Jak říct tátovi, že se jeho holčička bude vdávat? :-)

Profilova fotka
:-)
Odpovědět
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
zdar tati, budu se vdávat. nebo jsem to nepochopila, možná mluví cizí řečí a ty chceš překlad.
Odpovědět
Tati, budu se vdávat =-) :-D :-D :-D
Odpovědět
lady :-D
Odpovědět
a jak to řekneš mamince? =-) jinak než tatínkovi? nebo ještě jinak...... nastávající nepřijde požádat rodiče sám ?
Odpovědět
... :-D neco v tom smyslu, jak to skoulet s tatikem, kterymu vadi, ze jeho mala holcicka (urcite jeste panna :-D ) zije s tim hajzlem, kterej ji kazi (rozumej; budouci zenich) a ted ji chce ukradnout uplne a vzit si ji :-p Nijak, bud mu to natvrdo oznamis, nebo se nevdas a zustanes stara panna (tak totiz 'tatovy holcicky' dopadaj) :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
mmch - tatovy holcicky jsou zenske obdoby mamincinych mazanku (muzu) - ani jeden nema u opacneho pohlavi mnoho uspechu, z pochopitelnych duvodu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojjky holky včera me přítel požádal o ruku...a nejhorší je,že můj táta je takovej ten cholerik, kterej neumí dávat city na jevo,ale ve skrytu duše nás má oba rád. Tak sem zvědavá až mu to příští týden řekne přítel, že si mě chce vzít jestli bude v šoku což bude a nebo bude mít negativní reakci. :-D ale je mi to jedno jen mi záleží na jeho rekci. Protože moji rodiče jsou půl roku rozvedení a otec s mámou nežije.Tak je to takový makový ;-) :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Karkul - :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
babss, naprosto ti rozumim! :-N muj tatka neni cholerik, ale flegmous vicemene. no a kdyz jsme jim oznamili zasnoubeni, rekl na to neco jako hmmm... to bylo pred 3 lety. letos prisel pritel s kyticy a flaskou oficialne pozadat, ze uz jsme se dohodli na datu a muj tata na to nerekl pul slova, jen s bratrem zacal resit nejaky slevy v globusu. no horor! reknu ti, ze negativni reakce by me potesila vic. ale on na to nerekl vubec nic. (byl z toho dost v soku) takze nakonec o svatbe vi, ale co si o tom mysli, nikomu nerekne. nejdriv to byly hrozne nervy, jak mu to rict, paxe mu to reklo, reakce zadna, takze zklamani, ted jsme vsici radi, ze to mame za sebou :-D drzim palce! proste prijdte, oznamte, nebo at pritel pozada o ruku, to zalezi na vas, hlavne se z toho dopredu nestresujte, pze nikdo vas za to neukousne. a jaxe s tim vyrovna je jeho problem.
Odpovědět
Profilova fotka
Zabitulka: jéé moc ti děkuju za pochopení...nejhorší je že on si myslí, že se budu vdávat až tak v 25 a mě bylo včera 21 ale plánuju to do roka a do dne tedy to mi bude už 22 a přítelovi 25.Takže podle mě bude říkat vždyt si ůplně mladá atd. a nebo si sedne rozdýchá to a otevře láhev vína(protože máme vinařství) a zapijem to:)jinak děkuju a nervy ty budu mít až do osudnýho okamžiku:) :-S :-x ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nerikat :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
babbs: no proto my jsme nasemu tatikovi kupovali lahev - a hadej co? zustala nedotcena:-/ (a tak jsme to potrebovali!) ja jsem se s pritelem zasnoubila ve dvaceti, vdavat se budu mesic pred 24 narozeninama. a nemyslim si, ze by na jeho reakci vek mel nejaky vliv :D (oki, chapala jsem to v tech 20, ale vidi, ze s tim klukem jsem porad stastna uz par let... a stejne) takze good luck! a at to aspon zapijete;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zabitulka: no já budu s přítelem 5let tak už by so mohl uvědomit,že chci být jen sním a on semnou...v pátek nebo v sobotu kněmu půjdem....čím dál tím větší mám bobky..záleží mi na jeho reakci...ale když řekne něco hnusnýho tak se balím a jdu....kazit mi to zrovna on nemusí...jinak...se těším jako blecha...a co ty??a odkud seš? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zabitulka:už to vidím Brno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zabitulka:jinak fandím ti at to táta taky nějak překousně,,,jak to bejvá v amerikan filmech....jak obejme tvého přítele a řekne posterej se o mou dceru mám vás rád...těžce fantazíruju :-D :-p ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pavel oficialne pozadal rodice o mou ruku na oslave mamcinych narozenin. Proste v polovine oslavy prinesl kytku, flasu a pozadal je:)byli tam i abbicky, takze je to dojala:)jsem nejstarsi vnucka a dcera:)bylo to pekne, nasi to uz vedeli predem, ze se budeme brat, ale i tak je zaskocilo, ze jsme je pozadali ten den:)spis nam na oko vynadali, ze jsme je na to nepripravili:)Tat se ve svem budoucim zeti vzhlizi, takze byl rad:)A flaska padla jeste ten vecer, i kdyz ji tata branil zuby nehty:)
Odpovědět
Profilova fotka
babbs, ja jsem se po tatove reakci - reseni slev v globusu odebrala do pokojicku se vybrecet, pze jsem vlastne vubec nemohla rozdejchat tu situaci - byli jsme z toho nervozni s pritelem oba (z toho, ze ma zadat o mou ruku oficialne, i kdyz o zasnoubeni uz tri roky vedeli) a on nam to teda vubec neulehcil! (no mozna on to vidi stejne - ze jsme mu to neulehcili? ja nevim... a mam pocit, ze se ho na to nikdy nezeptam, stejne by mi na to neodpovedel) popravde receno, druhej den jsem ho vubec nechtela potkat, ale nakonec to bylo fpoho - choval se, jakoby se vubec nic vecer predtim nestalo. takze ja vim, ze to nejak zkousnout musi, ze spis vubec netusil, co na to rict, co udelat - proste pecka, jeho mala dcerunka do toho chce prastit! takze verim, ze i u vas to nakonec bude dobry! rozhodne jsem zvedava na reakci, ju? koukej pak napsat! jo a dejte si s pritelem predtim na kuraz treba panaka, at z vas spadne nervozita a nejste tak napjati, my toho panaka vazne potrebovali, ale nebylo kde:-/
Odpovědět
Profilova fotka
zabitulka: no v sobotu tam jdem první za tatinem a jeho přítelkyní a pak k babiččce a k dědovi. Říkám si, že je to moje věc co hodlám dělat,ale zase by mě bylo líto, kdyby mě v tom nepodpořil :-| nikdy jsme neměli moc dobrý vztah protože se naši rozvádí atd. a já sem ho nemohla vidět a nenáviděla sem ho,ale ted se to lepší a chcu aby to vzal..protože měl v životě na mě největší vliv..Byla sem jeho holčička..těžce překousával, že mám kluka a neměl ho rád,ale před rokem mu osobně řekl,že je rád, že je semnou a at se o mě postará. Ale nedávno sem byla uněj a byla tam návštěva a ptala se kdy budou vdavky a on to nee ještě mají 3-4roky čas....tak ted bude zaskočenej mega...jasně napíšu jak to dopadlo nebo nedopadlo ;-) už to chci mít z krku...bolí mě z toho břicho a pomalu ani nejím :-D babička s dědou ti budou štastní.....Pavlovi rodiče už něco tuší tak ti jsou taky v pohodě a moje mamina taky...jen ten Táááááta :-p tak já se ozvu....zatíííím páááááčko a kdy vidíš ty ty vdavky?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
babbs, tak jak to dopadlo?! ja jsem napnuta jak ksandy!
Odpovědět
Profilova fotka
zabitulka: ahooooooojky no dopadlo to nečekaně a ůplně skvěle...tatin největší cholerik a křikloun z rodiny se rozplakal jako želva a řekl, že ti její ruku nedám jedině celou. A pak jak sem ho viděla tak sem se rozbulela taky prostě ůplná nádhera!!!U něj sem to na 100% nečekala. Hned začal otvírat archivní víno a slivovicu a byl rád, žádná faleš prostě mazec!!!ůplnej kámen mi spadl ze srdce a přítelovi taky:) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
babss, jeeeeeee, uplne musim zamackavat slzu dojeti, kdyz to ctu! :-) tak to je supeer! ale kolik nervu to stalo, ze? no hlavne, ze to dobre dopadlo, jsem za tebe fakt moc rada. mne ted nezbyva jen doufat, ze muj tatik se projevi na svatbe ;-) fakt super! tak at uz vam ted vsechno jen vychazi!;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zabitulka:jéééé děkuju za tak pěkné napsáníčko :-) taky doufám, že vám to vyjde...neboj vsad se že slzy padnou...a můžu ti říct, že sem tátu objala po hodně letech.Tak se o to pokus taky...a to se rozbulí 100% :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?