
Tu první pozvi, to by bylo divné ji nezvat, jen proto že jsou spolu zatím krátce. Já jsem byla se svým přítelem jen pár měsíců a on šel za svědka jedněm kamarádům, tak ho zvali i se mnou, jeli jsme za nima spolu asi 2 týdny před svatbou ať oni poznejí mě a já je, já jsem s ním dodnes (cca 6 let) a my je nnyí taky zveme na svatbu :-D No a tu druhou =-) ona je hodně mlaďounká =-) Možná bych pozvala jen toho kamaráda a sní ať si to vyřídí sám, že se tam bude pít alkohol (což ona nesmí) a taky že tam bue dlouho do noci a ona určitě musí být do 10 večer doma (nebo aspoň já jsem v tom věku musela být v tu dobu doma)
Odpovědět
Já zvu všechny hosty v párech nebo s možností doprovodu. Vždycky je slušnost pozvat i partnery, ani by mě to jinak nenapadlo. a jen na okraj, omluva za přítelkyni, že je ještě dítě, zní opravdu zvláštně...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tak první bych pozvala a o té druhé bych uvažovala, v 16 letech už není dítě, ale kdo ví jaká je. Probrala bych to s tím kamarádem a uvidíte. Ale já osobně bych ji nezvala.
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka To je dobrý nápad : +1 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca No, taky mi to přijde divný. Má jí rád, ale zároveň se za ní stydí, tak proto to asi řekl. Ale je to fakt divný...
Odpovědět
Profilova fotka
@subsomi To ona být nemusí, ale pít nemůže, to je jasný. Ještě mě napadlo, že mu řeknu, ať si jí vezme na obřad, ale na párty už ne. Akorát by se on nebavil a seděl tam s ní u stolu a když si představím ty pohledy...
Odpovědět
Profilova fotka
@mynarikova Já taky ne. Je to moje svatba, tak proč bych se měla stresovat nějakou takovouhle žárlivkou, která to tam akorát tak bude kazit.
Odpovědět
@roseinka Já kdybych byla na tvém místě, tak si promluvím jak s kamarádem, jak to vše vidím a cítím, tak s ní. Dala bych jí dost najevo svůj postoj a hlavně bych jí vysvětlila její nevhodné a hlavně dětinské chování. Také bych nechtěla na svatbě někoho, kdo tam bude sedět jako pučmeloun a koukat jako kakabus.
Odpovědět
První slečnu bych pozvala. S kamarádem bych se narovinu domluvila, jak to vidím, jestli s tím bude souhlasit. Myslím, že sám nebude chtít dělat problémy a napjatou atmosféru, a nebude to jen na tobě.
Odpovědět
Článek se načítá
Tohle jsme řešili taky. A nakonec u těch, kterých se to týkalo (jsou spolu, nejsou spolu, jsou spolu, nejsou spolu) jsme pozvali jen kamarády.Jasně jsme napsali, že vzhledem k omezenému prostoru musí nechat své drahé polovičky doma. Ty páry, kteří jsou spolu dlouho, samozřejmě přijdou spolu.
Odpovědět
@roseinka Já bych tedy 16letou holku na svatbě nechtěla. Sorry, ale ne...
Odpovědět
Profilova fotka
@janie1988 Už jsem se tak nějak rozhodla, že jí nepozveme a tomu kamarádovi to vysvětlíme podle pravdy. Prostě nechci, aby mi někdo kazil svatbu. Za týden máme u nás zábavu, takže asi taky hned poznám, jak se bude chovat, protože budeme všichni u jednoho stolu. Myslím, že mě propálí. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@janie1988 tady přece nejde o to, kolik jí je,ale jak se chová.
Odpovědět
Profilova fotka
První bych taky pozvala, taky budeme mít na svatbě takové případy... co se dá dělat...:) U té druhé... pokud se s jejím přítelem dokážeš takhle narovinu bavit, tak si to s ním vyříkej, a myslím si že nepozvat ji není po tomhle chování divné... a on to snad pochopí...:)
Odpovědět
Ikdyž je to slušnost, nezvala bych ji - ještě tam udělá ostudu (nějakou hysterickou žárlivou scénu nebo bude mít nevhodné poznámky)...řekla bych,že zamilovaná 16ti letá "slepice" je schopná všeho :)) neriskovala bych to a nekazila si svůj den.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 No, minulý týden v baru před všema brečela, protože jsem hrála vedle něj stolní fotbálek. Byl tam turnaj a hráli všichni se všema. Prostě stál jen vedle mě. A přitom jsem tam byla s přítelem a všímala si hlavně jeho. Prostě nechápu. A už vidím, jak nám půjdou po obřadě popřát, dostanu pusu na tvář a ona se tam rozbrečí... za to mi to fakt nestojí.
Odpovědět
@rainbow_x Možná...ale za sebe říkám ne...Neznám moc 16letých, se kterými bych si měla co říct...A mám je na očích denně...
Odpovědět
A navíc, Roseinka psala, že její chování není nic moc...tak nevím, co řešíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@janie1988 zvláštní názor. @roseinka Tak po tvém posledním komentáři mám myslim 100% jasno, já bych ji určitě nezvala.. :-D tohle je nemoc.
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka No, tak to fakt není co řešit... evidentně se neumí mezi lidma důstojně chovat... měla bych hrůzu, co na té svatbě předvede za scénu...
Odpovědět
@rainbow_x Vždyť píšu to samé...:D
Odpovědět
Profilova fotka
@janie1988 Ne. Ty píšeš, že tam nechceš 16ti letou holku, já píšu že nechci 16ti letou holku s takovým chováním. To je podle me rozdíl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a že v tom baru břečela kvůli mě jsem se dozvěděla ž před pár dny. A ten kamarád jí pak vynadal kvůli tomu, jak si mě smazala a jaký dělá scény, tak si mě hned přidala. Jenže o to já fakt nestojím už. Udělala to jen proto, aby na ní nebyl naštvaný. Prostě je to ještě malá holka a fakt se neumí chovat.
Odpovědět
to je šílený!! snad z toho vyroste a pak se bude červenat i za ušima :-) @roseinka
Odpovědět
Ano, nechtěla bych tam 16letou holku. A nestydím se za to. Je mi 26 let, mí kamarádi jsou stejně staří. A co tam bude dělat ona? Bude ucucávat colu? Bavit se o tom, že chodí do prváku? Evidentně nemáme stejný názor, ale dobře, je to každého věc. Jsem s puberťáky každý den, každý den řeším jejich problémy, vím, jak se chovají, tak ať se na mě nikdo nezlobí, že bych je nevzala na svatbu. TAK MĚ HLAVNĚ NEUKAMENUJTE.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Snad jo, ale předpokládám, že do naší svatby z toho nevyroste. Vtipný je, že sama naznačovala, že by se už vdávala, když jsme se u stolu bavili o naší svatbě. V šestnácti jsem teda měla jiný problémy. :D Někteří si začínají myslet, že brzo záměrně vysadí prášky.... kdo ví. Každopádně, čím víc slyším/vidím, co má se mnou za problém, tím víc jí začínám nesnášet. A to jsem proti ní nic neměla vůbec. :/
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si představte, že mi ta kamarádova holka napsala omluvu, ale stylem - že ženy dělají chyby a že se moc ukvapila, ale že každou ženu naštve, když si její muž domů tahá jiné ženy. :D :D :D Já nevěděla, jestli se mám urazit ještě víc! Tak jsem jí napsala, že si mě domů NETAHAL, že nejsem jeho děvka. A pak jsem jí rozumně vysvětlila, co mi vadí na jejím chování a jak je nesmysl žárlit na šťastně zasnoubenou ženskou a taky jaký mám kvůli tomu problém jí pozvat na svatbu. Tak jsem zvědavá, jak a jestli se srovná a co mi napíše...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?