Jak zjistím, že pozvaní přijdou na odpolední párty?

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, jak řešíte, když pošlete pozvánku na hostinu nebo na odpolední párty. Ozvývají se sami, že přijdou nebo je znovu kontaktujete?
Odpovědět
My budeme mit u zvaci karty rovnou napsano, aby potvrdili svoji ucast do konkretniho terminu. (nekde se uvadi R.S.V.P. do .... , ale my to radeji preventivne napiseme cesky :) ) Stejne se asi nevyhneme tomu, abychom nekoho upominali ;), ale rozhodne si tim ulehcime praci.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme dávat oznámení pouze svatebčanům, ale i tak jsem připravila a do známení vložím povídání..co,kde,jak a upozornění, aby do daného data napsali mail s potvrzením účasti, kolik jich bude a vybraný typ ubytování. Kdo to neudělá, bude nekompromisně škrtnut ze seznamu. Je to možná pro někoho zvláštní opatření, ale z vlastní zkušenosti jako účastnice několika svateb vím, že je to opravdu nutné..zvlášť v době, kdy chtě nechtě všichni koukáme na finance. Je nepříjemné mít potom mnoho nebo naopak málo jídla či pití a zjistit, že nemáme někoho kam uložit. Jelikož vím koho zvu na svatbu, ví, že tímto nikoho neurazím a kdo bude opravdu chtít přijet, mail s odpovědí pošle :-) ;-)
Odpovědět
My budeme zvát osobně, takže se i domluvíme, kdo kdy jak a v kolik má přijít a jestli to vyhovuje :) Písemné pozvánky budou dostávat jen ti, kteří budou mít zároveň pozvání ke stolu a taky ti jediní budou mít i tištěné oznámení.. všichni ostatní mejl :))
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím Vás, v tomto případě doporučuji napsat ke svatebnímu oznámení či na obálku zkratku RSVP. RSVP je zkratka z francouzského: répondez s'il vous plait. Znamená: odpovězte prosím. Používá se např. na pozvánkách, kde se očekává od pozvaného potvrzení nebo odmítnutí pozvání.
Odpovědět
případně rovnou přidat prosbu o potvrzení účasti do... nebo si udělat stránky, kde se budou zapisovat... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@kytaras To je bomba, přesně takovéhle stránky bych si představovala, ale jsem počítačový negramot a netuším, jak na to. Poradíš?
Odpovědět
@mysicka_lb Jsou takové servery, které to nabízejí nebo to stačí zadat nějakýmu programátorovi-konkrétně todle muži prý zabralo něco okolo hodinky. Jinak celé naše stránky dělal přes 2 týdny... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
dobrý den, my jsme si vytvořili vlastní webovky zadarmo přes webnode. Jinak asi nejjednodušší je přiložit k pozvánce lísteček: zveme vás ke svatební hostině - potvrďte prosím účast do na mail... nebo zveme Vás na večerní grill - potvrďte účast do na mail... a také informaci o tom, že máte vlastní webovky, kde jsou všechny podrobné informace. Krásnou svatbu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?