Jdu na svatbu kamarádce, kdy jí představit přítele?

Ahoj, za pár dní se bude vdávat moje kamarádka a ráda bych šla na její svatbu. Jelikož jí ale bude dělat malou, pro rodinu, tak jsem jí rovnou řekla, že bych se na ní přišla hrozně ráda podívat, ale samozřejmě jen na obřad, na hostinu se jim cpát nebudu. Kamarádka měla evidentně radost, že přijdu, protože ji to trochu mrzelo, že nás tam (tedy ještě několik málo kamarádek) nebude mít. Ale když jsme spolu naposledy mluvili, tak mě a kamarádky přesvědčovala, že těch pár lidí navíc je "nezabije" a že máme přijít i na hostinu a pak u nich i přespat, což mi přijde hloupé vzhledem k tomu, že původně ani neplánovala, že tam půjdeme.. Takže jsem se rozhodla, že půjdu opravdu jen na obřad, jde mi o to kamarádku vidět, popřát jí, dát jim nějaký dárek, na hostinu už nemusím. No a teď řeším to, že bych tam ráda přišla s přítelem, kterého ale kamarádka zatím nezná. Tedy z vyprávění ano, ale ještě nebyla příležitost je představit. Takže se chci zeptat, co si o tom myslíte, jestli to není nějak neslušné nebo hloupé? A taky mě zajímá, kdy bych je měla představit? Nikdy jsem na svatbě nebyla, tak vlastně nevím, jak to probíhá, ale nějak si nedokážu představit situaci vzájemného představování těsně před obřadem, kdy dojedeme a ani po obřadu, kdy budou novomanželé ještě v té nejčerstvější euforii :-) Takže jak byste to vyřešili?
Odpovědět
Tak ti nevím, já jsem svého přítele brala na svatbu kamarádky, kterou neznal a prostě se seznámili až na svatbě:-) Jinak on mě taky bral na svatby, kdy já jsem neznala ani nevěstu ani ženicha a seznámila jsem se s nima až na svatbě...Vzhledem k tomu, že nebudete na hostině ani na následném rautu a ani u nich nebudete přespávat tak bych to neřešila a případně je seznámila až po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
já bych si s tím hlavu nelámala. Já na své svatbě taky budu mít lidi, které vůbec neznám.. :) prostě se s níma seznámím až tam :)
Odpovědět
@elineckaaa já si myslím, že to hloupé nebude, když jí ho představíš až po obřadu (pokud už nemáte čas společně se sejít dřív) Třeba na náš obřad se taky přišlo podívat dost lidí z manželovy práce, pak nám gratulovali a já některé viděla poprvé.. A nejlepší na konec- chvíli poté, co jsem se seznámila s budoucím manželem, jsme odjeli do zahraničí a z jeho rodiny jsem stihla poznat jen matku a jednu ze sester. Ta druhá se za pár měsíců vdávala, tak jsme přijeli a jelikož sraz všech hostů byl až na místě obřadu a bylo málo času, tak jsem se se svou švagrovou taky seznámila až při gratulacích. A ještě jsme se tomu společně zasmály :-)
Odpovědět
Já na své svatbě taky pár lidí neznala a to i mezi těmi, kteří šli na hostinu (kamarádčina přítele a přítelkyni manželova kamaráda). Sice jsme plánovali, že se sejdem někdy před svatbou a seznámíme se, ale nevyšlo to, tak jsme to nehrotili. Seznamovali jsme se v podstatě až při gratulaci po obřadu a bylo to celkem veselé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu za necelého půl roku a stejně neznám všechny z příbuzenstva z přítelovi strany a on nezná všechny mé kamarády a ani jednomu z nás to nevadí a tak si myslím, že kamarádce taky nebude vadit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?