Jak zabavit děti na svatbě? Co koupit, co nachystat?

Poraďte, jak zabavit děti na svatbě? Co koupit, popř. co nachystat, aby se zabavily?
Odpovědět
Děti na naší svatbě byly,ale já nic nechystala,vše bylo na rodičích.
Odpovědět
My měli trampolínu, šipky (s umělým hrotem), petanque a balonky s heliem. Všechno využily jak děti, tak dospělí :) Jo a ještě bublifuky. Jinak pokud není svatba venku, tak nějaké omalovánky nebo hry (záleží jak jsou děti staré).
Odpovědět
to bych asi nechala na rodičích, ale pokud je svatba venku (a ještě je poblíž dětské hřiště), tak se děti zabaví samy
Odpovědět
Měli jsme 17 dětí, výborného DJ, který jim připravil soutěže, "piškotéku" - dikotéka pro malé, pak jsme měli omalovánky, spojovačky, origami, skládačku - nebe peklo a všechno se využilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak my když hrajeme a je tam více dětí, tak jim taky pustíme nějaké dětské písničky, děti taky rády přednáší nebo zpívají do mikrofonu, nebo jim uděláme nějakou soutěž, vždycky se dá něco vymyslet.
Odpovědět
Tak přesně tady tomu tématu jsem se dnes věnovala jelikož my tam budeme mít takovou menší školku :) vytiskla jsem svatební omalovánky a probírala doma nějaké hračky co jim tam někde dám - kostky, puzzle, pexeso, knížky, obrázky zvířat , nádobí na vaření a ještě jim tam chci dát papíry na kreslení , pro starší nějaké hlavolamy a křížovky :)
Odpovědět
Omalovanky, bublifuky, papiere na kreslenie, nic specialne..
Odpovědět
Já chci vypůjčit z místní orlovny nějaké herní prvky (odrážedla, domeček atd) jinak každý má beztak svoji oblíbenou hračku, tak si donese z domu ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak my budeme mít 9 dětí,z toho 3 naše ;-) a nic extra nechystám,možná pár drobností,věřím,že se dokáží zabavit sami spolu,všechny se znají :-)
Odpovědět
Mám vytištěné omalovánky, budou bublifuky a balonky....a k večeru jim dáme svítící náramky...prý je to zábava i pro dospělé tak uvidíme:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?