Komu všemu?

Holky, komu všemu se nechava delat kytička? :-) kujiiii
Odpovědět
@targi Komu chceš,já chtěla mít kytici pouze sama,tak byla jen pro mě. Ale když chceš,dává se mamkám.
Odpovědět
To záleží na tobě. My jsme měli malou svatbu, takže jsem měla kytku jen já. Ale může ji mít svědkyně, maminky, babičky...družičky... :-D
Odpovědět
takže není nejake konkretní pravidlo? Ja bych nevyvedla nejake fopa ;-) A jak velke se nechavaji dělat? Stejne jako neveste? Menši?
Odpovědět
Profilova fotka
Já nechám udělat sobě, svědkyni, maminkám a babičce :-) Maminkám a babičce jen nějakou malou.
Odpovědět
Já budu nechávat dělat zmenšeniny mojí kytice mamce a tchýni. :-)
Odpovědět
@targi Myslím, že žádné pravidlo není...dělá se jim v menším provedení no... :-) Moje mamka mi už kdysi říkala, že žádnou šaškarádu s kytkou dělat nechce :-D A tchýně pak taky tak...My to měli všechno na jednom místě, takže ta chvíle, kdyby ji měly jinde než ve váze by byla asi tak cca hodinu během obřadu...to mi přijde zbytečné....Ale vhodné je to tam, kde je spousta lidí, kteří se neznají, že se tím ty nejdůležitější osoby "označkují" :-)
Odpovědět
Babičky tam bohužel asi nebudou, jedna už stejne ani nevi, kdo jsem a akorad by se tam nudila a druha by to mela jako utrpeni, uz nezvladne skoro ani sedet a stat ani omylem a vydzi hodne malo.... Tak zvazuji jak to s nima udelat, ale asi to neni uplne schudne.....Jedna bydli u tety cca 30 km od mista a druha je ve specialnim domove, mamka se o ni nezvladala starat resp, tahat ji, chodit s ni atp.... A to je taky tak 25 km, premyslela jsem je vzit jen na obrad, ale tahat je tam, pak je tam ca hodinu nechat sedet a tahat je zas zpatky... Když jim je to uz vlasne jedno... Takze kytičky pro maminky stačí?
Odpovědět
Ja jsem udelala malou kytku jeste pro mou svedkyni a pak obe maminky.
Odpovědět
@cokoladovakocka moje svedkyne je moje maminka :-) Takze 2 v 1 :D nikoho stalejšího koho bych mela tak rada a tak mu verila nemam :-)
Odpovědět
No jestli to stačí tobě :-) Tak jo....já bych to s něma zas nepřeháněla :-D Ale nakonec mě trochu mrzelo, že jsem neudělala pro svědkyni...Jak tam stála, tak by nějakou mít mohla, protože neměla ani psaníčko...Ale tak jsou to nepodstatné věci... :-)
Odpovědět
@targi Je, tak vyreseno :) prima. Moje svedkyne byla moje strasne dobra kamaradka, tak prave krome maminek jsem dala jeste i ji :)
Odpovědět
@kikwita svedkyne je moje maminka ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@targi Jo tak tímpádem to odpadá :-) Dobře vymyšlené ;-)
Odpovědět
@kikwita ani ne, ale kdyz jsem zvazovala koho, nikdo jiny me nenapadl :-) resp jeste jedna kamaradka, ale ta ma funci druzicky, pomaha mi a jeste bude hlidat naseho pejska na obradu, maji se moc rády a nesmirne ji v tomhle verim, že se mi o nej dobre postara :-) A je zas hloupe aby svedek hlidal psa .-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?