Hosté si po svatbě stěžují na jídlo a hudbu. Znáte to?

Profilova fotka
Nevím jak tohle téma přímo nazvat, ale pořád mi leží pár zážitků ze svatby v žaludku a zajímá mě, jestli má někdo podobný zážitek. Někteří pomlouvali přímo na svatbě, jiný po. Mrzí mě, když nám teď řikaji, že to první jídlo jim nechutnalo, že prý muzikanti hráli falešně. Neříkají to všichni, jen pár vyvolených, ale mě je to docela líto. Máte někdo podobnou zkušenost ?? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
:-D no to se musíš obrnit a nebrat si to tak....moje babička nadávala, že měla na svatbě hlad a že dostala menší výslužku než teta...vlastní babička...a co jako s tím mám dělat, nic, prvně mě napadlo, že jí nechám na A4 zvětšit fotku jak se láduje zákuskama co byly před ní na svatebním stole, ale mám já to zapotřebí :-D nemám, kašli na to
Odpovědět
Profilova fotka
nikdy se nezavděčíš všem a tak to musíš brát, jinak se to nedá ;-) mě taky moc nechutnalo jídlo, které jsme dostali na svatbě (Táborská bašta), ale bylo to tím, že na taková jídla zkrátka nejsem, ale nikomu jsem to neřekla, taky proč? bylo tam 50 lidí a je jasné, že ne kažný holduje knedlu, vepřu zelu ;-) museli prostě udělat kompromis a tak to beru a nebu je přece kvůli tomu pomlouvat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslim, ze na kazde svatbe se najde nekdo kdo to pomluvi.... co si to vzala na sebe?? proc tady musime cekat?? vedle toho ja sedet nebudu... jidla bylo hodne.. jidla bylo malo..... neposlouchat to... svatbu jste meli podle vasich predstav a tak staci, ze se libila vam x-)
Odpovědět
a líbilo se to tobě? jo? no tak to je hlavní přece my teď třeba byli na svatbě, kde byl oběd dle výběru každého, jenže nás bylo jen 15, takže se to dalo, každý si vybral podle chuti, ale to prosatě vždycky nejde
Odpovědět
Profilova fotka
přesně jak říkají holky, nikdy se nezavděčíš všem. navíc jsou prostě lidi, kteří musí pomlouvat za každou cenu, místo toho, aby si třeba trochu vážili, že byli na svatbu pozvaní, přece to vůbec není levná záležitost. taky jsem měla na svatbě pár lidí, kteří se ofrňovali nad jídlem, nelíbilo se jim, co hraje DJ (přitom za ním mohli jít a objednat si co chtějí zahrát), můj vlastní brácha mi dokonce řekl, že svatba byla nudná, ze začátku jsem z toho byla smutná, ale pak jsem si řekla, že mám čisté svědomí, zařídila jsem všechno, zaplatila, snažila jsem se vyhovět všem a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si to udělá jinak ...
Odpovědět
kasli na takove lidi, jestli se to libilo vam, tak je to v poradku ;-) Vis vzdycky te nekdo pomluvi, lidi co nejsou zvani za to, ze jste je nepozvali a ti co jste je pozvali za to, ze jim nechutnalo jidlo, nelibila se hudba, presne jak pises... Zbytecne se tim netrap ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli spokojení, já si taky pochutnala, hlavně jsem měla hlad :-) Asi bych byla radši, kdyby si to nechali pro sebe a neřikali nám to. Oni mě pomlouvali i co se týče rodinných vztahů apod. , prostě síla. Taky, že s nima autobus háže, že maji hlad, že se chováme jak tataři. Nějak na to nemůžu pořád zapomenout a štve mě to. Asi to chce čas ;-)
Odpovědět
kudrlenko vykašli se na ně! řekni si, že jsuo to závistivý chudáci, co mají jediný program životní - pomlouvat a kazit ostatním lidem radost. Já mám sice ještě před svatbou, ale je mi jasný dopředu, že se najdou ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řeším něco podobného a to mám teprve před svatbou :-| . Někomu se nelíbí organizace, někomu kapela,atd...Například vlastní otec odmítá jít na večerní rautík jen proto že jsem mu zatrhla vzít si tam jeho kamarády, které jsem viděla párkrát v životě. Svatbu si do puntíku hradíme sami, proto jsme pozvali opravdu jen ty nejbližší a nechápu proč by tam měli být otcovi známí ]-( . Děda zase pro změnu prohlásil, že nesnáší kluka který nám bude dělat řidiče, takže s ním nikam nepojede. Že půjde na obřad a pak domů. (Ten kluk je sestry přítel, kterého děda viděl asi tak dvakrát v životě...). Jsem z toho zoufalá, že se takhle chová vlastní rodina :-( .
Odpovědět
Kudr.: asi to chce opravdu čas a přesně jak už tady zaznělo, nejdůležitější je, že se líbila vám třem. Sice zamrzí když to pak někdo kritizuje, ale nejlepší je opravdu to hodit za hlavu. My tohle řešili spíš před svatbou a když už sme toho měli plný zuby, řekli sme si, že to celé zařizujeme, platíme a jestli se to někomu nelíbí nemusí tam chodit,protože zavděčit se každému úplně ve všem opravdu nejde. Ohlasy ze svatby nakonec byly pozitivní.
Odpovědět
Profilova fotka
teriz: prohlášení hostů v tvém případě bratra, že je svatba nudná mi připadá alibistické, zábava na svatbě je taková, jakou si ji hosté udělají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já mám taky před svatbou a zatím až na pár poznámek od vlastní matky (šaty, nó jako princezna tak na to by jsi taky musela zhubnout... atd.) je vše v pohodě, babi je sice nervózní že to bude stát zabytečně moc peněz, že jsme si to měli udělat jen pro sebe a pár kamarádů a koupit si místo toho něco pro sebe, ale všichni jsou OK. Jen už přesně vím kdo po té svatbě bude mít plnou tlamu moudrejch řečí... A určitě vím že to bude z řad rodiny spíš, než odkudkoliv jinud... Však ono se to podá, maximálně to ořvu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
kudrlenkaa: najdi si téma hra o přeborníka znechucení svatby a tam si teprve počteš, myslím, že pak můžeš být naprosto klidná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky vám všem, že jste sem písli a povzbudili mě. Je fakt, že nejvíc jsou ty ohlasy z kruhu rodinného. O to je to snad horší. V ten den mě rozčílilo, že si fakt nemohli pomoc a museli pomlouvat, když jsme stáli vedle nich. Řešili věci, do kterých jim nic neni. Já osobně beru pozvání na svatbu s hroznou radostí, že nás tam chtěji mít ve svůj den a pokud by mi nechutnala svíčková tak si to nechám určitě pro sebe. Tak holky vám všem, které máte před svatbou, přeju, ať se vám to vyhne a nebo ať to radši neslyšíte.
Odpovědět
...prave proto ja chci svatbu jen v nejuzsim moznem kruhu - prave proto, ze vim, jaci lidi jsou a bohuzel i vlastni rodina si casto nevidi do pusy. I moji vlastni rodice jsou schopni zkritizovat uplne vsechno a neni jim to trapny a vubec je netrkne, ze by se takovyma recma mohli nekoho dotknout... :-( Naposledy me takhle nadzvedli ze zidle, kdyz prijeli na navstevu do naseho noveho domu, kam jsme se s pritelem loni nastehovali (bydlim v zahranici, takze se s rodici nevidim casto). Ten dum nas stal peknej balik a ja se opravdu snazim, aby to byl nas domov a peclive vybiram (vybirala jsem) zarizeni atd. No a nasi prijeli a hned po prijezdu tata zkritizoval nabytek v obyvaku, okna, koupelnu atd :-( 8-( Ja nejsem ten typ, co bych podobny reci hodila za hlavu a dokaze me to strasne nastvat a mrzet. Takze vim, ze se svatbou by to bylo totez a ja nemam chut vrazet tolik penez (casu, energie atd) za neco, co mi pak ti nejblizsi pomluvi ]-( Takze u nas jen malicka svatba se svedky presne podle nasich predstav x-)
Odpovědět
Jo a jeste jsem zapomnela; kdyz me mama nedavno zase necim podobnym vytocila, tak jsem ji jasne rekla, ze to je presne ten duvod, proc chci malou svatbu bez rodiny...Tvarila se sice dotcene a pak koktala neco v tom smyslu, ze by tatovi/babicce atd domluvila, aby si sve dojmy nechali pro sebe! Ale to mi nestaci! Kdyz nejsou schopni se sami ovladat a drzet pusu, kdyz je to vhodne, tak na me svatbe nemaji co delat! tady v UK maji lide radost z toho, ze si jejich deti berou nekoho, s kym je jim dobre a ve svatebni den s nimi vsechno prozivaji, proto je mi lito, kdyz vidim, ze nasi by tu svatbu videli jen jako prilezitost ke kritice 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
holky držte se :-D a hlavně nadhled ! Lidi okolo mě měli taky výhrady ke stylu naší svatby, na hostině bylo pár rypáků, rypáckejch co by mě nejradši nominovali na nejhorší nevěstu roku, ale takový se najdou všude, hlavně že se to líbí nevěstě a ženichovi, to je nejdůležitější ;-)
Odpovědět
fnek: nadhled je nekdy sakra tezka vec, zvlast, kdyz ti ublizuje nejblizsi rodina |-| Ja jsem nejaka slabota nebo co, ale orvavam tyhle vypady, ktere se ted v dobe tesne pred svatbou docela kupi, dost casto...
Odpovědět
Profilova fotka
Do nás teda hučeli už před svatbou - že nebude klasický oběd s polévkou a vzájemným krmením - TO TEDA ÚPLNĚ NESNÁŠÍM a svíčková a výslužky 8-( Keců milion, hlavně ti, co nikdy nikoho nikam nepozvali, narozeniny neslaví, protože se vyskytli a panáka by nikomu nezaplatili, ani kdyby vyhráli v tutovce. 8-) My jsme si s Radkem řekli - doma žer co máš a u cizích co ti dají a jen jsme se tomu zasmáli. Od začátku jsme chtěli svatební prase na grilu a žádné konvence, je to náš den a kdo to nebude respektovat, ten může jet po obřadu domů. Zatím nikdo teda nepomlouval, ale je možné, že se mi to jen nedoneslo, mě se každej bojí, já každýho seřvu a je klid :-D Pomluvama se netrap, já koukala na tvý fotky, je to překrásný a poslouchat kraviny nemáš zapotřebí, raději si užívej štěstíčka !
Odpovědět
Tak nám pomlouvali svatbu ještě než vůbec byla, že vymýšlíme kraviny a že to budeme mít přeplácáný, že děláme manuál ke svatbě (to měla být narážka na svatební noviny) apod. Hrozně mě to mrzelo, ale pak mi vlastně došlo že pomlouvají jen lidi, který svatbu nezažili ani ze zatáčky a spíš šlo o to že oni svatbu mít nebudou než o to jaká má být ta naše, takže jsem se na to vykašlala a dotyčným řekla rovnou že jestli se jim tohle všechno fakt zdá tak blbý a trapný že je nikdo na tu trapnou svatbu jít nenutí a byl klid. ;-)
Odpovědět
Nám svatbu pomluvil akorát jeden kolega od manžela z práce, jeho manželce se udělalo špatně, byla nachlazená a tak že pojedou domů, tak si chtěli vyzvednout výslužku, ale bohužel šli na recepci hotelu a tam o tom nic nevěděli, tak byl naštvanej a pak nám to po svatbě řekl, ale byl to jenom jeho problém, protože když jsme obcházeli hosty u stolů, tak jsme jim říkali až budou odcházet, tak ať si výslužky vyzvednou u slečny, která na svatbu dohlížela. ale asi za týden po svatbě zase říkal jaký to bylo bezvadný, tak by si měl rozmyslet co vlastně si myslí. Hlavně že kdyby jste nevyšli z hotelu ( jeli jsme na focení) tak by jsme ani nevěděli že odjíždí a když už nás viděl tak se na tu výslužku mohl zeptat. Jinak pomluvama je nejlepší se netrápit, vím,že to člověka mrzí, ale nestojí to za to. ;-)
Odpovědět
jenn: Přesně, hlavní je že si ten den uděláš tak jak se to líbí Tobě, stejně se nikdy nezavděčíš všem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jen.. to si ještě o výslužku řekl??? to by mě asi hamba fackovala, si o ni ještě říct..:( ale lidi jsou různí... a různě divní...:)
Odpovědět
krupinko, když jsme si jeli v pondělí pro výzdobu do hotelu, která tam zbyla tak jsem se stavili za ním v práci, aby jsme mu tu výslužku mohli dát a on jí otevřel a zeptal se proč tam má tak málo špiček. :-| málem mě kleplo. taky jsem byla kamarádce na svatbě a zapomněli mi dát výslužku, ale to opravdu zapomněli, protože nikdo neřekl, kde si jí máme vyzvednout a bylo mi trapný se ptát a kamarádka si myslela, že mi jí dala její mamka už ráno u nich a mamka zase že ona, tak mi v neděli volala že se omlouvají, ale mě na výslužce nezáleželo, bylo pro mně důležitý, že jsem tam mohla být a ne co dostanu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, z pomluv si nic nedělej, s námi někteří přestali mluvit, protože svatba neprobíhala podle jejich představ ale podle našich - odmítli jsme se ožrat ve 4 odpoledne a tančit při 30 stupních ve stínu v prázdném sálu první tanec a nakonec jsme si dovolili ukončit zábavu až s posledním hostem a se s odchodem prvího v 8 večer :-D. ale my si to užili takže jsem spokojena a těmahle historkama bavím kamarády ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, u nás se také takové dobré duše na svatbě objevily... ale nebyl to tedy nikdo z příbuzných. Asi bych to ani nezaregistrovala, svatbu jsem si chtěla náležitě užít ;-) a na nepřející hodit bobek :-p . Ale trochu pomohla multimediální technika. Na videu i fotkách jsou dobře patrné kyselé obličeje a špitání s významnými pohledy :-D . Jo, vlastně bych zapomněla, že pratetička ještě rok po svatbě vyprávěla, že jsme jí přiotrávili okurkou z chlebíčku a furt jí je blbě =-) :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Je to pet let,co jsem byla na svatbe expritelovo sestry.Meli svatbu za 60 000 tisic.NO mozna na tehdejsi pomery to bylo dost,ale budiz.Byli taci,kteri se divili,proc vyhodili tolik penez kvuli jednomu dni,dalsi kritizovali nevesty saty.Hlavne,ze se na svatbe zadarmo nazrali 8-( .Nic si z toho nedelej.Vsude je neco a vzdy se najde nejakej blb,kterej bude remcat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kudrlinko, ja si to taky prozila :-). Mely jsme v rodine dve svatby, ta druha byla naplanovana po nas, ale tri tydny pred nas :-) a samozrejme jsem mela hnusnejsi saty, osklivejsi kytku, blbsi uces, horsi fotky, horsi restauraci, horsi hudbu .... a vypado to z mych nejblizsich vyvdanych pribuznych :-D Lezelo mi to v zaludku asi pul roku, pak se ale urovnaly vztahy a bylo odpusteno (ale ne zapomanuto :-)). Kazdopadne, svatba se nam libila a komu ne, tak mel smulu. Dostal zadarmo najist a napist a nikdo tam nikoho nedrzel :-D
Odpovědět
Ahoj holky, musim reagovat taky. Svatbu jsme meli v rijnu, cesko-anglickou. Vsem se libilo, jen kmotr s kmotrou a jejich deti maji neustale problemy. Svatba byla nudna, tak nudna, ze kmotr musel jit spat do auta! a ostatni hoste to videli. Nelibilo se jim, kde sedeli a nejvetsi problem byl, ze jsem si dovolila nepredstavit kmotra = takoveho podnikatele (vlastni hotely), anglicanum, tak v 5 hod odpoledne urazenene odjeli. Nejhorsi nebo nejsmutnejsi je, ze ani nejsou schopni sami neco rict, oni vzdycky vyslou babicku, aby nasim rekla, proc jsou urazeni. Ja ziju v Anglii, tak na to reagovat nemuzu, ale jen co dostanu sanci, ja mu to vysvetlim raz dva. My jsme se na jejich svatbach desne nudili, ale drzeli jsme huby, protoze jim se to libilo a to bylo to dulezite. Jen muj kmotr si z nasi svatby chtel udelat business meeting nebo co. Nevadi, na dalsi svatbu uz zvani nebudou. My jsme si svatbu uzili, anglicani nikdy nezazili takovou party a do ted vzpominaji.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si teď po svatbě říkám, že jsme´to měli udělat, jen my tři, rodiče (rozvedený :-| takže to byl taky velký problém) a svědci. Měla jsem ze všeho hrozný nervy a ještě k tomu s mimčem. Moje máma s námi nebydlí. Dělala jsem všechno tak jak se má, nebo jsem si myslela, že to dělám. Ještě ve 23:00 jsem dělala auto a trhala si obočí. Přijde mi, že jsem si to neužila se všim všudy, už jenom kvůli těm klepnám a závěr byl asi taky takový jaký jsem čekala. Ty lidi si ani neuvědomují, že to nevěstě klidně pokazí zbytek svatby, to je fakt hnus. Asi to chce vracet stejnym dílem. Všem díky, že jste sem písli, už si v tom nepřipadám tak sama ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?