Jen obřad bez svatební hostiny - zkušenosti a nápady

Profilova fotka
Ahojte,chtela bych znát názor na tento nápad.Jelikoz mi uplne nesedí vychcani sourozenci mého pritele,ma matka je vecny kritik,sestra abstinencni znudenec a me je líto vyhodit x tisíc za tuto společnost,napadlo mě dnes abychom měli obřad kam pozveme přátelé a rodinu,po obřadu odjedeme na dovolenou (libanky) a po dovolené uděláme malou oslavu pouze s přáteli kteří alespon za neco stoji.Je to blby??
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol2602 Bude to Váš den :-) a vy si ho udělejte jak nejlíp uznáte za vhodné . Však můžete se vzít jen se svědkama a šupajdit na líbánky . A až se vrátite tak udělat oslaviču . Nebo když by jste měli obřad s přateli a rodinou tak je vezmete i někam na oběd ?
Odpovědět
@nikol2602 Váš den = Vaše pravidla. Ten oběd pro rodinu, jak navrhuje majamisa, bych teda taky udělala.
Odpovědět
Profilova fotka
A já bych se zas na rodinu vyprdla úplně, když to mají takhle a udělala si svatbu jen s kámošema 😄
Odpovědět
@armvdd Já bych to pozvání na oběd udělala v rámci zachování alespoň nějakých rodinných vztahů. Vlk se nažere (rodina získá pocit důležitosti) a koza zůstane celá (novomanželé s nimi nemusí trávit čas déle, než by chtěli, a pak si udělají oslavu po svém bez nich).
Odpovědět
My měli na svatbě jen prarodiče a bylo to nejlepší rozhodnutí co jsme mohli udělat. ☺️ Je to vas den. Udělejte si to po svým ✌️
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Řeším podobný problém, oběd po obřadu proběhne se svědky, ale nechcee už v dalších oslavách pokračovat, ale obávám se , že u kamarádů zůstaneme nepochopeni...., nevím jak jim jasně a taktně oznámit, že žádná oslava se konat nebude, ani nic od nikoho nečekám 🙂, myšleno nějaké dárky apod...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?