Hosté na svatební hostině nad 55 a jen pár mladých

Bývalé nevěsty a nyní manželky, chtěla bych se zeptat, zda jste měli taky spíše "starší svatbu" ? Jak probíhala, bylo i tak veselo nebo spíš panovala ponurá, povídavá nálada. Chtěla bych si svatební hostinu užít, ale je nás jen 5 mladých a mám strach, aby se tam spíš nesedělo a jen tak nekecalo. Máte zkušenosti ? Děkuju :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím že právě ti staří tomu dodají šmrnc, to rozbalí a bude zábava takže bych neměla strach
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu potvrdit - minulý týden jsme byli na svatbě kamarádovi a největší pařmeni tam byli jeho babi s dědou, kterým je kolem 80...:-) Byli na parketu skoro celou svatbu, dávali si neustále nějaké panáčky...jako vážně měli můj obdiv... :-D
Odpovědět
@lucka299 Myslím, že to není o věku, ale o lidech. Svatba může být plná mladých lidí a může být nuda.... Sama nejlíp víš, jací jsou hosté, které zveš, jestli se umí bavit nebo je to ten typ, že spíš sedí u stolu a povídají si-;)
Odpovědět
právě jsem se chtěla zeptat, zda spíš někdo jako překvapil, jako věčně zašklebený strejda a najednou dělal třeba srandu, pokud byla dobrá zábava (nadnesený význam)
Odpovědět
tak je doma přivítáme pěkně slivovičkou a pak si to snad všichni užijeme parádně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme to ve výsledku měli taky tak,že jsme měli 30lidí a z toho mladých jen pár (svědci s partnery,druhá fotografka a ženichův kamarád), zbytek starší lidi,ale celkově jsme si to moc užili,zábava byla i tak. Není to o tom,jestli máš na svatbě mladý nebo starý lidi,je to o celkový atmosféře, my jsme to měli v létě a bylo docela vedro,takže lidi tancovali méně než by asi byli,kdyby bylo chladněji,ale i tak si hostinu všichni užili a doteď nám to pochvalují :-)
Odpovědět
Hosty, které zveš na svou svatbu bys měla znát. My o nich přece nic nevíme, takže ti jen těžko řekneme jaká je s nimi zábava.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše věkové složení bude následující: 21 měsíců a 10 let (naše děti), 30 a 34 let (já a ženich), 58 a 59 let (ženichův strýc = svědek, můj tatínek = svědek), 61 a 61 let (ženichovi rodiče), 72 a 81 (ženichova teta a strýček), 84 let (moje babička), 86 a 94 let (ženichovy babičky) :-) A už se moc těším, všichni naši "staroušci" jsou totiž duchem stále velice mladí a umí se pěkně bavit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?