Děti

Já s přítelem máme 3 děti dvojčata a syna. V době konání svatby jim budou 4 roky a 1 syn bude mít rok. Otázka svatba bude komplet v restauraci obřad, hostina a i spaní nás a hostů. Ale děti dlouho do noci nevydrží jak jste to řešili? Dali jste je na pokoj spát sami nebo jste si do hotelu vzali chuvičku nebo??? Já prostě nevím.
Odpovědět
Na svatbách, kde jsem byla, šli rodiče děti uspat, sledovali je přes chůvičku (byla to myslím mobilová aplikace, dost citlivá) a vrátili se do restaurace se bavit. Pokud nejste moc úzkostliví rodiče a děti se nebudí hodně často, neměl by být problém, zažila jsem to na několika svatbách tímto způsobem a vše proběhlo vpohodě :-)
Odpovědět
U nás bude s dětmi spát babička, která stejně nebude chtít pařit do noci. Doporučuji to takhle nějak pořešit. Bála bych se nechat děti samy na pokoji.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme dětem dali do pokoje babičku na hlídání a pak jsme si i svatební noc užili v klidu :-)))
Odpovědět
taky jsem zažila, že děti měla na starost babička s dědou... myslím, že je dobrý zařídit, že si děti vezme někdo na starost, jinak si to nevěsta moc neužije..
Odpovědět
Profilova fotka
Bábi nebo děda je nejlepší volba, tedy, pokud nemají tvrdé spaní a nevzbudí je ani rána z děla. Náhradní řešení je i chůvička, ale tu stejně musí někdo hlídat a v ruchu svatebních oslav aby měl uši jako pes. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbě bude i naše v tu do 14ti měsíční dcera, kterou budou mít na starosti babičky. A někdy k večeru jí moji rodiče odvážejí na víkend na chalupu abychom si taky trochu užili svatební noc. Jinak na většině svateb byly ty nejmenší většinou uloženy na pokoj s chůvičkou a nebo byla domluvená přímo hlídací chůva případně prarodiče.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?