Kolika maminkám vyrobit na svatbu kytici?

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebuju poradit... Dostala jsem se do prekérní situace s kyticemi. Podle tradice (co jsem aspoň pochopila) bych měla mít kytici já, stejnou zmenšeninu ženich v klopě, svědkyně a maminky, JENŽE.... Moji rodičové jsou rozvedení a oba jsou znovu sezdaní. Mám nechat vyrobit i pro "macechu" kytici??? Nechci aby nastalo faux pas, že by ji nedostala, přítel do mě hučí, že by ji mít neměla.... Já radši zaplatím za další malou kytku cca 500,- (což se v rozpočtu ztratí), než aby jsme poslouchali řeči o nevděčnosti nebo že jsme někoho urazili apod. Co si o tom myslíte nebo jaké máte zkušenosti? Děkuji moc za rady :-) Martina
Odpovědět
@martinapoklembova Maminku máš jen jednu, té dej kytičku. ;-) Zda máš dobrý vztah s "macechou", tak můžeš dát i jí, ale nemusíš, jelikož se dává maminkám a svědkyni. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel ma take macechu a kytku mit nebude ;-) ...nevidime duvod. Kytky budou mit jen moje mamka a jeho. Stejne i u stolu vedle nas budou sedet moji rodice a jeho mamka a tata.. nove partnery budou mit pak hned v pokracovani u sebe.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně, pokud bych s ní neměla nějaký supr dobrý vztah, tak bych jí brala jako každého jiného hosta. jak už bylo řečeno, maminku máme jen jednu a té ta kytka právem patří... myslím, že tím, že maceše květinu nedáš, se fópá nedopustíš... :)))
Odpovědět
já tátové manželce taky kytku dávat nebudu a popravdě mě to ani nenapadlo, takže budu nechávat malou kytičku jen pro mou mamku, tchyni a svědkyni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavé názory, děkuji :-) Žádný extra vztah spolu nemáme oproti jiným hostům (k těm mám možná vřelejší), takže kytku ne. Děkuji moc holky za názory, potřebovala jsem si to nějak utříbit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si nebyla jista, ale nakonec dostali jen maminky a vse bylo ok. nikdo se nad ničím nepozastavil a vše bylo v pořádku:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattulda001 jsem zvědavá na tátu. Reaguje většinou dost podrážděně, ale asi to nemá smysl řešit, je to naše rozhodnutí...
Odpovědět
Taky budu davat jen sve mamince a tchyni...."nove mámě" ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, nenechat si do ničeho mluvit, vaše svatba vaše rozhodnutí:) Na svatbě stejně když se někomu něco nelíbí tak nic neřeknou a pak to řešej až po svatbě a to už Vám může být celkem šumák:)
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 já už ji mám dlouho, cca 20 let :-(
Odpovědět
@martinapoklembova vyprdni se na nu :-) a dej jen mamce
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@martinapoklembova Ber to tak, že k oltáři tě taky nepovedou 2 tatínkové ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Kamarádka na svatbě dávala kytku maminkám i maceše, ale s ní měla hezký vztah. Potřeba to asi není, ale udělej to podle toho, jak to cítíš ty. Pokud máš pocit, že dát ji květinu je lepší, tak to udělej, Za sebe bych to vyřešila tak, že 500 Kč navíc už mě nezabije a všichni budou spokojení. Koukám, že diskuze už je stará... no nic, třeba to pomůže někomu jinému.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?