Dárek pro rodiče při předávání nevěsty. Ano či ne?

Profilova fotka
Ahoj, dával jste někdo (nebo se k tomu chystáte) nějaký dárek rodičům při předávání nevěsty? Mě by se to moc líbilo, chtěla bych něco na památku, ale vůbec zatím netuším, co by to mělo být. Kdybyste někdo měl nápad a podělil se, byla bych Vám mooooc vděčná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme koupili pro maminky zrcátka a nechali jim na ně vyrýt věnování. Pro taťky jsme koupili 12let starou whisky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to by u nás dopadlo tak, že tchýně s tchánem by se porvali o whisku ;-) a zrcátko by jim spadlo :-D ale díky za tip, ráda bych spíš něco nekonzumního, zrcátka jsou fajn
Odpovědět
dívala jsem se na nejkrasnejsi-svatba tečka cz a tam jsme objednaly ručně malované talíře (jsou tam ručně malovaní ženich s nevěstou - různé způsoby) a nechali k tomu dopsat jména a datum. Ale dá se tam dopsat úplně cokoli. Je to tam v nabídce tak na to můžete mrknout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no puvodne jsme meli vybrane pro tatky plucky taky s rytim nebo zippo, jenze pak jsme zjistili, ze oba uz doma maji...
Odpovědět
lena80: tie talire su moc pekne x-)
Odpovědět
niccky: :-) a super je, že je dodají i do týdne. ;-)
Odpovědět
Tak to je super rychla dodacia lehota ;-) Nevis ci ti tam daju aj fotku ak by si chcela, alebo jenom len datum a jmena?
Odpovědět
Ten napad s talirkama se mi strasne libi x-)
Odpovědět
ahoj, my rodicum dame mensi fotoalba ze svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To my se určitě taky podělíme o fotky, ale chtěli jsme právě něco dát ještě před tou svatbou...ty talíře jsou pěkné, zvlášť, kdyby někde udělali potisk z naší vlastní fotky ;-)
Odpovědět
jestli tam jde fotka, to nevím, ale podle mě to problém nebude :-) mě se líbila i ta nabídka obrázků. Jednoduchý ale hezký. Někde jsem viděla i magnetky s fotkou a vypadalo to taky hezky..
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se líbila nějaká hezká fotka nás dvou (při mý nefotogeničnosti to bude oříšek :-D ), bylo by to osobnější... jen nevím, je to dárek pro oba rodiče, nebo jen pro maminky?
Odpovědět
Článek se načítá
to jsme zatím ještě nedořešili. A že toho času už moc nemáme :-( jako fotoalba pro rodiče potom jsem přemýšlela nad fotoknihou. Happy foto nebo Fotostar mají na ně akce a když na to nespěcháte, dají se pořídit i celkem levně. Takže to asi vypadá jako dárek pro oba. Nejdřív ten talíř a potom dodatečně fotoknihu :-) Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Ja nevim ten talir, asi bych ho nedala, protoze to je vec, kterou si asi jen tak na zed alespon u nas nasi rodice nedaji a taky nemaji nejake ty vitrinky apod. takze spis neco praktickyho - treba fotoprivesek nebo neco co neodlozi jen tak do skrine apod.
Odpovědět
Profilova fotka
A co jim nechat udělat footknihu z fotek z dětství? Jako vzpomínku, když nás měli ještě svobodné ;-)
Odpovědět
sari to vetsinou maji fotky doma... taky jsem nad tim premyslela, spis tam dat jen kazdyho jednu z detstvia pak fotky nejak spolecny az po svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
jj nebo tak ;-) je ale fakt, že fotky mají doma, navíc nás vidí pořád tak nevím, jak moc jim ještě dávat fotky ;-) fakt mám dilema, sice to nespěchá, ale nápadů člověk nikdy nemá dost a navíc až budeme ve víru akutních příprav, tak pochybuju, že se nám to bude chtít vymýšlet :-)
Odpovědět
tak fotoalbum zo svatby je samozrejmost to im dame urcite. A ten talirky su suprovy, kdyby tam sla dat fotka ktora by bola tak trosicku vytienovana a ciernobiela s nasimi menami a datumem svatba tak to by bolo suprovy. Je to super napad. Najpr sme im chceli dat dort ale to mi pride take neprakticke kedze kolacku budu mat se svatby hodne. Este asi budeme rozmyslat ako to doriesime.
Odpovědět
Profilova fotka
To my určitě nepůjdeme do ničeho sladkého, vůbec nejraději do ničeho konzumního ;-)
Odpovědět
My dávali jedněm rodičům lahev vína s etiketou (tradičně) a k tomu sklenky s vypískovaným poděkováním a druhým rodičům lahev griotky s etiketou a skleněné hrnky s vypískovaným poděkováním...
Odpovědět
Profilova fotka
To je pěknej nápad, vypísovaný sklenice... to by se mohlo u nás líbit s nějakou pěknou lahvinkou... lahvinka potěší a skleničky jsou památka
Odpovědět
ted jsem tady v inzeratu videla vypiskovanou karafu a bylo to moc pekne uvazuji jenze rodice jsou rozvedeny a potrebujeme 4 :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
my máme vymyšleno to, že uděláme společnou fotku, necháme zarámovat a až přijedou domů z hostiny, budou mít na stolku připravenou naši fotku s textem, kde jim děkujeme za bla bla bla, vedle fotky láhev vína s etiketou Svatební víno a kolem budou poházené okvětní lístky. Jen nemáme vymyšleno, kdo tam tyto věci nanápadně odnese, aby to bylo překvápko, až po příjezdu dom.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?