Jaké je vhodné oblečení pro svatební hosty?

Profilova fotka
Mám problém - v únoru se budu vdávat a lidé z mé rodiny ještě na svatbě pořádne nebyli...takže neví co se nosí.Prosím o pár rad co by si měly obléci jako hosté především dívky..chtějí dlouhé plesové šaty a mě se to nezdá.Děkuji předem moc za radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dlouhý plesovky si myslím že jsou fakt přehnané.... samozřejmě že to chce něco slavnostního, rozhodně ne džíny, ale elegantní šaty či kostým postačí:-) pánové oblek:-)
Odpovědět
Já si také myslím, že plesovky jsou přehnané. Záleží také na místě, kde budete mít svatbu a taky na tom, jak třeba chodí přátelé a rodina oblékaná běžně. My jsme všem radili jen pohodlné boty a prostě něco pěkného, ať se cítí dobře. Třeba takové plesovky urousané ve sněhu asi nebudou nic moc. Stačí, že to asi budeš muset řešit ty se svatebními :-) My jsme třeba ani nepožadovali kvádro po chlapech, ale všichni měli. No a holky si vzaly každá něco jiného, svědkyně byla v 8. měsíci, takže měla volnou tuniku a kalhoty a nikoho to absolutně nepohoršilo. Proč taky? Důležité bylo, že byla veselá a v pohodě a i přes svůj stav mi hodně moc psychicky pomohla.
Odpovědět
Ahojky, na svatbu určitě né plesové šaty! Nejlepší je opravdu nějaký kostýmek, nebo jen černé kalhoty či sukně s halenkou. Zvolila bych kombinace černo-bílá a nebo různě barevné. Mužito mají mnohem jednodužší, oblek a kravatu :-)
Odpovědět
Na svatbu asi koktejlky,ne? Záleží na místě kde se to koná a v jakém stylu,pak buď dlouhé nebo krátké,ale určitě koktejlky.
Odpovědět
presne tak jak holky pisu, ak je to neco slavnostnejsie tak nejake kokteilky nebo neco slavnostnejsiho ozaj zalezi od druhu svatby, hotel **** , chata, restauracia strednej vrstvy. Urcite sa treba prisposobit stylu oslavy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já všem řekla at přijdou hlavně v barevnejch šatech nebo halenkách , protože jak je znam tak by všichni přišli v černejch šatech a bylo by to jako pohřeb. a jestli koktejlky nebo společenské kalhoty už je pak jedno , hlavně at se v tom cejtěj dobře. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak. jen bych chtěla u pánů nastolit netradiční dress code. Chtělabych aby všichni muži na svatbě měli motýlka. Bude ho mít i ženich a myslím že na fotkách to bude vypadat úžasně. I když je mi jasné, že pro některé pány to bude motýlková premiéra :-D Ale nemusí k tomu mít kompletní oblek. Stačí košile a motýlek. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ať si každý vezme to, v čem se cítí nejlíp, i kdyby to byly plesové šaty.. ;-)
Odpovědět
Dvěma slovy: Společenské oblečení
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se zeptej, co budou mít na sobě ženichovi příbuzní, podle toho se to dá sladit, ať se někdo necítí "mimo"
Odpovědět
tak plesovky mi přijdou přehnané, leda byste to měli v pětihvězdičkovém hotelu v nějakém nóbl salonku po šesté hodině, ale i tak spíš ne.. Na svatbu koktejlky, kostýmek (i když ten mi přijde spíš pracovní a takový moc "business"), třeba kalhoty a nějakou elegantní halenku nebo top, záleží na stylu....
Odpovědět
plesovky ne! nevěsta má být nejkrásnější, tedy ani žádné šaty v barvě šatů nevěsty ani plesové šaty...
Odpovědět
Článek se načítá
Plesovky (ale spíš jednoduché, bez obruče) se hodně nosí na svatby na Slovensku, v kostele.. mě by teda nenapadlo jít na svatbu v plesových šatech, ale zase si myslím, že když se dohodnou všechny kamarádky, mohlo by to vypadat hezky na fotkách :) Jinak mi přijdou nejvhodnější krátké šaty (ke kolenům), ale v tom by jim bylo asi v únoru zima :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Prosím vás, poraďte mi - měli by být partněři sladění? Když jsou, líbí se mi to, ale přítel jde za svědka a má být sladěný do barvy svatby. Jednak jsem chtěla šaty jiné barvy, tak se mi do toho nechce, a navíc - aby to zase nevypadalo, že se nějak "vnucuji", kdybych byla taky sladěná do barvy svatby, protože po mně to nikdo nechtěl. Ale chtěla jsem být sladěná s přítelem, tak nevím... Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Dokud si někdo nevezme dlouhé bílé šaty tak je to jedno ne? Klidně i dlouhé plesové..prostě slavnostní :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?