Jak uvítat hosty?

Profilova fotka
ahoj, nemáte někdo text, jakým se dají přivítat hosté? Nemáe klasickou svatbu, kdy jde ženich pro nevěstu domu, ale schází se všichni hosté v restauracaci, kde bude hostina. Je to 200 metrů od kostela, takže pak jdeme všichni společně na svatební obřad. Bohužel vůbec netuším, co má moje kamarádka na uvítátní hostů říkat a sama nic vymýšlet nechce. Prosím pošlete do zpráv nebo mail jana.d.chvatalova@seznam.cz
Odpovědět
Mohl by být pro hosty připravený nějaký welcome drink aspoň symbolicky nebo lehké občerstvení a kamarádka může hosty přivítat opravdu jen větou Dobrý den, vítám vás tu za ženicha s nevěstou. Pojďte dál, tam vpravo/vlevo je menší občerstvení, než se vydáme do kostela... :-) Ale nemusí to říkat jak básničku všem stejně..Prostě jen si jich všimnout, když dorazí, ukázat jim, kam se můžou na chvíli posadit případně a kdy se vyrazí... Záleží i kolik bude hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci, aby se všichni hosté sjížděli k mým rodičům, tak jsme dohodli sraz u kostela, kde už budou čekat družičky (dospělé kamarádky :-) ). Postavíme tam i stolík s občerstvením, holky budou dávat hostům vývazky a napsala jsem o tom informaci i na náš svatební web, aby hosté věděli co a jak a hned nehledali ženicha. Také jsem dodala, že družičky budou mít růžové šaty, takže je všichni budou vědět, že se na ně mají obrátit. A protože jsou holky příjemně ukecané a usměvavé, věřím, že se toto uvítání bude hostům líbit. Ale nějaký text bych je opravdu neučila a předpokládám, že ani hosté nic takového neočekávají. Hlavně v pohodě :-)
Odpovědět
@janadora U nás jsme měli welcome drink a jednohubky. Svědkyně připínala myrty, rozdávala bublifuky a dárky ženám . Žádný proslov nebyl. Ten měl až můj taťka a po něm manžel u svatebního stolu. Tak třeba to budete mít podobně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste panáky se jménem svatebčanů na uvítanou a zůstanou jim i jako dar. Více info na mém webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?