Jak naznačit kamarádům, ať přijdou až na večerní párty?

Ahoj holky, prosím poraďte mi, jak naznačit přátelům a kamarádům, že je čas odejít? Ráda bych měla celou svatbu na jednom místě - obřad v hotelové zahradě s altánem, hostina uvnitř hotelu), na oběd chci pozvat ale pouze rodinu (cca 45 lidí). K pozvánce pro kamarády bude samozřejmě přiložena kartička, že jsou zváni na večerní párty, ale mám strach, že ve chvíli, kdy skončí obřad a půjdeme se s mužíčkem fotit, tak nastanou zmatky a nebo, že to bude přátelům nepříjemné trávit tři hodiny někde mimo. Prosím poraďte mi, jak problém vyřešit. Pozvat je na oběd ale nemůžu, jedná se cca o 30 lidí ( 15 kamarádů, ale to víte partneři jsou partneři :-)). Děkuji za jakýkoli návrh
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky budu řešit podobné dilema... asik všem řeknu, že na obřad klidně at příjdou, ale že oběd bude jen v kruhu rodinným, u mě bude výhoda, že zbytek událostí se bude odehrávat u nás na zahradě, takže se mezi tím můžou přesunout k nám domů... ale celkem z toho taky trnu...
Odpovědět
Profilova fotka
Já ke svatebnímu oznámení do obálky přidávám papír s organizačními informacemi - ve variantě pro přátele mám např. aby vzhledem ke kapacitě sálu přenechali místa k sezení rodinným příslušníkům a starším osobám, aby si během obřadu nesedali do výklenků gotických oken, jak proběhne focení... a mám tam i větu "hostina proběhne pouze v úzkém rodinném kruhu." Pro rodinné příslušníky přiložím informace pro celý den, jídlo, focení aj. V tvém případě, @panda_brnenska, bych přátelům k základním informacím navrhla několik možností, jak mohou strávit ty tři hodiny mimo :-) A pokud budeš mít svatbu v létě, tak bych se toho moc nebála ;-)
Odpovědět
Já to mám taky na jednom místě a kamarády taky až po rodinném obědě. Pozvánku mají normálně až na párty a asi mám chytrý kamarády, protože se nad tim nikdo nepodivoval a všichni přijdou až na tu párty.
Odpovědět
Profilova fotka
naši kamarádi taky z pozvánky pochopili, že maj přijít až na prase večír na sál do hospody a nikdo se tomu nedivil a nezmatkoval 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?