Jakou zvolit zabavu na male svatbe pro 9 lidi?

Ahoj holky, je tu nekdo, kdo mel malou svatbu pouze s uzkou rodinoi? Malou svatbu opravdu chceme, jen nevime, jak presne zorganizovat cas po svatbe a co delat? Bude ro urcite poho dove, zadny stres, ale mame trosku strach, aby se vsichni dobre bavili, nikdo se nenudil a nebylo to tzv.suche. Jak na to? Co jste na male svatbe delali? Vzdy jsme byli jen na tech velkych, takze nemame moc inspiraci. Diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Popravdě,my skoro nic. Bylo nás 7 dospělých a 5 dětí a dva psi. Oslava v domě rodičů. Všechno jsme dělali sami. Po obědě jsme se jeli fotit,ostatní seděli na terase, venku,šli se projít,mohli jít do vířivky, děcka měly trampolínu, šipky,balon, večer jsme grilovali, děcka pak spolu hrály hry na pc a dospělí měli klid na povídání. Přípitek jsme měli až večer,prostě udělali jsme si to v pohodě. V noci jsme pozorovali zatmění měsíce,zkoušeli jsme pouštět lampióny,blbli na zahradě..kolem 22h se daly děcka spát. Ještě jsme měli kytaru,ale nakonec jsme nehráli. Prostě pohoda to byla.
Odpovědět
@namaste15: V případě tak malého počtu lidí bych s nimi prostě strávila hezký den "okořeněný" něčím nevšedním - termální koupele, minigolf, masáž, vyjížďka na lodi,... Nebo bych klidně využila akcí v okolí - koncert, městské slavnosti, hudební vystoupení v přírodě, taneční zábava. Záleží na tom, jakého jsou vaši hosté ražení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?