Kdo by Vás vedl k oltáři, kdyby taťka nechtěl/nemohl?

Můj otec nepovažuje za nutné a ani důležité přijít na svatbu svojí jediné dcera, takže se nabízí otázka, koho bych měla požádat místo něj?
Dědu, strejdu, bráchu??? Podle toho ke komu máš nejhezčí vztah :-)
Profilova fotka
@nikyz Řešila jsem a řeším to samé, otce na svatbě mít nebudu...takže půjdu buď sama nebo rovnou s přítelem...spíš ale sama..
Zatím přemýšlím o mamky příteli, ale ten má svoje dcery 3 a nevedl ještě ani jednu a to jsou starší, tak mi přijde hloupý být první..
@estrellita86 já jsem nikdy nepočítala s tím, že by mě vedl táta, ale sama jít taky nechci :-(
Profilova fotka
...tohle téma se tady už řešilo, nikde není psáno, že to musí být muž, kolik holek vedla k oltáři maminka a nikomu to nepřišlo divné ;-)
Profilova fotka
Kamarádka šla k oltáři přímo se svým ženichem.
Profilova fotka
Já se tímhle nechci trápit...a jak píše @kajsav můžeš mít po svém boku klidně maminku..nebo budoucího ženicha...Každopádně to udělej tak, abys s tím byla hlavně TY vnitřně vyrovnaná a neměla z toho těžkou hlavu ještě den před svatbou... Já si naopak celý život myslela, že mě táta samozřejmě povede k oltáři..posledních 8 let ale vím, že ne a proto to vyřeším takto jednoduše...
Profilova fotka
Naštěstí mě taťka povede, kdyby tomu tak nebylo, neměl by mě kdo vézt...je to jediný kdo mi "zbyl"
@nikyz tatínka nemám, zemřel, půjdu s bratry, povedou mně oba...Ale klidně můžeš i s maminkou nebo ženichem...Pokud máš dobrý vztah s tchánem, napadl mně ještě on. Od té doby co umřel ta´tka jsem si říkala že kdybych se vdávala a měla hodného tchána, poprosila bych aby mně k oltáři dovedl on..Bohužel, špatný nápad ;-)
Profilova fotka
u mě pokud by se nedej bože taťkovi něco stalo, tak bych asi poprosila maminku a nebo babičky, dědečka mám jenom jednoho už a v životě jsem ho neviděla, takže by to byly ženský :)
@krizecek Tchán by mi asi taky nevyšel, s mamkou bych šla ráda, ale babičky by to nepřežili, prý mě musí "předat" nějaký chlap.. :-D přemýšlím o bratrovi mamky a nebo tanečním trenérovi, je od mala rodinný přítel..
@nikyz no tak ať tě předají babičky, to obkecat nemůžou :-D Jinak ten strejda
Článek se načítá
Profilova fotka
kamarádku taky vedla k oltáři maminka, celý život jí vychovávala bez otce, tak proč ne. Bylo to pěkné, mělo to svůj důvod a kdo je znal, věděl, že to tak mělo být...
Profilova fotka
Mě povede osmiletý syn :)
Profilova fotka
Mě si naštěstí tatíček můj drahý pyšně odved, ale kdybych v důsledku nějakých nešťastných rodinných konstalací musela volit někoho jinýho, asi by mě vedl brácha nebo bych šla sama. Takže požádej kohokoliv, koho máš ráda a myslíš, že si tenhle čestnej úkol zaslouží ;-)
Profilova fotka
Kdyby to tak bylo , vedl by mě brácha, nebo bych šla se svýma klukama - manžílkem a synkem :)
Profilova fotka
Táta před svatbou umřel, šla jsem k oltáři sama, a také jsem to přežila :) Nechtěla jsem, aby mě vedl někdo jiný, v duchu mě prostě vedl on :)
Profilova fotka
můj otec na svatbě byl ale vychovala mě mamka (jako ot´tec i matka v jednom) takže mě vedla maminka
Profilova fotka
Já už tátu nemám. Půjdeme s přítelem spolu :-)
Profilova fotka
Je hloupé, když chci, aby mě místo táty vedl v té době už skoro 11-ti letý syn ? S tátou nemám zrovna nejlepší vztahy, na svatbě s mamkou budou, ale nikdy jsem k němu neměla moc blízko.
Profilova fotka
@bajamaty Kdybych měla syna, tak mu tu čestnou úlohu taky ráda svěřím!!
Profilova fotka
Děkuji. Máma mi řekla, že to bude vypadat, jak kdybych nemělě otce, ale pro mě by to bylo daleko příjemnější a krásnější jít se synem než s tátou.
Já půjdu sama... Táta mi umřel, matčin bratr o tu čest přišel, ženich chce jít s vlastní mámou a aby mě vedla máma, to mi příjde divné...
Profilova fotka
Já také už bohužel tatínka nemám-zemřel a můžu napsat jen to,že když na to myslím co a jak bude,kdo mě povede,tak pláču,je mi hrozně moc líto,že se toho tatka nedožil,byl by určitě na mě pyšný :-(
Profilova fotka
@nikyz myslím, že to může být kdokoliv ke komu máš blízko, kamarád, strýc, bratr, babička, nebo jít sama, či s přítelem,,,
@bajamaty podle mě je to moc dobrý nápad a navíc i roztomilý :-)
Profilova fotka
Můj manžel už nemá maminku a k oltáři ho vedla sestra. Ale je o dost starší a nakonec na fotkách vypadá jako maminka :-D A tchán jako děda :-D
Profilova fotka
Mě povede dědeček,s tatou už nejsem v kontaktu 10let-bohužel,ale....může si za to sám :-(
Profilova fotka
@nikyz Tohle téma se tu řešilo, tam si počti :-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/c... ... Tam jsme se shodli na tom, že není vůbec nic špatného na tom jít úplně sama.
Profilova fotka
@nikyz Použij vyhledávač ve Fóru, na tohle téma už tu jsou diskuze ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?