Není blbé, aby mě vedl tchán k oltáři? Mám dilema

Holky mám dilema není to blbé aby mě vedl tchán k oltáři?s moji strany tam bude jen segra a její.... stejně tak s děkování rodičům a vyplacení nevěsty musíme taky vypustit :(
Odpovědět
Profilova fotka
Nebyl by tedy lepší sestřin manžel (partner)? Myslím, že by to měl být někdo z Vaší rodiny (kdokoliv) ale pokud nikdo není, tak nevím...Znám dost holek, které nevedl k oltáři otec, ale vždy to byl někdo z její rodiny, popřípadě kamarád.
Odpovědět
Profilova fotka
@molinovy2014 a nechceš jít třeba se sestrou? Případně rovnou přijít s ženichem, nebo přijít sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to není blbé.Je jen na Tobě koho tím pověříš. Byla jsem na svatbě, kde vedl nevěstu její tchán i přesto, že tam měla spoustu lidí ze své strany, teda kromě otce. Podle mne to bude určitě vypadat lépe než kdyby jsi šla se sestrou. A tchán si toho bude určitě považovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to blbé!
Odpovědět
Taky si myslím, že to není blbé! Mě povede můj bratr. Záleží jen na Tobě, koho požádáš.
Odpovědět
tak on jsi toho považuje ze začátku,,,je toho chytl :)sama je prý blbé a nehodí se to ...
Odpovědět
@molinovy2014 proč by to mělo být blbé? Standardní je, když nevěstu vede otec nebo jde sama. Proti ostatním variantam nic nemám, mě povede brácha, jen si myslím, že to blbé není...
Odpovědět
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-o
Odpovědět
Taky jsem si nedávno od tchýně vyslechla, jak je blbé, abych chodila sama a nedej bože hned se snoubencem... jenže nikdo jiný už nezbyl :-D Beru to jako důležitý úkol, má to být někdo blízký a žádného jiného mužského tam z mé strany mít nebudu. Jde mi o ten význam, že nevěstu by měl předat někdo, kdo k ní má nějaký vztah a než abych sháněla kdo ví koho, tak to radši půjdu sama, je to moje rozhodnutí a ať si ostatní klidně klepou na čelo :-)
Odpovědět
vůbec to není blbé, mě povede taky tchán :)
Odpovědět
taky přemýšlim kdo mě povede , bud kamarád, nebo od moji svědkyně manžel mě napadl . a co říkáte na to kdyby mě vedl syn ? máte s tím někdo zkušenost ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetkkaa to mi prijde moc hezke, kdyby te vedl syn. Mate k sobe blizko a ta symbolika predani maminky jinemu novemu chlapovi v rodine..parada. Ja bych to toho sla, pokud bude syn pro :) A pokud jde o verzi, ze syn je tveho partnera, ktereho si beres, no tak to je pak uplna parada, rodina ma drzet vzdycky pri sobe a aspon si to vsichni uzijete a urcite to bude nezapomenutelny zazitek :))
Odpovědět
Článek se načítá
@mejzy85 jeee , děkuji , pěkně jsi to napsala, ano je to syn měho snoubence, takže rodinka cela, otazkou bude zda bude chtít , bude mu skoro 5 let tak snad se nešprajcne :-) člověk nikdy neví :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky :), možná je už pozdě,ale též přispěju se svou troškou do mlýna - také mě k oltáři nevede můj táta (již zemřel), požádala jsem proto bratra mého otce.. Byli si blízcí a je to poslední muž z tátovy rodiny.. Až se vdám tak zbyde už jen poslední Hanykýřová v rodině (a to právě dcera strýce).. Pokud máš dobrý vztah s tchánem, ať Tě klidně vede on.. aspoň budeš cítit skutečnou otcovskou podporu..
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetkkaa mne vedl 15 letý syn. Bylo to nádherné a on i já si to budeme pamatovat. Byla jsem na něj pyšná a on na mne ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Souhlasím s většinou, že to blbé není...taky jsem byla na svatbě bratrance, kde jeho nastávající vedl jeho otec, protože ona otce nemá...Nebo na svatbě, kde vedl nevěstu kamarád... A taky myslím, že není hloupé, aby šla nevěsta sama...zatím to takto mám v plánu i já, tatínek mi už dávno zemřel a já bych to brala symbolicky, že je tam je se mnou..proto bych ho nikým nenahrazovala...bude to jeho čestné místo. A co se týče předání, to bych vyřešila až dojdu k oltáři a tam přitoupí maminka a skoromanželovi mě předá... :) Hlavně si myslím, že do toho nemá kdo co mudrovat, je na nevěstě, koho si vybere, aby se cítila dobře!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?