Pouze odpolední svatba

Krásný den všem přeji, řeším jeden, pro mě velký, problém a ráda bych znala názor dalších lidí. S přítelem máme v plánu svatbu, ale bohužel se naše rodiny vzájemně nesnáší. Jelikož bych si ráda užila šaty, nechtěla bych svatbu pouze o obřadu. Tak mě napadlo, že bychom se dopoledne šli fotit, odpoledne (cca 13-14.hodin) bychom měli obřad a po té bychom se přesunuli do restaurace, kde bychom si společně dali jídlo, zákusek a konec. Jen pro uvedení do situace, oba s přítelem máme rozvedené rodiče, kteří se nesnáší mezi sebou plus přítelova mamka s mou mamkou a přítelův táta s mou mamkou. Svatbu bychom měli pouze s rodinou, bez přátel. Myslíte si, že by to nemuselo být úplně špatné? Vřele vítám nápady, jak tuto situaci vyřešit. Předem děkuji za všechny odpovědi 🙂
Odpovědět
Tak ještě je možnost udělat svatbu bez rodičů, ale to asi nechcete. Jinak bych to udělala stejně. Každopádně upřímně mě mrzí vaše celková situace, musí to být těžké.
Odpovědět
Profilova fotka
Bud bych jim to rázně vysvětlila ze snad se můžou chovat jako dospělý a nebo bych jim řekla at ani nechodí.. Ale rovnou bych neslevovala z nároků na svou vysnenou svatbu, ty nemůžeš za chování jiných ale nemusíš ho trpět 😉
Odpovědět
Nemuzu se zbavit pocitu, ze svatba je primarne okamzik tech dvou. Ano, vetsinou to ti dva chteji sdilet s rodinou, prateli… Ale pokud by je rodina mela stresovat, je nutne cleny rodiny zvat? I kdyz jsou to rodice? My jsme seznam hostu znacne proskrtali, nezveme nikoho, koho “musime” pozvat nebo kdo by nas stval. Tim vzniklo, ze budeme mit na svatbe slozeni hostu rodina x pratele 1:10. Ale nebude tam nikdo, koho tam neuvidime radi nebo kdo je zpusobily nam ten den zkazit. Jste dospeli, rozhodnuti je jen na vas. A ze s vami treba nebude nekdo z rodiny mluvit? Hm… Opravdu chcete na svatbe nekoho, kdo by s vami nemluvil proto, ze jste se svobodne rozhodli udelat si svatbu po svem?
Odpovědět
@rraadka Mockrát děkuji za názor. Rodinu na svatbě chceme,jen je těžké vymyslet jak to provést. Napadla nás už i možnost oslavit to s každým jednotlivě, ale to bychom se nedoplatili.
Odpovědět
@denisa2299 a neptala ses rodicu jak by tu svatbu zvladli? Ze nechcete byt tlaceni do toho koho si zvolit nebo delat svatbu bez rodicu…treba te prekvapi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?