Holky co když kvůli neshodám v rodině nechci aby mne ženich vyzvedavam doma? jak to udělat efektivně

Profilova fotka
Budu ráda za každou radu , děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít všichni sraz až na místě obřadu ;-)
Odpovědět
udělat ze sebe tajnou nevěstu, takže tě uvidí až před oltářem
Odpovědět
My měli domluvené, že se uvidíme až u obřadu. Ne kvůli vztahům v rodině, prostě jsme to tak chtěli - svědkyně dostala moji občanku, řekli jsme o tom matrikářce a nebyl nejmenší problém.
Odpovědět
Jakkoliv ti o přijde fajn - utajená nevěsta s tím, že tě muž uvidí až u oltáře (na to nikdo neřekne ani popel). Já se třeba taky nebudu chystat u rodičů, už přes 6let tam nebydlím a přijde mi to prostě nepřirozené a "na sílu" - chystat se budu v hotelu, kde následně bude i hostina. Spíme tam s mužem už o den dříve kvůli chystání a kvůli tomu, že to máme od nás z domu daleko.
Odpovědět
Profilova fotka
Ju taky si myslím že by to bylo nejlepší, než se scházet na půl cesty někde na parkovišti
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za tipy :)
Odpovědět
My to mame tak ze se jdeme fotit pred obradem a to na zpusob ze nas nasi fotografove kazdeho zvlast odvezou na nejake pekne misto a tam se poprve uvidime navzajem je to romanticke a bez lidi jen my dva a prvni dojem :-) a potom fotky .. nasledne nas odvezou kazdeho zvlast me domu a jeho na obrad a sejdeme se az na obrade o tom vsak nikdo nebude vedet ze jsme se uz fotili a to bude prekvapeni pro hosty protoze potom nemusi blbe cekat az se vratime z foceni ale zustaneme s nimi :-) a samo sebou noc pred svatbou spime kazdy nekde jinde .-)
Odpovědět
Já byla utajená nevěsta. Ne kvůli žádným neshodám.. Ale protože jsme to tak chtěla.. a věř mi, že ten wow efekt snad u každého když jsem přicházela uličkou byl nezapomenutelný :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ju premyslim nad tím
Odpovědět
Já zvolila možnost připravovat se v místě obřadu. Před svatbou jsme už bydleli s nynějším manželem spolu a navíc jsme měli přes 100 hostů (nejvíce z Ostravy a Budějic, svatba byla v Praze, kde žijeme), takže o nějakých sjížděních se a setkáváních někde před obřadem ani nebylo možné. Všichni hosté dojeli na místo obřadu, kde se o ně před obřadem můj manžel a svědkové starali (slivovička, koláčky apod.) a manžel mě pak viděl až před oltářem. Bylo to fajn a myslím, že jsme si tím ušetřili spoustu nervů.
Odpovědět
Já byla utajená nevěsta. Den předtím jsem spala se svědkyní v hotelu, kde byla hostina (5 km od místa obřadu) a všichni svatebčani se sjeli dvě hodiny před obřadem tam. Strojili sebe (kdo chtěl), auta, popovídali si, muž se přichystal taky tam..pak odjeli na místo obřadu a já jela 10 minut po nich.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?