Nevím, zda pozvat sestru na svatbu

Mám dilema zda sestru pozvat na svatbu.Nemáme zrovna nejlepší vztah.Budu se vdávat po druhé z předchozího manželství mám dvě děti ale sestra i moje máma stále syna kterému je téměř 14let proti mě navádí.Včera jsem sestře říkala ,že nechci ,aby mu říkala ,aby jel na víkend k ní.Dnes si pro něho přijela a když jsem jí řekla ,že si nepřeji ,aby si ho brala, tak mě řekla ,ať se do toho nepletu a fyzicky mě napadla a to i přesto, že ví,že jsem těhotná.Ona je prostě i v očích matky ta nejlepší dcera její děti jsou zlatíčka a tak si říkám,jestli jí pozvat.Nejraději bych nepozvala i mamku,ale to mi příjde celkem kruté.Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Je to tvoje volba....Pokud se rodina takto chová tak je nezvi. Budeš se pak zbytečně stresovat. Klidně si udělej svatbu jen se svědky. Je to druhá svatba takže bych to ani moc neřešila.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendys7 Jestliže tě tvoje vlastní sestra napadla a to i přesto, že jsi těhotná, tak bych s ní ukončila veškerou komunikaci.... a jestli jí v tomhle tvoje máma podporuje, tak to samý. To je hrozný, tohle. Já bych je nezvala. Já svojí matku taky na svatbu nezvu a mám k tomu pádný důvody, něco jako s tvojí sestrou, ale ještě horší.... tohle já neodpouštím. A myslím obecně, že by se nemělo, protože to není normální.
Odpovědět
@roseinka no sestra mi včera řekla že jedu na kvantu a né na kvalitu dětí a máma na to že jsem si nechala udělat spratka.Pak bylo zle že jsem to řekla synovy ten se mě zastal a řekl mamce že takhle se mnou mluvit nebude.Mimo toho jsme mimi plánovali. Jenže vím ,že když nepozvu ségru,tak solidárně nepůjde ani mamka to mi příjde dost kruté.A to budou řeči typu ona nás nepozvala protože na to nemá.Už ted pořád slyším jak mě přítel má na peníze a že jsme sociálové.Jinak přítel si vydělá celkem dost peněz.
Odpovědět
Pokud by mě kdokoliv naváděl proti mému dítěti, tak na mé svatbě nemá co dělat. Jestli je to matka, sestra, tohle je něco nechutného, takhle ponoukat dítě. Je to samozřejmě tvoje věc, ale já bych se na takové lidi, kteří mě TĚHOTNOU fyzicky napadnou, nemohla ani podívat.
Odpovědět
Asi to reknu dost na tvrdo. Ale jestli tva matka schvaluje/toleruje, ze te tva sestra fyzicky napada (o tom, ze jsi tehotna, ani nemluve), tak by se vybodla na obe. Stejna krev jeste rodinu nedela. Stejne by te ve svatebni den pravdepodobne jenom nervovaly.
Odpovědět
Jenže nejhorší je že to jsem já kdo je ten špatný a pořád mám pocit že jim musím něco dokazovat a ospravedlňovat se
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte takovéhle vztahy a chová se k tobě takhle,tak ji nezvi, přece si nenecháš zkazit svůj velký den,za ty nervy to nestojí!
Odpovědět
S takovou rodinou bych omezila styky na minimum. Osamostatni se od nich a tím ztratí jakoukoli možnost do tebe rýt. To, že se tak k tobě chovají je jen proto, že ty sama jim to dovolíš. Na svatbu bych nezvala nikoho jen že slušnosti nebo jen proto, že je to rodina. A nenechala bych se vydírat a manipulovat matkou a tím, že bez sestry nedorazí. Stejně asi nebude o co stát. Je její problém, pokud pozvání odmítne.
Odpovědět
Nezvat !
Odpovědět
Nepozvala bych ani jednu! Chovají se k tobě příšerně a nenechala bych si zkazit nejkrásnější den takovýma dvěma zákeřnýma zlýma ..... osobama. A věř, že tě pomluví stejně tak, jako by tě pomluvily, i kdyby tam byly.
Odpovědět
Souhlasím s ostatníma, nezvat ani jednu, má to bejt váš den ne jejich!
Odpovědět
také bych je nezvala,má to být jen a jen Tvůj den,nenech si ho zkazit a pokud mohu doporučit a máš sama v sobě takový boj,klidně si zajdi na pokec k psychologovi,je spousta organizaci atd.... jde o to že se vypovídáš,uleví se ti a není to žádná ostuda.... dnes už se to nebere jako nějaká ostuda nebo tak něco a zaplať bůh za to..... Tobě držím pěstičky,ať se ti v životě daří a splní se ti vše co si přeješ......
Odpovědět
Článek se načítá
Řekni jim, že je na nich jestli budou na svadbě, protože když se k tobě nebudou dobře chovat , tak je nepozveš, zaviní si to samy. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?