Jsou tyto šaty vhodné na svatbu?

Prosím o radu. Mám podobné šaty z Orsay a chtěla bych si je vzít na svatbu sestřenice. Přítel mi ale tvrdí, že je to nevhodné protože jsou bílé... Má asi pravdu ale kdyby přišel někdo na moji svatbu v podobných šatech, tedy né celých bílých, nevadilo by mi to... Děkuji za radu!
Odpovědět
Když k nim přidáš třeba ještě nějaký pastelový světřík? Jsou krásné a mě se na svatbách světlé barvy líbí, taky o jedněch takových na cizí svatbu uvažuju, tak uvidíme, co řeknou ostatní :-)
Odpovědět
Ja bych s tim jako nevesta nemela problem, zvlast ne s barvou. Ale mnohe ostatni nevesty jsou na bilou barvu skoro az agresivni.
Odpovědět
Profilova fotka
A co se tak rovnou sestřenice zeptat, zda by ji to nevadilo?
Odpovědět
Profilova fotka
Když k nim dáš nějaký barevný svetřík, tak si myslím, že to bude bez problémů. Bílý svetřík bych ale nedávala, už by to bylo opravdu hodně bílé...
Odpovědět
Profilova fotka
Proc ne? Pokud si chces byt jista, tak se musis zeptat primo nevesty neb kazda z nas ma jine predstavy o dresscodu:-) co jedna povazuje za neodpustitelny prohresek, tak to druha nebude resit a rekne, ze mas supr saty:-)
Odpovědět
ne, vyvarovat se jakékoliv bílé nebo takovéhle světlé barvě...to že by to nevadilo tobě neznamená, že to nebude vadit jí. Nesuď podle sebe..Krom toho dokud nejsi navlečená v bílých šatech na své svatbě, tak nevíš, třeba vy jsi v tu chvíli takovou holku proklínala :) neber to jen tak, že je to nevhodné vůči ní, ale většina lidí ví, že v bílé se prostě nechodí, i když to celkem nabádá..možná by to nevadilo nevěstě, ale ostatní by na tebe mohli koukat jako na potvoru, co se snaží naštvat nevěstu nebo na sebe strhnout pozornost..nemluvě o tom, že bílá na svatbu je už z principu blbost, protože stačí oběd a jsi jak prase :-D
Odpovědět
Jednou jsem byla na svatbě v bílo krémových šatech a do teď toho lituji, protože si mě chlapi prohlíželi víc než nevěstu. Nevěděla jsem, že se to nemá a teď když to vím, už bych to nikdy neudělala. :-) Pokud máte ,,hezčí" postavu než nevěsta, určitě bych tím neprovokovala a zvolila méně bílé šaty. Jediný, na kom mi nebudou vadit bílé šaty, je moje mamka (mimochodem má je taky z Orsay - ty s květovaným pruhem uprostřed). Je to možná sobecké, ale je to můj názor. Snad mě za to tady nebudou kamenovat :-D
Odpovědět
uplne v pohode, moje svedkyne mela taky kratke kremove saty a rozhodne si ji nikdo s nevěstou nepletl.....ale pro jistotu se ji zeptej....ja jsem třeba na sve svatbe vylozene zakazala cerne a tmave saty, protože mi to pak prijde jak na pohreb....
Odpovědět
Profilova fotka
tak mně by to absolutně nevadilo:) a vzala bych si k tomu nějaký barevný svetřík. Lepší takové veselé a jasné barvy, jak černá a tmavé barvy. Svatba má být veselá :) jinak jsou nádherné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně v klidu, mají na sobě barvy, takže tak. Je teda vždycky lepší se zeptat, některé nevěsty jsou echt cíti, co řeší i barvu knoflíčku. Ale za mě pokud si vezmete barevné doplňky, fascinátor a třeba i svetřík/sako, tak není jediný důvod, proč si je nevzít. Etiketa ani tak neřeší bílou, jako spíš styl šatů a jejich výraznost. Pokud by nevěsta měla bílé padesátkové retro, tak bych volila asi něco jiného, ale pokud má klasické šaty, záměna absolutně nehrozí. Zároveň tyhle šaty nejsou nijak křiklavé na to, abyste na sebe stahovala pozornost.
Odpovědět
Já si myslím, že takovéhle barevně vzorované šaty by neměly nevěstě vadit, pokud jo, tak by to už s tou citlivostí přeháněla, jiná věc by byla, kdyby byly čistě bílé bez vzorů.
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptej se nevesty...u nas je to povazovane za velke faux pa.
Odpovědět
Článek se načítá
To jsou běžné letní šaty, to si nikdo se svatebními nesplete ani poslepu, leda by nevěsta měla podobné :D
Odpovědět
Moc hezké, za mě na svatbu ano;)
Odpovědět
Já bych Ti řekla určitě ano, ale od té doby co jsem na beremku nevim nevim :-D Podle mě to nejsou "bílé šaty". Takže si myslím, že by t snad vadit nemělo. Navíc pokud má nevěsta klasické. A ani mě nenapadlo, že když si někdo obleče bílé šaty bude pro chlapy atraktivnější :-D
Odpovědět
Řeším podobné dilema, ale jsem v pozici nevěsty. Známá mi vykládala, jak sai pořídila krémovobílé šaty... což mi došlo až po tom, co mi to řekla. Většinou je mi to jedno, ale tohle mi teď celkem vadí :-/ , nevíte, jak to mám taktně naznačit :-/?
Odpovědět
Holky, ja bych to tak neresila s tema svetlyma satama. Byla jsem ted na svatbe jako host a par holek melo saty svetle ruzove, kremove, smetanove skpro do bila a vubec to nebylo blbe a nikdo si je nepltl s nevestou.
Odpovědět
za mě v pohodě, vzala bych si ještě výrazný barevný náhrdelník, boty, kabelku nebo ten svetřík :-) Tohle se přece nedá splést se svatebními šaty
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych řekla že jsou v pohodě, ale nejjednodušší je, poslat tu fotku sestřenici a zeptat se přímo jí. Budeš mít klid :-)
Odpovědět
Ahoj, určitě se zeptej sestřenice. Já nikomu nechci nic nakazovat, ale zmíním se při předávání oznámení, že bych ráda, aby hosté přišli barevně oblečeni, přejeme si, aby jsme byli jediní tučňáci my dva:)Samozřejmě nikoho nebudeme nutit. Chceme, aby byli všichni okolo barevní:) Takže vem si nějaký pěkný barevný, k šatům ladící, svetřík nebo bolérko, sáčko.
Odpovědět
2 moje kamaradky si na moji svatbu vzaly takovehle saty ale opravdu ciste bile bez vzoru.. bylo to malinko blby v tom, ze ja jsem mela smetanove svatebni saty, tak tyhle holky byly belejsi nez ja :) Ale spis jsem mela pocit ze to bylo trosku trapny jim nez mne... ta jedna si celou dobu zakryvala pulku tela barevnym satkem. Me osobne to bylo celkem jedno. Radim ti zeptej se nevesty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?