Jak přemluvit partnerovy rodiče, aby přišli na svatbu?

Prosím poraďte, už jsme spolu s přítelem zoufalí. Nějak se nám nedaří přemluvit jeho matku a otce aby se zúčastnili obřadu a svatební hostiny. Matka si našla milence a otce vyhodila z domu, v současnosti jsou rozvedení a vychází spolu docela dobře, ale ona tam odmítá jít bez svého nového přítele a otec tam nechce jít pokud tam ten druhý bude. Přítel by je tam měl rád oba,nemůže si vybrat, ale dva obřady a hostiny dělat nemůžeme. Řešila jste některá podobný problém s nesnášenlivostí v rodině? Máte nějaké rady jak by to šlo zařídit když jsou oba tak neústupní?
Odpovědět
Profilova fotka
@dracek88 být tebou bych se v první řadě zamyslela, jestli má cenu lidi, kteří nechtějí jít na svatbu vlastnímu synovi kvůli svým osobním sobeckým důvodům, vůbec "přemlouvat". Oficiálně bych je oba pozvala, matku bez milence a doufala, že dostanou rozum. Ostatně je to vaše svatba a maminka si přece nemůže vynucovat, koho pozvete a koho ne ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
asi jim zkusit rázně vysvětlit, že je to hlavně Váš den a takovýmto postojem ubližují hlavně synovi. člověk slyší ze všech stran, jak má mít úctu ke starším, ale v realitě žádná úcta nepomůže, to co dokážou udělat někdy stojí hrůzou vlasy na hlavě!!!hlavně citlivým lidem,což přítel určitě je. Je mi úplně smutno, jak popisuješ vašu situaci, musí vám to hodně kazit radost a znepříjenovat přípravy, možná s nimi zkuste mluvit i o tom, opravdu jim říct jak je vám z jejich chodání smutno...Poproste je, aby se začli chovat dospěle,rozumně a s úctou i k vám.
Odpovědět
takhle diskuze je z roku 2011, takže mají asi dávno po svatbě..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?