Počet hostů z každé strany

Profilova fotka
Holky máte zkušenosti s tím, když jeden z vás pozve třeba 20 lidí a další 30? Jak je usadíte? Tak, aby bylo na každé straně stejně? Nebo je to blbe, posadit někoho na druhou stranu? Aby to bylo vyrovnané?
Odpovědět
My posadili lidi tak, aby si spolu rozuměli a vycházeli spolu, aby ti, co se rádi nemají byly od sebe daleko. Neresili jsme, kdo je z které rodiny, ale celkem to vyšlo tak, že na mojí straně byla převážně má rodina a spolecni kamarádi a na manzelove straně převážně jeho rodina.
Odpovědět
My měli 5 z jedné strany a z druhé asi 30, co se příbuzenstva týče. Stůl jsme měli do "E", protože nás i s kamarády bylo asi 60 a nijak jsme nedodržovali, kdo je z které strany, spíš mladší generace s mladší a tety s tetama, prostě tak, aby si ti lidé měli u stolu co říct. Myslím, že rozdělovat strany podle toho, kdo je od ženicha a kdo od nevěsty, je blbost, přeci se slaví to, že teď jsou všichni jedna rodina - btw., málokdy to budeš mít přesně 50 : 50 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, díky holky...ja jen jestli to neni blbe nekoho cpát jinde... Stejne potom kazdy bude jinde ;) Ale myslim ze se najdou i ti co se budou ptát proc ten sedí tam kdyz tam nepatrí :D ale je to o lidech ;)
Odpovědět
Já budu mít 80 a přítel 30 a řešíme to tak že nejbližší rodinu dávám k sobě a vzdálenější dávam k přítelově rodině, jinak by to nešlo udělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kočky, no též to řeším. Přítel má velmi rozvětvenou rodinu, takže z jeho strany s největším ořezem jsem se dostali na nějakých 25 lidí a z mé, kde to vyvažuji matčinou sestřenicí, kde máme velmi dobré vztahy a nejlepšími kamarádkami ... na 17 lidí (jsem jedináček a s otcem ani jeho rodinnou větví se nestýkám ani nedržíme kontakt). Nejraději bych volila stůl do písmene T aby se obě rodiny více spřátelili. Širší rodinu a další kamarády pozveme na večerní raut, kde už pak bude vše šumák :-D
Odpovědět
@lorena89 my meli kulate stoly a tak jsem mela vyhrano :-) ale i kdyby jsme meli klasicky účko tak bych to rozdelila....byli jsme na svatbe kde na jedne strane bylo 20 lidi a na druhe 10 a bylo to fuk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chybějící hosty na jedné straně stolu doplnili fotografama, kamermana, řidičem a DJ....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?