Má jít manžel na svatbu švagrové, která mě nesnáší?

Profilova fotka
Zajímalo by mne, co byste dělaly, být na mém místě. Moje švagrová se vdává. Nesnáší mne, pomlouvá všude, kde může, na mé svatbě jsem si pro její podání ruky musela dojít a ona mi ji podala s odporem (vdávala jsem se těhotná...), na mé svatbě říkala, že jsem ze špatné rodiny. Nic jsem jí neudělala, ale ona mne prostě nesnáší. Řekla přímo, že na svatbu nemám chodit, že si nechce zkazit den, ale bratra (mého manžela) pozvala. Co myslíte, měl by na svatbu jít?
Odpovědět
Profilova fotka
A jaký má on na to názor?? Rozhodně bych mu nic nezakazovala, ale podle mě když jste manželé, patříte k sobě. Můj strýc bude teď v srpnu slavit šedesátiny, moc ráda bych tam jela, ale není už místo v hotelu pro mýho muže. Strýc to totiž zařizoval už v době, když nevěděl, že se budeme brát. Já prostě nejedu, i když mě to mrzí, a moc ráda bych jela... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
no, on neví, co je lepší, jestli jít a všem říci, proč tam nejsem, nebo zůstat doma a "dělat ostudu", jenže já myslím, že všichni budou koukat na nevěstu a vyloží si mou nepřítomnost jinak :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No, já osobně, kdybych byla na manželovo místě, tak nikam nejedu. Švagrové by to mělo docvaknout a musí se smířit s tím, že jste manželé a patříte k sobě. Ale určitě bych mu to nezakazovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych mu to nezakazovala.. věc je to složitá, a jak se na to dívá manžel? šel by i sám? nebo je mu to jedno?
Odpovědět
Profilova fotka
Hele, když je to její brácha, tak by si to s ní měl vyříkat...věřím, že u nás by to tak bylo. To je ale koza! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
nejspíš pěkně žárlivá potvora...:_( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já být tebou bych tam nešla, ale od svého muže bych čekala, že si se sestrou promluví, dá jí vědět, že se mu její chování nelíbí, a sám se rozhodne, že tam nepůjde. Ale samotné rozhodnutí bych nechala na něm.
Odpovědět
Ahojky, naprosto souhlasim s ladenkou, osobne bych na takovou svatbu nesla, bylo by to utrpeni. To bych radeji stravila den po svem a udelala si pekny vylet. Manzelovi rozhodne nic nezakazuj, musi se rozhodnout sam zda pujde ci ne, pozdeji by ti to mohl vycitat ze jsi mu neco zakazovala. Pokud vsak ma rozum a stoji pri tobe tak by si mel se sestrou promluvit a jasne ji dat na jevo ze ty jsi jeho manzelka a at se s tim smiri a nedela peklo.
Odpovědět
Nepříjemná švagrová andulkaavetrelec • Včera v 19:19 Zajímalo by mne, co byste dělaly, být na mém místě. Moje švagrová se vdává. Nesnáší mne, pomlouvá všude, kde může, na mé svatbě jsem si pro její podání ruky musela dojít a ona mi ji podala s odporem (vdávala jsem se těhotná...), na mé svatbě říkala, že jsem ze špatné rodiny. Nic jsem jí neudělala, ale ona mne prostě nesnáší. Řekla přímo, že na svatbu nemám chodit, že si nechce zkazit den, ale bratra (mého manžela) pozvala. Co myslíte, měl by na svatbu jít? ayersa • Včera v 19:39 Ahoj, tak to spíš záleží na něm. Kdyby se tohle stalo mě, ale obráceně, já bych podpořila svého manžela a na svatbu bych nešla nebo maximálně na obřad.
Odpovědět
Pokud bych byla na tvém místě - rozhodně bych nešla a promluvila bych si i s manželem. Věřím, že on by též nešel - ještě kdyby věděl, jak se ke mě "švagrová" chová.
Odpovědět
Ahoj, ja bych tam taky nesla a myslim, ze manzel by tam taky nemel jit, protoze kdyby tam sel, tak by to znamenalo, ze ona vyhrala. Bud pujdete oba jako manzele a nebo ani jeden. A taky bych asi manzelovi rekla, aby si se svou sestrou poradne promluvil.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
souhlas s daraga....buď oba nebo nikdo....jen dá najevo, že je víc s ní než s tebou...když tam nepřijde...tak si ona může rvát vlasy, jaká je!!!
Odpovědět
No tak já bych rozhodně nerozvracela vztah mezi bratrem a sestrou takže bych byla pro aby šel a ať se scházejí jak chtějí ale beze mě! ;-)
Odpovědět
Ahoj, tohle je těžké.. jedna strana je slušnost, že sestra manžela měla pozvat i tebe, zvlášť když jste manželé ... na druhou stranu pokud spolu opravdu nevycházíte.. A souhlasím s majinou, nerozvracela bych vztah mezi sourozenci. Manžel musí vědět sám, jestli tam chce jít, jestli tam bude celý den, nebo jen na obřad a hostinu.. pokud se nesnesete tak to asi ví celá rodina, takže myslím, že jestli tam pozvaná nejsi, tak se prostě řekne, že tam nejsi protože nejsi pozvaná. Nikdo se myslím až tak divit nebude(myslím tím, že manžel jde a ty ne, že to určitě nebude tvoje ani manželova ostuda). A manžel musí sám vědět a umět si říct, zda půjde nebo ne.. přece jen je to jeho sestra... kdybych se nesnesla s bratrem mého snoubence a on se ženil, určitě bych radši kdyby šel sám (kdybych nebyla pozvaná) než aby můj snoubenec celý ten den říkal, dneska se mi žení brácha a já tam nejsem... určitě mu to nezakazuj ..
Odpovědět
Profilova fotka
tím ale zas rozvrátí vztah se svou ženou!!! ten muž to přece musí vědět, jak se rozhodnout...při kom bude stát.....!!!!
Odpovědět
Proč by se měl rozvrátit vztah mezi manžely??? Tak když přeci vím že mě někdo nemá rád tak se nebudu vtírát ale zase to nebudu zakazovat druhým né??? =-) ;-) Být manželem tak jdu, být tebou tak ho nechám jít.... jak dlouho tam bude atd je už jen na něm ;-)
Odpovědět
Asi by mě to štvalo, že by manžel šel na svatbu někoho, kdo mě tak nesnáší. Každopádně dotyčná švagrová by si měla uvědomit, že tím narušuje nejen současné vzathy, ale jak se na ní (a ty, co s ní budou na jedné straně lodi) budou dívat třeba Vaše děti. To pak roztáčí šílený kolotoč pomluv a zbytečných hádek... :-(
Odpovědět
viš saruno, my máme podobný případ v naší rodině. Moje mamča se nesnesla s ženou mého bratra, mojí švagrovou. V tomhle případě to ale opravdu nebylo možné, je to na dlouhé vyprávění. Mamka se sice snažila s ní nějak vycházet, ale kdykoliv k nám přišla, začala moje švagrová křičet, ječet a podobně. Bylo by to na hodně dlouhé povídání. Spíš bych řekla, že moje švagrová nesnesla mojí mamku. Když bratr oznámil svojí svatbu´, situace se zhoršila a švagrová ho naplno odstavila od jeho rodiny - od mamky, ode mně jako od sestry, babičky, do všech. Na svatbu nepozvali z jeho strany nikoho. Teď je situace taková, že když jdu po ulici a vidím bratra, ani mě nepozdraví, byť já ho zdravím už těch pět, šest let co úplně přestal mluvit s mamkou, se mnou ,s celou rodinou. Za měsíc a půl se vdávám a měl to být on, kdo mě měl vést k oltáři (otec s námi není). Ale on ani neví, že se budu vdávat.. ani nemám jak mu to říct, protože telefon, který jsem na něho měla, změnil. Kde bydlí a kde pracuje se dozvídáme od přátel ... ano, můj bratr si vybral manželku. tím chci říct, že jistě že by měl stát při své ženě, ale do určité míry, je přeci spousta rodin kde se někdo s někým nemá rád. Mně by bylo tisíckrát příjemnější, kdyby můj bratr s námi mluvil, kdyby alespoň pozdravil.. je spousta rodin, kde na návštěvu rodičů jezdí jen jeden z manželů.. ale nutit někoho k výběru, buď já nebo ona, říkat, že jestli tam půjde, vyhraje sestra, tak to je podle mě moc. Manžel by se měl rozhodnout sám, vždyť on má určítě k sestře má nějaký vztah.. a pokud se rozhodne na svatbu jít, určitě bych mu to nezazlívala, ať je to jak je to, je to jeho rodina...
Odpovědět
Andulko:já se na to koukám trochu jinak.Ona vás pozvat musela,pro klid v rodině.Na tvém místě bych se snažila udělat to,co bych chtěla,aby dotyčný udělal na mé svatbě.Tzn.,že bych nešla a manžela poslala samotného.Třeba by šel jen na chvilku,ale šel.Člověk by měl respektovat přání toho,kdo se bere.A je jedno,proč tě tam nechce a že je to třeba koza.Kdyby byla situace opačná a ty bys zvažovala,jestli ji pozvat nebo ne,tak by ti tady všichni napsali,ať ji nezveš,že je to tvoje svatba.No a teď je to její svatba.Manžel klidně může říct,že jsi nepřišla,protože se ti to vzhledem ke vztahu nevěsty k tobě,nezdálo vhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
to jo...já mám ale opačný případ...moje mamka má manžela a on mám bratra, který vlastní rodinu nemá a asi tím trpí a dělá co dělá. Když mamka s Eugenem začala žít tak bylo vše OK a jeho bratr nadával na jeho bývalou....když se mamka s Eugenem vzala...spoustu se toho změnilo. Začal najednou být ruka s jeho bývalou...na všechny oslavy a rodinné sešlosti byl zván jen Eugen...a mama tvrdla doma...Eugen i když má ženu jezdil na všechny akce a dodnes jezdí sám...je totiž hrozně hodný a nekonfliktní...ale neuvědomuje si, že tí ubližuje mamce, která je vlastně jako odtržená.....mělo by to být tak, že už jsou dav a rádi přijedou ale spolu...a pokud ne, tak stojim za svou ženou!!!! konflikt vyvolal druhá strana...tak ať si za to piká....!!!! je to hrozné je to jeho bratr....ale nechová se tak, měl by být rád, že je jeho brácha s někým šťastný!
Odpovědět
Já jsem toho názoru,že když nepůjde,tak dá jasně najevo svůj postoj-že stojí při své ženě.A tak to má být...
Odpovědět
Profilova fotka
ano!!! souhlas lennanek
Odpovědět
Máme trošku podobné vztahy v rodině, bohužel. Být Andulkou, nešla bych a nechala na manželovi, ať se rozhodne sám, jak uzná za vhodné. A respektovala jeho rozhodování, žádné úšklebky apod. kdyby se rohodl, že půjde. Je to jeho rodina a ať už jsou vztahy v té rodině jakékoli, jednou by se to mohlo otočit proti Tobě
Odpovědět
tak dobře, akce a různé sešlosti, tak to máš pravdu, ale svatba sestry je přeci jen svatba sestry. A ta se určitě neslaví každý víkend nebo rok, ne ? ach ty rodinné vztahy..
Odpovědět
Profilova fotka
stejně tak dopadl pohřeb jejich tatínka...o kterého jsme se mimochodem několik let starali s těžkým Alchaimrem ...jel tam Eugen, jeho bývalá s novým manželem a mamka byla doma :-| Tady je to na tom muži, jak se rozhodne být tvrdý...ale toto mi přijde strašný!!!! Já vždy budu stát za svým mužem a doufám, že on za mnou. Ona přece neni ten,kdo vyvolal konflikt......
Odpovědět
Sestra by si mela uvedomit, ze tim co dela, rozvraci rodinu. Taky bratrovu pritelkyni nemam moc v lasce, ale na svatbu jsem je pozvala oba, protoze proste k sobe patri a hotovo. To, ze bratr nepude sve sestre na svatbu, to neznamena, ze se odvraci od cele sve rodiny.
Odpovědět
Já nesouhlasím s tím že když tvůj manžel na svatbu nepůjde tak tím dá najevo že stojí na tvé straně! Víš že to tak je tak proč dělat další zbytečné scény :-S Stejně se to potom otočí proti tobě!!! Mě kdyby tohle moje švagrová řekla tak bych byla raději než se celý den koukat na ten její výraz když mě jen koutkem oka spatří. Pokud manžel chce jít tak ať jde, je to jeho sestra, oni spolu mají asi dobrý vztah, oni spolu vyrůstali a v takovýchto případech a větších událostech by se přání a pozvání mělo příjmat ;-) Jinak mě by teda bylo docela hloupě kdyby se za mnou můj přítel postavil v každé situaci, prostě když to tak cítí tak ať to udělá ale jsem ráda že jsme k sobě až dost upřímní a někdy to na někoho působí že jsme na sebe zlí a že se hádáme ale není to tak! A jsem za to strašně ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel by se měl postavit za Tebe a říct sestře, že jestli nepozve i Tebe, tak on jí na svatbu taky nepůjde. Podle její reakce se tak ukáže, jak moc na jí na něm záleží. Jestli má svého bratra opravdu ráda a chce ho mít na své svatbě, tak Tvoji přítomnost taky nějak překousne, vždyť si tam jedna druhé nemusíte vůbec všímat. My se s přítelovou sestrou taky moc nemusíme, ale na její svatbu jsem byla s přítelem ze zdvořilosti pozvána také. Potřesení rukou po obřadu proběhlo chladně a zdvořile (asi jako když si ve Slunce,seno a pár facek Blažena s Milunou předávaly svatební oznámení) ;-) No a na rautu jsme se držely od sebe a v tom množství lidí se nám snadno dařilo se jedna druhé vyhýbat. A přežily jsme to :-)
Odpovědět
No tak mě teda švagrová říct ať jí nechodím na svatbu tak to přes manžela teda neřeším :-S Jako takový to "když nepůjde ona nejdu ani já" mi přijde dost trapný a ubohý... bude to vypadat jako když se tam chceš i přes to všechno vtírat což si myslím že je pod tvoji úroveň nééé??? =-) :-N Já bych se s tím prostě smířila a nehrnula se někam kam nejsem zvaná a nechtějí mě tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-. =-) :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?