Jak mi dají lidé vědět, zda se zúčastní svatby?

Profilova fotka
Ahoj, teď řešíme s nastávajícím otázku, a to jak nám dají svatební hosté (hlavně ti, co jsou pozvaní ke stolu) vědět, zda přijdou nebo ne? Ten můj je mimo, říká, že nám to řeknou, až je budeme objíždět 2 dny před svatbou se zvacími koláči. Jenže to už je podle mě trošku pozdě, hlavně proto, abych věděla, jak mám tedy udělat zasedací pořádek, kolik jmenovek a pro koho a hlavně aby v restauraci věděli, pro kolik lidí se chystat. Díky za odpovědi :)
Odpovědět
@veruunek A vy jim nebudete dávat oznámení osobně? Jestli jo, tak to by Vám měli říct snad hned :-) Jinak zvací koláče dávate poměrně pozdě, nechcete to přehodnotit na třeba 2 týdny před svatbou? Pak byste mohli ověřit tu účast i takhle :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame normalne na pozvankach napsano, at nam mailem nebo telefonicky potvrdi ucast nejpozdeji mesic pred svatbou..
Odpovědět
Profilova fotka
@veruunek Tak vetsinou se pocitam s tim, ze ten koho pozves prijde....a kdyz ne, tak je slusne se omluvit, co nejdrive. Nam neprisel jeden strejda s rodinou a rekl nam to ihned jak dostali oznameni...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju :) My jak to máme o prázdninách, tak oznámení budeme rozvážet tenhle měsíc, aby si pro jistotu mohli lidé udělat čas. Ale je to dobrý nápad @kija rozvézt koláče pro jistotu o něco dříve :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme svatbu taky v létě a právě proto budeme rozvážet pozvánky tento měsíc, nejpozději první týden v květnu... U pozvánky bude napsaná web adresa, na kterou budeme dávat informace k naší svatbě... Nechceme už teď přidávat papír, kde bude nějaký harmonogram apod., protože v některých věcech se pořád rozhodujeme a taky chceme, aby jsme mohli kdykoli (nemyslím tím den před svatbou) pozměnit cokoli (např. odjezd aut)... Taky tam bude napsáno, do kdy nám mají dát vědět, jestli na svatbu přijdou... Máme černo-bílo-stříbrnou svatbu, takže to chceme vědět do konce května abychom zbytečně nekupovali výzdobu na stoly, které se popř. nepoužijí... A taky zasedací pořádek apod. chceme mít do léta vyřešený, ať už to v létě nemusíme řešit...Stejně už všichni budou vědět, jestli na svatbu půjdou nebo ne (pokud je nepřepadne nějaká choroba)... Jestli si dovolenou udělají tak, aby přijít mohli, nebo ne... Pak už je jedno, kdy koláče rozvezeme.. :-)
Odpovědět
@veruunek My udělali na internetu stránky, kde se zapisovali... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?