Co připravit na svatbě pro děti, aby je to bavilo?

Budeme mít na svatbě hodně dětí, celkově 12 - z toho 3 moje. Budou tam více než vítanými hosty a chci aby se dobře bavily. Hostina bude v penzionu s velkou zahradou a teď k dotazu. Co vše se dá/nedá dětem přichystat aby se nenudily, zatím mě napadla trampolína a plastové nákladní tatry. Děti budou ve věku 1-11 let. Máte některá zkušenost dobrou i špatnou?
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Také budem mít dětičky na svatbě-mělo by jich být 12 ve věku od 2 do 9let.Místo hostiny jsme vybírali hlavně tak,aby to vyhovovalo i dětem-takže budou mít k dispozici zahradu a menší hřištátko kde je pískoviště,skluzavka,náké lana atd....+ jsme domluveni s panem provozním že jim uděláme jejich koutek,kde budou mít kokinka,lízátka,ovoce atd...+ omalovánky,pastelky,balonky,svítící náramky,svatební bublifuky a křídy :-)
Odpovědět
@cobra11 bublifuky jsou dobrý nápad. Já právě nevím jestli jim dělat zázemí vevnitř i venku, nebo jen venku. A hlavně jak na hostině, jestli je posadit každé ke svým rodičům, se o mě upíři porvou, nebo jim udělat dětský speciál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek U nás budou děti sedět u svých rodičů.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Jo a taky už máme své děti (2) takže hodlám sedět já a vedle mně dcerka,vedle muže syn a pak rodiče atd...
Odpovědět
@cobra11 Mému nejmladšímu bude rok, tomu asi zařídíme dětskou židličku a netradičně ho posadíme mezi sebe a oba starší upíry z druhé strany. Pravda asi bude jednodušší, když si během jídla rodiče ohlídají svá zlatíčka sami. No bude to sranda :-) Já jim asi udělám prioritní zázemí na zahradě a menší vevnitř pro případ deště. Nad restaurací budeme mít pronajaté pokoje a dětskou postýlku tak tam i budou moct dětičky po obědě spinkat. Ještě s tím bude zařizování, ale pokud bude spokojená drobotina budeme spokojení i my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Dobrý nápad ;-) Jojo,přesně tak- u jídla at si rodiče svý dítka ohlídají radši sami. :-)
Odpovědět
Ještě přemýšlím nad nějakou slečnou na hlídání a zábavu....třeba nějaká vzdálenější kamarádka nebo přímo zaplatit nějaké studentce nebo učitelce z MŠ. Aby měly děti opravdový servis a rodiče se mohli bez starostí bavit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?