Jaký dárek pro rodiče, když nechci dort?

Zdravím všechny nevěsty, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá dobrý nápad, co dát rodičům, když s přítelem nechceme takové ty klasické dorty- za syna, za dceru? Nemáte někdo nějakou inspiraci? Nejlépe aby to bylo něco trvalejšího než dort , ale zas ne pracholapka k ničemu :)
Odpovědět
1
2
Ahoj, jukni ke mně do albíčka, koupila jsem srdíčka na zavěšení na zeď- dekorace, a na tom text. Akorát jsem si je přebarvila ale kdyby se líbili, zašlu odkaz na paní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my dáváme andílky se srdcem, aby to měli na památku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kamarádka dávala rodičům velké perníkové srdce a mám dojem, že ho našla na fler.cz .
Odpovědět
To se dává dárek rodičům? To jsem vůbec netušila...My taky nemáme dort, ale tohle mi nikdy nikdo neřekl....to jsou mi věci :-))
Odpovědět
Profilova fotka
ja teda budu mit pro mamcu parfem, ktery si objednala a pro tatku asi nejakou dobrou whisky. A pozvu je nekde na dobrou veceri a pak dostanou svatebni album. Premyslela jsem jeste o tom podekovani, ze bych to zaramovala, ale jinak za me teda, veci maji doma dost, tak aspon toto vyuziji :-)
Odpovědět
@margheritabianca Povinností to samozřejmě není, ale taky přemýšlím, jak rodičům poděkovat za všechno, co pro nás udělali...
Odpovědět
To neni povinnost to se nerika:) bud to to chcete davat nebo ne, ja take premyslim co jim dat... zatim mam jen napad fotoknihu v pevne vazbe a dala bych tam fotecky treba i starsi z jejich svatby a tak cely zivot, myslim ze to bude super
Odpovědět
@herminka6 Ahoj, pro mamky mame zrcatka do kabelky s dekovanim a pro tatky, no premyslim nad gravirovanym pullitrem
Odpovědět
Profilova fotka
my dávali perníková srdce, ta vydrží a měla velký úspěch :) a po svatbě jsme dávali rodičům fotoknihy s fotkama ze svatby :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já maluju pro každého svatebčana jako poděkování hrneček, pro rodiče s nápisy Děkuji za syna/dceru, je to drobnost za pár kaček, ale vydrží to :) Inspiraci jsem našla tady na beremku http://www.beremese.cz/blog/pajinka85... Jeden hrneček stojí v ikei myslím 9Kč + barvičky...
Odpovědět
My jsme taky dávali hrníčky pro rodiče i svědky. Koukni na fler.cz na prodejce alucca.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si objednali láhev, kde byly naše jména s datem svatby a do toho jsme jim nalili domácí slivovici a řekli, že to vypijeme až se nám narodí mimi :)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, moji mamince jsme dali zlaty retizek a rodicum manzela listky na oblibenou operetu. Jeste pro ne chystame svatebni fotoknizku.
Odpovědět
Maminkam zrdcatka z designempathy.cz a tatinkum kvalitni ledova vina
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste skleničky na víno pro rodiče, děkuji za dceru, syna. Rodičům zůstanou jako krásná památka. http://www.svatebni-diar.cz/darky-pro...
Odpovědět
my jsme dali rodičům hrnečky - pro Maminku - a citát, který ji vystihuje :-) to samé pro tatínky
Odpovědět
My dali rámeček s fotkami
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pokud finance dovoli, tak bych treba maminkam koupila nejaky sperk.
Odpovědět
My rodičům nic dávat nebudeme. Myslíme si že to jsou akorát další krámy do bytu na které sedá prach. Bych chtěla vidět rodiče, kteří by třeba po 5 letech pili ze skleniček, na kterých je poděkování. Svatba je nádherná věc, ale chce si to udržet střízlivé myšlení a vyhnout se kýčovitosti. My teď byli se snoubencem na svatbě, novomanželé tam dávali všem hostům jako dárečky magnetky a hrníčky s datem svatby a jejich jmény. A teď co s tím? Máme novomanžele rádi, ale to neznamená že potřebuju mít doma něco s jejich jmény a datumem svatby. Brzy to poletí do popelnice.
Odpovědět
My jsme dali skleničky s uchem a talířkem na kafíčko (takže žádná pracholapka), ručně, na zakázku malované a nápisem "děkuji" a k tomu ručně vyráběné psané poděkování. Skleničky se používají a poděkování udělalo také radost. ;-)
Odpovědět
Ahoj ;), my jsme udělali rodičům fotoknihy z fotek od dětství po současnost, plus na konci pár společných a měly ooooobrovský úspěch ;) navíc přes happyfoto vyšly cenově velmi dobře a práce v programu je taky velmi jednoduchá (za 4 hodiny jsem měla obě knihy hotové) ;) Můžu jen doporučit.
Odpovědět
Ahojte holky, já si nechávala dělat perníkové srdíčka od děvčat, které jsou nadmíru šikovné a precizní. Koukněte tady. To jsou přímo naše: http://www.el-babymode.com/cs/podekov.... K tomu jsem maminkám sepsala text a nechala zarámovat. Byly nadšené a mají zarámované texty se srdíčky na zdi.
Odpovědět
Ahojky, my jsme teda davali pernimové srdce a rodiče moc potěšily :) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.ne... měli jsme srdička i pro naše hosty :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@petruseb Kde jste si je nechávali pect? Děkuji. 😊
Odpovědět
A jsou ty dárky pro rodiče (svědky, družičky, svatebčany ...) opravdu nutné? Většinou jsou to jen další "krámy" do bytu ;-)
Odpovědět
@chiki000 od Sisi perníčky pro radost je z Pozlovic u Luhačovic, ale moc šikovná paní !! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro maminky a svědkyni jsem měla z fleru kapesní zrcátka s poděkováním a pro tatínky a svědka manžetový knoflíčky nebo otvírák taky s poděkováním. Teď se to hodně dělá, nečekali to a na efekt dobrý, dojemný a ne drahý.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
My jsme dávali číše na víno - děkuji za syna, děkuji za dceru. Dohromady s našimi číšemi (my na nich měli jména a datum svatby) to dělalo 6 ks/2400,- takže doporučuju zajít do nějakého lokálního sklenářství, to Vás vyjde nejlevněji.
Odpovědět
Ja mame nic hmotneho davat nebudu, protoze na to proste neni, doma si nic nevystavuje. Tak jsem ji zaplatila letenku a pozvala ji na cely tyden po svatbe k nam - vezmu ji na dvoudenni plavbu lodi do sousedni zeme, pozvu ji na masaz, zaplavat si atd. Vidime se jen parkrat do roka, tak si to ted uzijem ve dvou :-D Hostum ani svedkum ani sami sobe zadne darky davat nebudeme. Nicmene pokud si lide treba na ty sklenicky potrpi, tak je to fajn. Sperk je krasny napad.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?