Poradíte jak pozvat na svatbu klienty?

Ahoj, byla jsem v podstatě "donucena" okolnostmi a šéfem, abych pozvala naše 2 významné klienty, kteří jsou celkem v pohodě, na svatbu. Hodlám je pozvat pouze na obřad, tj. poslat jim e-mailem pozvánku. Teď řeším co jim mám do textu e-mailu napsat, aby věděli, že pokud vůbec dorazí tak jsou zvaní pouze na "kukačku" na svatbní obřad. Jsou z Prahy a protože to máme u Rakovníka, doufám, že se neukáží, ale nemáte některá nějaký nápad? Zvažuji napsat, že: Dobrý den, přílohou zasílám svatební oznámení. Budeme velmi rádi, když se našeho obřadu zúčastníte." Ale nevím...Díky, holky.
Odpovědět
jak tě může šéf donutit prosím tě? To je tvoje soukromá věc koho zveš ne', já bych si to líbit nenechala...
Odpovědět
Nějak jsi uvedla málo informací, toto měla být spíš diskuze než otázka. Bude šéf tvým manželem ? Pokud ne, tak proč ti mluví do soukromého života ? Pokud by vážně bylo nutné poznat VÝZANAMNÉ KLIENTY na svatbu, pak pozvat je jen na obřad a ne na hostinu by bylo trapné, nevhoné a urážlivé, pokud jsou VÝZNAMNÍ tak patří i na hostinu a zábavu.
Odpovědět
Tak to bych si teda v zadnem pripade libit nenechala... je to firemni akce, nebo tvoje SOUKROMA svatba? Proc bys je mela zvat.. to nedava vubec zadnej smysl.
Odpovědět
Profilova fotka
asi bych je raději pozvala na hostinu než na obřad ... Přeci jen je to dost soukromá a rodinná věc a u obřadu mít cizí lidi - kor KLIENTY ... bylo by mi trapně být významným klientem :-) Fakt. Normálně je pozvi na večerní svatební oslavu :-)
Odpovědět
A co jim prostě poslat jen svatební oznámení? Svatební obřad je věc veřejná, takže přijít může kdokoli, i oni. A pokud není k svatebnímu OZNÁMENÍ přiložena i POZVÁNKA, tak je všem inteligentním lidem jasné, že se jedná jen o informaci, popř. že se můžou podívat na obřad, ale dál zvaní nejsou...
Odpovědět
Profilova fotka
určitě, dej oznámení s kartickou, že jsou zváni na raut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?