Několik lidí se omluvilo z naší svatby, je mi to líto

Máme mít jen malinkatou svatbičku ...pro asi 20 lidí.....ale ted se mi začínaj už někteří omlouvat,že "asi" nepřijedou....jestli to takhle pujde dál..tak tam budem sami.....na večerní party jsem nakoupila 10kg masa......pul roku makám na všech detailech..a ted tohle...je mi to děsně líto!!!S každou blbinou jsem se patlala,chtěla jsem aby se to všem líbylo :-( :-( .....Měla jsem poslechnout snoubence,a rovnou se na ně vykašlat a odjet radši za ty peníze někam k moři... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Neboj Dani, ono se to určitě zlepší. Třebas to řekli jen tak, jako že teď se jim nechce, ale nakonec rádi přijedou.
Odpovědět
Danielko: No někdy je to těžký, myslim, že ale teďka všichni jen vyhrožujou a nakonec si to stejně zařídí, aby mohli přijít, já bych potřebovala ubrat trošičku lidiček :-D Dyžtak půjčim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím v Verčou, oni si to určitě nenechají ujít :-D .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
kacka01-..já vím,že jme nejduležitější my dva!!..ale přeci jenom s rodinou a nejbližšími přáteli..právě proto jsem zvala uplně ty nejblíž..nechcem to velké..peníze potřebujem jinam....a při dvaceti lidech,když mi už čtyři řeknou,že nejspíš to nepujde...a další dva se začali vymlouvat na dovolenou...tak to nás tam bude tak 13-14...to snad ani nemá cenu něco pořádat!!! 8-)
Odpovědět
verunka-to bys byla hodná...jinak si budu připadat jak debil!!!
Odpovědět
st.katka--ale nechaj!!sem byla hoodně naivní,když jsem si myslela opak... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Je mi jasný, že tě to trápí, člověk to tak dlouho připravuje a snaží se a co z toho? :-( Tak se na ně vyprdni, svatbu má cenu dělat v jakémkoliv počtu už jen kvůli vám dvoum! Je to těžký viď?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No tohle fakt naštve, ale i tak bych se z toho tolik nenervovala, tak si to užijete jen opravdu s lidma, kterým záleží na tom, aby tam byli, alespoň víš, co můžeš příště čekat. Alespoň ušetříte s přítelem.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jasně, potřebuješ vědět, kolik čeho, takže budeš potřebovat vědět, kolik lidí tam příjde. Určitě najdeš spoustu kamarádů, kteří o to budou stát a nahradí ti ty, kteří o to nestojí.
Odpovědět
Dani, nic si z toho nedělej, taky teď řešíme kdo přijde a kdo je uražený, ale nic si z toho neděláme, lepší než kdyby ti lidé přišli a otravovali celý den. Stejně budeš mít oči jenom pro miláčka ;-) A určitě si to užiješ! Takhle aspoň víš, že ti přijdou jenom lidičkové, kterým na tobě záleží :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
dančo, mám taky 20 lidí a kdyby 4 odřekli, ani by mi to nevadilo a uvítala bych, že budeme mít víc místa :-N :-N Vůbec přece nevadí, že budete mít jen třeba 13lidí - bude to komornější, intimnější, bude to fajn, uvidíš ;-)
Odpovědět
llaala.. :-N hoodně komornější.....jestli to tak pujde dál..sedíme u stolu pro čtyři..my dva a svědci.. |-|
Odpovědět
Neboj Dani, určitě to tak nedopadne. A kdyby to tak mělo vypadat, jak tady radila jedna holčina: pozvi kamarády a hotovo. ale spíše si myslím, že dělají jenom vlny a stejěn přijdou. Třeba jenom chtějí být zajímaví..
Odpovědět
U nás je ten problém ještě..že to děláme na chalupě..vzdálené od bydliště 80km..tu chalupu máme teprve třetím rokem a ještě tam moc lidí neznáme..pořád jen makáme....a na seznamování není moc času...ale máte pravdu..nebudu se rozčilovat!! :-N ...ono to nějak dopadne...ten muj miláček se táák snaží..každou blbinu ,kterou vymyslím se snaží zrealizovat...tyhle chmury mu vubec nesmím říkat..by ho to mrzelo,že jsem smutná a ještě by na ně nadával....ještě,že si mužu postěžovat tady... |-|
Odpovědět
No vidíš, máš takového skvělého chlapa, takoví lidé ti můžou být úplně ukradení 8-) Těš se z toho že vám to tak krásně klape a na ostatní se vykašli, dopadne to dobře!
Odpovědět
moc dík za podporu!! :-)
Odpovědět
dani, nás tam bude i se mnou a s mužem asi tak 16 plus dítě. Jsou to teda všechno lidi, kteří nevěřim, že by to jen tak odřekli (sice semo tamo vyhrožujou, že když to máme mimo Prahu a když tohle a tamto, tak možná ani nepřijedou, ale já jim to nevěřim ;-) ) A i kdyby třeba někomu nevyšlo volno, tak i ve čtyřech to má cenu, pokud víš, že jsou to ti praví, kteří o to stojej. Mě by třeba mrzelo, kdyby nemohla dorazit kamarádka - neni moje svědkyně a její šéfka na ní má pifku. tak kdyby kvůli takhle blbejm důvodům nedostala volno a nemohla tam bejt, bylo by mi to fakt líto. Ale že se někdo "sekne" z trucu nebo si naplánuje dovolenou, i když věděl o svatbě dřív? to si fakt nezaslouží, abys toho litovala. A vůbec, podle mě čím menší svatba, tím by měli ti pozvaní být radši a poctěný, že je tam vůbec chcete ne? Že jako vám na nich asi fakt záleží. Já bych se cítila trapně, kdybych byla jednou z pouhých 20 "vyvolených" a dala přednost jinýmu programu.
Odpovědět
jak jsem před chvilku dozvěděla od miláčka,který maká na chalupě...tak se prý chystá pulka !! :-D vesnice nás navštívit a popřát.....tak ted se zase začínám bát,aby těch 10kg masa a 1 kýta stačila pohostit pul vsi.... :-p ..snad kecal!!!..já to vidim tak..,že bud to bude děsnej pruser..nebo to bude bomba....bud nám toho jídla hodně zbyde,nebo toho bude málo....já nevím,čeho se mám bát víc!!!!!!!!!!!!! :-D :-D
Odpovědět
Tak vidíš, to je super! O jíldo snad těm lidem nejde... Jestli vám chtěj jenom popřát, tak snad nebudou počítat s tim, že tam pro ně máte půl kila masa na osobu "jen tak, kdyby náhodou" ;-)
Odpovědět
Snad máš pravdu,ale něco jim nabídnout budem muset..aspon pití.... |-| a toho teda zatím moc nemáme...tak šest lahví vína....to asi stačit nebude.. :-N
Odpovědět
Dani, mam podobny problem, taky delame svatbu mimo, ale zajistili jsme a platime hostum ubytovani a z puvodnich 24 lidi je asi 17... mam strach, co rekne provozni z restaurace, aby se ji vubec vyplatilo tak malou svatbu delat... ja jsem rekla holkam, co prijedou kvuli mne na obrad, at si vezmou ty volny pokoje a zustanou na raut, ale na hostinu je zvat nebudu, protoze by se tam stejne citily asi hloupe, kdyz tam bude jen nejblizsi rodina. Takze si nelam hlavu, zklamani to je, ale aspon vidis, co v tech lidech mas, ze? :-S A s tou pulkou vesnice, to je preci super! Lepsi nez nejaka nucena zabava a hlavne tam hezky zapadnete a budete tam mit kamarady... to je fajn :-)
Odpovědět
Jak jsem o tom pak večer přemýšlela,tak snoubenec kecá...chce mi jen udělat radost...nemuže přeci přijít pul vesnice,když tam známe tak 6 lidí!!!! :-N ....ono je fak zlatíčko,asi to už tuší,že se tam nikomu nechce......Ale už jsem se z toho prvního šoku vyspala....a co..prostě si to užijem,a basta!! :-D :-D ....maso šoupnu do mrazáku,a máme ještě na vánoce.... :-N :-N
Odpovědět
daniela - maso nech v mrazaku a rozmrazis az pred svatbou podle aktualni situace...pokud je nekdo pozvanej na svatbu x mesicu dopredu a presto si do toho zaridi dovolenou nebo buhvi co jeste tak o tu svatbu asi moc nestoji a v tom pripade bych na ne zvysoka vyprdla..uzijete si to i v min lidech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
daniela - neboj to chce klid, já vím ono to člověka zamrzí ale já beru argumetn pouze když je nepustí třeba z prácve ale i to se dá zařídit ; já mám třeba z tohoto důvodu ohrožejavascript:addEmoticon(';-)','vBody')nou svědkyni, vypadá to že bude muset do práce ale říkala že si to zkusí s kolegyní přehodit, tak snad to půjde a jinak kdyby to nešlo tak se mi omlouvala že na obřad asi nebude moci přijít a dorazila by s manželem až večer - což by mě hodně mrzelo :-S ale pokud se někdo vymlouvá nebo rovnou si najde jinej program, tak bych na ně hodila taky bobek a vzájemný vztahy hodně upravila - to chce brát pozitivně aspon ušetříte :-D a co ty víš třeba zrovna příde půlka vesnice - ono na vesnicích se toho moc neděje tak když je nějaká akce tak šup tam :-D :-D :-D jinak já měla včera taky slušnou depku ale tak spíš že mám pocit že jak všechno zařizuju a budu zařizovat já, tak že na něj moc tlačim a že se ani ženit nechce i když sme se domluvili že jo a mám z toho takový smíšený pocity :-| :-N
Odpovědět
Profilova fotka
brum: Když ti řekl, že se ženich chce, tak určo chce. Jen to prostě ty chlapi tolik neprožívají a nechtějí nic zařizovat atd. atd. Je to všechno na tý holce jak to zařídí. Je to sice nespravedlivý, ale je fakt, že se kouká vždycky víc na nevěstu než na ženicha a ta nevěsta chce být vždycinky krásná a nejvíc chce, aby se vše podařílo. daniela: to jsem ráda, že už jsme tě z té depky dostaly ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všem my máme kolem 36 lidí a kdyby mi někdo odřekl, nevadilo by mi to, sem spíš pro menší svatbu ,ale když je nás v rodině tolik nedá se nic dělat...někdy mě to sere ,že se většinou rodina sejde na svatbě a pohřbu.
Odpovědět
sbedik..při 36 by mi to bylo taky jedno,ale při 20 ,.... :-S ...jsem v restauraci nahlásila 20lidí,a ted mu řeknu jen 13...to asi bude koukat.... :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
katak - no tak snad máš pravdu i když u chlapa člověk nikdy neví :-N , ale štve mě to, to pak nemám ani chut´cokoli zařizovat, když vidim ten laxní přístup :-p ale zajímavý, že jen u svatby, jak jde o něco jinýho, tak zařizuje jak vzteklej :-D :-D :-D nejvíc mě dostal když jsme vlezli do zlatnictví a já samo nevěděla kterej, když jsou všechny tak krásný a on - no já myslel, že už to máš dávno připravený a že jen přídem a objednáme :-D a nakonec sem špatná já, že to neni zařízený :-D :-D :-D dani - tak to mě taky mrzí že se rodina většinou sejde jen na svatbě a na pohřbu - u nás aspon držíme společné narozeniny i když taky sem tam někdo odpadne :-p no já pro začátek počítám s 20-ti lidma ale ono se to určitě natáhne - spíš sem si tak říkala jestli se nepřifaříme do jiný akce co pořádá náš pan vedoucí na tanečky :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?