Nemáme fotokoutek ani žádné hry.

;-) Zdravím holky. Abych Vás trochu zasvětila.V červnu máme svatbu a můj ženich odmítá fotokoutek a všelijaké hry....Nejdříve souhlasil,i s tombolou,ale pak změnil názor.Tvrdí,že to bude trapas a že se nikdo bavit nebude.Pravda je taková,že naši hosté jsou starší a naše rodiny jsou dost nezábavní a většina nám řekla,že se dlouho nezdrží a ze svatby brzo odjedou...A přítel má asi pravdu,nikoho to bavit nebude,ale co tam budou dělat?Já se nechci o to ošidit,ale jak tak nad tím přemýšlím,tak má asi pravdu! Chci se zeptat,máte všichni fotokoutek,nebo všelijaké ty hry?A Vy,co to nemáte,máte nějakou jinou zábavu?My máme jen muziku...
Odpovědět
Profilova fotka
@leousek také nemáme žádné hry, fotkoutek ano, ale takový amatérský a dobrovolný, jen pro vážné zájemce :-) defakto máme jen hudbu a to až od 18:30. Oběd je naplánován na 14 hodin, poté čtení gratulací a případné proslovy ( poprosila jsem o proslov mého tátu - není to typ na proslovy, ale i přesto se toho ujal hrdinsky a má nachystaný proslov v délce 8 minut, zatím jej nikdo neslyšel, nevíme, co v něm je, bude to překvapení. Po proslovu máme krájení dortu a volnou zábavu formou povídání a právě fotokoutku - pro děti jsem nachystala omalovánky...snad to klapne, svatbu máme 24.4.2015 :-)
Odpovědět
právě proto, že jsou hosté nezábavnní, tak bych určitě nějaké hry zařadila...ať se můžou trošku "odvázat" a není tak hustá atmosféra, než když budou sedět a koukat kolem sebe :-) my teda fotokoutek neplánujeme, ale nějaké hry budou ;-)
Odpovědět
@ludul My tam děti mít nebudeme,kromě naší dcery a neteře.Svatbu máme v penzionu,je tam i bazén,hřiště volejbalový...Fotokoutek bych chtěla,ale za prvý nevím jak na něj a dále,bojím se,aby nám nezničili foťák...A jiné hry nemáme.Bojím se,aby se tam nenudili.
Odpovědět
@luccido Jenže to jsou většinou postarší hosté a žádná zábava je nebaví...Chovají se,jako kdyby všechno bylo pod jejich úroveň...Mám trošku strach i ze společného focení...Nejraději bych si najala nějaké cizí lidi,s nima by byla třeba alespoň sranda. :-D
Odpovědět
Nebudeme mít NIC! 8-) Fotokoutek mi přijde jako vyloženě vyhozené peníze a hry jsou zase takové umělé (nebo nevkusné - poznávání nevěsty podle bůhví čeho apod. :-) ). Tombola byla na jedné svatbě v přítelově rodině a já se tím opravdu bavila...než jsem přišla na beremese a zjistila,že to je jedna a ta samá tombola, která se opakuje na všech svatbách :-) Takže jestli tam máte kamarády v tom věku, kdy se žení a vdávají všichni, tak by to možná působilo spíš trapně...U nás bude jen hudba (tedy jestli ji ženich zařídí...je to jeho úkol). Naše rodiny se nepotkávají celé tak často, kamarádi se taky všichni nescházejí denně, myslím, že hosté si budou povídat a budou rádi, že se vidí...a zábava poplyne tak nějak přirozeně.
Odpovědět
@leousek tak my na svatbě budeme mít pár hostů "prudičů" a myslím si, že taky budou každou zábavu shazovat, ale když se najde alespoň pár človíčků, kteří se budou bavit, tak se ostatní možná nechají strnout davem :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff Trošku jsi mě uklidnila..Já počítám,že se to rozdělí na skupinky.Moje rodina,ženichova rodina a mladší...Oni se celkově na naší svatbu netěší.Přítelovo rodina proto,že se kdysi rozvedl a žení se podruhé,moje rodina řeší peníze ...a nakonec nám většina řekla,že stejně odjedou brzo, i když mají zaplacené ubytování....Jsem z toho na větvi.
Odpovědět
@luccido My tam těch prudičů budeme mít víc....Jenže přítel pracuje v cizině,já jsem na mateřské a tak tolik kamarádů nemáme.Přesto si myslím,že cizí by se bavili líp jak naše rodiny
Odpovědět
My taky ne, přítel je nechce, tak snad bude veselo i bez toho :)
Odpovědět
@leousek to mě mrzí, občas mám pocit, že problémy s rodinama tady má každá druhá :-( Ale snad remcají jenom dopředu a potom budou rádi a nechají se strhnout - slavnostní atmosféra, dobrý jídlo...kolik Vás bude?
Odpovědět
@terijs To mě těší :-) ;-) .Všude tady jsou k vidění rekvizity na focení,tak jsem myslela,že tu budu sama...ulevilo se mi :-).Snad se budou bavit i tak.
Odpovědět
@izzybickerstaff Tak tomu nevěřím....Mají se vším problém.S jídlem,s odvozem...všechno je špatně.Myslela jsem,že se všichni na svatbu těší,ale je to jinak.Bude nás asi 30lidí,z toho 10 řeklo,že se nezdrží.
Odpovědět
Článek se načítá
podle mě je na svatbě lepší i řízená zábava než žádná...při studiích jsem brigádničila na svatebních hostinách a hned ta moje první mi utkvěla v hlavě...nevěsta mladá, ženich o 16 let starší a ke všemu to byla už jeho čtvrtá svatba...chtěli mít co nejvíc hostů a ani jim nechtěli zařídit svatební oběd! Působilo to na mě asi tak "navalte svatební dary a nic po nás nechtějte" neměli pro ně připravenou žádnou zábavu, krom promítání svých fotek styl alá...."tady jsme byli krkonoších....tady ta fotka je z chorvatska...atd.." nepřidali ani jednu zábavnou historku a vypadalo to spíš jako vychloubání...většina hostů byla tak otrávená, že se v devět večer sebrali a jeli domů.... takže pro mě je to odstrašující příklad a snažila bych se do zábavy vtáhnout alespoň "zdravé jádro" tedy nejbližší rodinu a zbytek se po pár panáčcích přidá sám ;-)
Odpovědět
Ahojky,nebudeme mit fotokoutek,ani nejake hry,ani strom,vezmeme akorat sebou badmintonovy rakety a maximalne petanq,jinak je v arealu penzionu i venkovni bazen,tak jestli vyjde pocasko,zabava je jasna,plavky sebou :D budeme akorat promitat fotky na platno,ale na to se muze kouknout kdo chce a jako kulisa budou pisnicky z notebooku :) bude grilovacka a vecer kytary a zpev :)
Odpovědět
Mně většina svatební zábavy přijde buď trapná nebo až šílená. Podle mě je nejlepsi, když zábava plyne sama, hraje hudba, je dobře jídlo a pití a bavite se především vy dva s mužem. To podpoří náladu ostatních. Pokud máš strach, že bude nuda, navrhují trošku omladit hosty - pozvete pár přátel a bude to hned veselejší. Myslím, že organizovaná zábava, pokud je nucena, lidí spíš znechuti.
Odpovědět
@luccido Já bych tam taky chtěla alespoň nějakou malou zábavu,ale oni nechtějí (netváří se) ani společné focení,natož že by šli do fotokoutku!
Odpovědět
Profilova fotka
Já spoléhám na svou akční družičko-koordinátorku, bude pověřená odranizací hostů a bude na ní aby zábava nestála. Takže hry se zařadí, pouze pokud by se to hodilo. V čase kdy se budou fotit portréty bude připraven svatební strom a budu mít vystavené naše fotky od dětství a plánuji svatební noviny. Myslím, že to i babičky a strýčky zabaví a zároveň budou mít témata k hovorům. Jinak mám v programu házení kyticí na zahájení večera, až se sejdou přátelé a pak už jen hudba.
Odpovědět
A jaké jsou hry,kromě fotokoutku,tomboly,stromu...?
Odpovědět
@verziz Noviny mám také....Budou v nich i vtipy,tak uvidíme...Mě opravdu nic nenapadá.Svědkyně moje na to absolutně kašle,takže nečekám,že by něco vymyslela.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že můžeš být v klidu. Přípravy na fotokoutek jsou tu sice snad v každém druhém albu, ale to ještě neznamená, že je fotokoutek i na každé druhé svatbě :-) My ho s přítelem rozhodně nechceme, přijde nám jako vložená blbost, ale to asi i proto, že budeme mít taky trochu vyšší věkový průměr svatebčanů. Shodli jsme se ale na tombole - nejdřív se mi do ní moc nechtělo, ale pak jsme dali dohromady seznam výher, u kterých by mohla být docela sranda a nikdo by se u nich neměl cítit trapně, takže do ní asi půjdem. Je fakt, že už je to taky hrozně profláklé a všichni tu mají skoro totéž, ale zase vzhledem ke složení našich hostů myslím, že to velká většina snad znát nebude, spousta z nich byla na svatbě naposledy tak před dvaceti lety :-)
Odpovědět
@leousek Jestli máte spíš starší hosty z rodičovské generace, tak bych asi fotokoutek nedávala, to mi přijde jako zábava pro mladé (taky je to vidět na spoustě maturitních plesů :-) ), naopak třeba tombolu by nemuseli znát a mohla by být hezká. Jinak těžko něco poradit, hodně her je založených na pití alkoholu a to taky každému nesedne :-|
Odpovědět
Já tombolu chtěla,myslím si,že babičky by pobavit mohla,ale ženich nechce...fotokoutek ten nebude,do toho ho nepřemluvím :-)!Máme opravdu starší hosty...Mě by spíš pobavilo,kdyby pro nás někdo něco připravil,ale to se čekat nedá...tak snad se nudit nebudou.
Odpovědět
Profilova fotka
My nemame zadny fotokoutek, zadne hry, zadnou tombolu. Nemam rada organizovanou zabavu. Ani jeden jsme nic takoveho nechtel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?