Dáváte hostům fotku ze svatebního dne s poděkováním?

Profilova fotka
Ahoj holky. Plánujete svatebním hostům po svatbě rozesílat nabo rozdávat na památku fotku ze svatebního dne s poděkováním? Něco takového bych chtěla udělat, ale nějak mě opustila nápaditost. Nevím zda by bylo lepší vepsat text do fotky nebo vyrobit nějakou kartičku a vložit naši fotku. A i si nevím rady s textem, aby nebyl příliš dlouhý ale výstižný. Díky moc za rady a inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jito, tak já nic takového v plánu nemám, ani jsem se s tím na svatbách nesetkala, asi to budu řešit nějakou tou výslužkou, možná uděláme čokoládky nebo minivína, ale jinak nic.. Myslím ale, že tu najdeš podobnou diskuzi, kde ti určitě něco nápaditého poradí.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, my jsme jako podekovani davali hostum vysluzky, svatebni noviny, mini vinka a mini cokoladky. A taky nam pak udelala fotografka 2 fotky se jmenama a datumem svatby a ty jsme dali tomu kdo chtel a nebo jsme je prilozili k dvd.
Odpovědět
Tak my jsme našim hostům dávali výslužku, pak mini vínečka a čokoládky, každý si vzal s hostiny taky program dne,jmenovku, ubrousek, svatebnéí noviny a pak jsme všem posílali děkovný dopis, kde děkujeme za to, že s námi byli ve svatební den a za dary a každý host pak dostal cd s fotkami a dvd s videem, na přední straně cd a dvd byli naše fotky
Odpovědět
Profilova fotka
My dávali výslužky a sádrová srdíčka svatebně zabalená s naším monogramem a datem svatby. Děti dostali na svatbě malé plyšáčky (spíše pro jejich zábavu). Také všem přítomným hostům vypálíme všechny fotky na DVD. Možná k tomu vytiskneme přebal s poděkováním.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
My budeme posílat děkovný dopis s fotkou, hlavně i jako poděkování za dary, které budou ryze finanční.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?