Co si má oblect svatebcanka, když je dress code hipster casual?

Ahoj, Jdu na svatbu a máme zadaný dress code,zajímali by mě vase návrhy co přesně si pod tímto představit. Díky !
Odpovědět
Chuděro! :-(
Odpovědět
Zadala jsem to do googlu a vyskocila na me spousta obrazku, zkus tam nacerpat inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dejte tomu trosku bezdomovecky smrnc a bude z vas hotovy hipster. :D
Odpovědět
:-D to už je fakt moc... Představa, že by tento pokyn dostali mí prarodiče mě fakt rozesmála. Asi bych se zeptala nevěsty, co to obnáší, pokud nemáš možnost se zeptat, vzala bych si něco méně formálního, místo pouzdrových šatů třeba nějakou krajkovou volnou halenku, sandálky...? =-)
Odpovědět
No ten dress code, pokud je stanovený, tak by měl být stanovený tak, aby to ti hosté věděli, ne? :-D Aby věděli, do čeho se obléct? :-D Ale jako... zadávat lidem, jak mají přijít... pak aby ještě měli strach, jestli dress code opravdu splňují... já bych na svou svatbu nic takového nezadávala. :-(
Odpovědět
Koukám, že tady nikdo nemá ani smysl pro humor, ani není kreativní. Chce se po vás neformální hipsterské oblečení, nic složitého. ;) Na googlu je toho spousta, třeba toto (schválně jsem vybrala více stylů):
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě jde hlavně o to nepřijít v černém obleku a plesových šatech, všechno ostatní by na takovou svatbu mohlo zapadnout. U žen v podstatě jakékoliv letní šaty budou super. U mužů nějaké pohodlné kalhoty nebo kraťasy dle počasí, pohodlná neformální košile, případně casual sako. Ono hipsterství je právě o tom, že je to mimo pravidla a trendy... teda teď ze z toho stal módní trend, čímž to popírá samo sebe, ale ono je to snadný. Vemte si pohodlný letní oblečení, který máte rádi a bude to OK, ať už v sobě kus hipstera máte nebo ne :)
Odpovědět
Bože, to zas nějaká nevěsta roupama neví co by a jak co nejvíc buzerovat hosty. Opravdu mi připadá velmi úsměvné, jak se do tohoto stylu ladí prarodiče, tetičky a vlastně kdokoliv "dospělý". Pokud člověk není hipster, je dost mimo snažit se za něj převlíknout. Ono jde o to, že dress code má sloužit k označení úrovně "společenskosti" nebo formálnosti oděvu na danou akci. V daném případě ale nevěsta určuje i styl, který ovšem nemá s formálností oděvu nic společného, a navíc se jedná o styl velmi specifický a pro málokoho vhodný. Nicméně zadání je casual, takže bych dodržela úroveň dress codu, a nenutila se do jakési trapné stylizace. Pokud by ses chtěla přizpůsobit, nic nezkazíš uvolněnými šaty v boho stylu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?