Dcery od bratrovy přítelkyně, musíme je zvát na svatbu?

Profilova fotka
Mám dilema, brácha si našel přítelkymi, která má dvě dcery 14 a 18, jelikož je moc neznám a s přítelkyní je brácha ani ne rok tak nevím zda je pozvat na svatbu anebo ne. Probírali jsme to se snoubencem a tak jsme si říkali, že to není povinnost je zvát, brácha ať si svojí přítelkyni vezme. My chceme malou svatbu a jenom rodinu, tak by to snad mohlo pochopit, když je nepozveme. Co myslíte?
Odpovědět
asi bych jim na rovinu řekla, že chcete malou svatbu a ať se nezlobí....
Odpovědět
na místě tvého bratra bych s tím neměla vůbec žádný problém
Odpovědět
Profilova fotka
bráchovi jsem říkala, že chceme jen malou rodinou svatbu, spíš jde o to, aby to pochopila hlavně ta jeho přítelkyně ;-)
Odpovědět
mynarikova Možná mu přítelkyně najde na termín tvé svatby zajímavější program ,kterého se zůčastní s celou svou novou rodinou a máš po problému.
Odpovědět
řekla bych to bratrovi narovinu, že chce malou svatbu, že on a jeho přítelkyně jsou určitě zvány, ale dcerky ať nechají radši doma. Jinak ta 18 možná i ta 14 by určitě skála radostí, že musí jít na svatbu nějaké neznámé ženské. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lease brácha mi jde za svědka, takže to by mě naštvalo, ale možné, že to tak může být :-)
Odpovědět
Kde potom mají ty dvě dcerky čerpat inspiraci za pár let na svoje svatby , když ne na tvé svatbě.Patrně na Bereme se jako většina z Vás.Odsouváš je do role nechtěných popelek.Cítím s nimi. .
Odpovědět
Profilova fotka
@lease možná, že jo, ale skoro je neznám viděla jsem je tolikrát, že to to dá spočítat na jedné ruce, ani jsme si nijak zvlášť nepokecali
Odpovědět
@mynarikova s lease se vůbec nebav, prudí téměř v každé diskuzi.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě na tom nic není, když je nepozveš, podle mě je důležité, že tam budeš mít bratra a jeho přítelkyni. Neřeknu, kdyby byli svoji, to už by bylo lepší pozvat i ty holky, ale takhle mi to přijde normální. My taky budeme mít malou svatbu, dokonce ani bratrance nezveme, řekneme jim, ať přijdou večer na mejdan a je to :)
Odpovědět
@mynarikova Budu asi jedna z mála, ale připadá mi to zvláštní =-) Když pominu fakt, že jsem byla na svatbě, kde to bylo přesně takto (bratr ženicha a zároveň jeho svědek tam měl přítelkyni, která měla téměř dospělou dceru a byla tam a vůbec to nebylo divné), tak brácha si jednou holt našel partnerku, která má děti, a pokud to není tak, že by se s nimi ani on vůbec nestýkal, tak se prostě najednou staly součástí jejich "páru", prostě to tak je. Může s ní žít do konce života a ty děti budou svým způsobem také jeho, byť se vám to možná nelíbí... Představ si to naopak, že bysis našla partnera, který by měl děti, byli byste dohromady príma parta, a najednou by vás někdo dělil. Neměla bys pocit, že je jim vlastně celá Tvá volba partnera na obtíž? 8-( Myslím, že za pozvání nic nedáte a třeba holky ani nepůjdou...ale tu možnost bych jim dala...
Odpovědět
Ja bych je taky pozvala.. pokud budou jak rikas 'odvareny' z toho, ze pujdou neznamy zensky na svatbu, tak urcite neprijdou, ale pokud by to bylo naopak a mrzelo by je, zes je nepozvala, tak si predstav, ze bracha s ni treba zustane a timhle rozhodnutim se pripravis o to, abys mela do budoucna hezkej vztah s tvyma nevlastnima neterama?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@svetlovlaska lease nebude asi budoucí nevěsta, ale spíš nějakej pěknej prudič ... v mých založených diskuzích se projevovala taky ...
Odpovědět
@coufi je jedno jestli je to holka, nebo kluk, ale že je to prudič je pravda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tedy jestli se mohu vmísit do diskuze. Já bych je také pozvala. Stalo se mi, že můj snoubenec má také sestru, která se minulý rok vdávala. Já mám dceru, ano pravda moje koťátko je ještě mládě, ale kdyby jí tam nepozvali trochu by mě to mrzelo. Byť to tak necítíš myslím si, že by si to bratrova přítelkyně mohla vyložit tak, že proti jejím děvčatům něco máš a to mrzí každou mámu. Kromě toho právě svatba je krásná příležitost holky lépe poznat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?