Maminky bez svatební kytičky, bude to hodně blbé?

Holky bude hodně blbě když maminky budou bez kytiček? Nějak si neuměj představit že by sní šly ale nevíme jak by na to koukalo okolí :-S
Odpovědět
@metallico_mondo Já se maminek zeptala, jestli budou chtít kytičky a koukaly na mě jak zjara...co by prý dělaly s kytkou. Takže kytici budu mít já a pak moje svědkyně...a myslím že je to tak v pořádku. "Okolí" fakt nebude řešit kdo má a kdo nemá kytku
Odpovědět
no právě maminky taky nechtěj ale když se někde o tom zmínim tak na mě koukaj jak kdybych spadla z hooooooodně velký výšky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@wynn Nápodobně..já se též zeptala maminek zda kytičku chtějí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@metallico_mondo Vykašlat se na okolí-je to VAŠE svatba,VAŠE věc.
Odpovědět
Profilova fotka
@metallico_mondo my jsme kytičky pro mamky měli, ale ta moje jí zapomněla doma :D skoro nikdo si toho ani nevšiml, takže pokud je maminky nechtějí, tak to blbé nebude. Stejně jim ty kytky spíš překáží
Odpovědět
právě..... nevim proč každej tak čučí :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Kytku jsem měla jen já. Svědkyně ani maminky neměly. Nechala jsem udělat 16 kytek na stůl, z toho dvě větší a ty byly i na "obřadním" stole, pak se přenesly a byly u svatebního stolu.. Kytku jsem dostala až před oltářem od ženicha.. ;-) Myslím, že nikdo si ani nevšiml, natož řešil, že by měl mít kytku ještě někdo další.. Ono se to nezdá, ale je to docela šrumec. No, však uvidíš sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@metallico_mondo Ahoj, pokud maminky kytičky nechtějí, tak bych jim je nenutila. Je sice pravda, že většinou si nevěsty nechávají uvázat i kytičku pro maminku a to především jako poděkování či ze slušnosti. Pokud by někomu kytka překážela, její vhodnou alternativou může být květinový náramek, který může sloužit i jako pěkný doplněk. Ale vždycky všem nevěstám říkám, svatba je jen a jen Vaše, a proto by měla být přesně podle Vašich představ. S nadsázkou se dá říct, že i kdyby si nevěsta přála místo květiny držet koště, tak ať si prostě drží koště :-) Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Na bratrovo svatbe se kyticky pro maminky uspesne zapomnely doma a krome moji maminky, ktera o tom vedela, tak si toho nikdo ani nevsiml, ani druha maminka se nedivila, ze nedostala kyticku. Takze pokud ji nechteji, tak bych jim je urcite nijak nenutila.
Odpovědět
tak hlavně je to vaše svatba, tak bych se tím řídila. :-) divný to určitě není. já třeba ale vím, že naše maminky se na to těší a naopak jí chtějí. :-) takže jim přáni bude splněno. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Naše matky šly bez květin. Blbě si nepřipadaly a okolí to taky blbé nepřišlo... každého věc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já objednala v květinářství kytku pro sebe, pro obě maminky, pro svědkyni, korsáž pro ženicha a myrty.. Všem to připadá normální, ale spíš to veřejně oznamuju než abych se ptala jestli kytky chtějí.. Má a partnerova představa je, že by ji maminky i svědkyně měly mít..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Naše mamky budou bez kytiček. Rozhodli jsme se tak s přítelem. Příjde nám to zbytečné a co tomu řekne okolí je nám upřímně úplně jedno. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mít je budou, ale jen malé, symbolické.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
já mela svou kytku a pak jsem nchala delat tři růže plus nejaká okrasa pro maminky a pak mojem sestrám a dvou švagrovým... jen po jedné ružičce... plus neco kolem toho a myslim že to bylo dobrý... co se týče tech kytek pro maminky..... vyzní to blbě.. ale aspon jsou ty svatebnímaminky poznat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?