Bílá je jen pro nevěsty...

Holky, prosím o radu, která se týka oblečení. Byla jsem pozvaná na svatbu.. Svatba se koná za měsíc, takže teď obíhám obchůdky a hledám vhodné oblečení. Všude mi nabízí šaty.. jenže nemám postavu na šaty (nemám zrovna ploché bříško:-().. tak jsem přemýšlela o sukni a nějaké halence, která by skryla nedostatky.. :-) Chci se zeptat, zda je vhodné si vzít čistě BÍLOU halenku (košili)? nebo bílou halenku s potiskem květin či tak? Děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@weddingivett Ja osobne bych si ciste bilou nebrala, s potiskem kvetin uz klidne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
čistě bílou ne. Pokud bude mít nějaké vzory tak ano :-)
Odpovědět
Pokud budeš mít barevnou sukni, tak to podle mě nevadí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Presne, bílou kosili a k tomu nejakou batevnou sukni bych si vzala. A s bilyma satama zalezi na neveste. Treba mne by nevadilo, kdyby si svatebcanka vzala bile nebo kremove saty. Ale kazda jsme jina.
Odpovědět
Bilou halenku nebo sukni, popripade kalhoty mit muzete, pokud druhy kus obleceni bude barevny. Jen saty byste nemela mit bile. Byla jsem na jedne svatbe, kde host mel bile saty a prislo mi to od ni nevhodne.
Odpovědět
Profilova fotka
To záleží od nevěsty, jestli by to překousla. Já bych si bílou nevzala na někoho svatbu a zároveň jako nevěsta bych to netolerovala, ale někomu to nepřekáží.
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna minulý týden to bylo v Popelce. Bílou mít můžeš,zvlášť pokud to nebudou celobile šaty,to by se nehodilo,ale na halence,kalhotách, sáčku bílá nevadí.
Odpovědět
Bílý by byl jen vršek. Sukně by byla barevná (nejspíš červená).. Otázkou je, jakou seženu. Určitě bych nechtěla být celá v bílém. Jen ta halenka.. vždyť chlapi mají taky bílé košile. :-D :-D a nezlobí se na ně :-D
Odpovědět
Bílá halenka není problém. :-)
Odpovědět
Ono asi zalezi na neveste. Ja treba saty mit bile nebudu a je mi uplne fuk, jestli v bile dorazi nekdo z hostu. Ale pokud se nevesty nemuzes zeptat, tak celobily outfit urcite vynech. Naopak bila halenka k jinak barevnemu obleceni (predpokladam, ze nebudes mit jen sukni, ale i sacko) je uplne v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Na skupinové fotce, pokud nebudeš stát vpředu, bude vidět jenom vršek. Pokud bude čistě bílý, bude to na fotkách trhat oči a budeš tam vypadat nepatřičně. Snažila bych se čistě bílé vyhnout. Na mé svatbě měla tchyně bílé sako přes šaty s bílými detaily, já měla béžové šaty a jako nevěsta vypadá ona :-( A navíc - každý má postavu na šaty. Šaty nevyžadují ploché bříško, stačí vybrat vhodný střih. Třeba retro šaty s širokou sukní vypadají lépe na výrazně ženské postavě s bříškem a boky.
Odpovědět
Bílý kostým nebo šaty bych si neoblékala, halenka nevadí.
Odpovědět
Článek se načítá
Myslím, že nikoho v bílé halence, saku, šatech s květy si s nevěstou nikdo nesplete.
Odpovědět
Moc děkuji za užitečné rady. :-) a tipy navíc :-)
Odpovědět
Podle mě je bílá halenka naprosto v pořádku, pokud k tomu je barevná sukně nebo kalhoty. :) S nevěstou si vás nikdo nesplete. :)
Odpovědět
myslím, že na ten 1 den se dá oháknout i jinak - bílou bych nechala nevěstě ;)
Odpovědět
@rebe Chceš říct, žes měla klasické honosné svatební šaty, ale jako nevěsta vypadá žena o generaci starší v bílém saku na vzorovaných šatech? To snad ne...
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Ne, neměla jsem klasické honosné šaty, spíš takové vílí. Byly dlouhé, s vlečkou, ale na fotce vedle tchyně z poloviny ve sněhobílé vypadám jako družička. A ne, není to můj pocit, říká mi to každý, kdo tu fotku viděl. Klidně se podívej: http://www.beremese.cz/blog/rebe/albu...
Odpovědět
Kamarádce na svatbu přišla její svědkyně v bílých šatech, mě to příjde nepatřičné a říkala jsem, že bych ji vyhodila ;) no asi na poslední chvíli ne, ale rozhodně by mě naštvala.... pokud jsi svědkyně, tak bych volila radši tu halenku s květy než přece jen čistě bílou i když by byla sukně barevná, pokud jsi jen host, myslím, že bílá halenka vadit nebude... rebe - tím že má tchyně v ruce kytičku s mašlí jako ty, tak opravdu vypadá víc jako nevěsta, jediná rada - odstřihnout :))) pro mě osobně je to spíš hezké doporučení, že si opravdu ty bílé šaty mám vzít a nad krémovou přestat uvažovat ;)
Odpovědět
@rebe Mně to tak vůbec nepřijde.
Odpovědět
@rebe Tak ty paní ve světlých sáčkách fakt nevypadají jako nevěsty. S tím se vůbec netrap, že to někdo řekl.
Odpovědět
@majanax taky nechapu. Navic ta starsi pani ani neni cela v bilem ani nema dlouhe saty. Plus stoji na fotce na kraji. A stejne, holky, i kdyby dosel nekdo v bile halence...to vasi hoste nevi, komu jdou na svatbu, ze nepoznaji nevestu od tchyne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana @majanax @lulu_84 No, nejjasnější a nejviditelnější osoba na fotce jednoduše nejsem já, a, i když to možná zní sebestředně, na svatbě jako nevěsta si doopravdy myslím, že bych jí být měla. Rozhodně se tím netrápím, mnohem větší hodnotu pro mě mají fotky, na kterých tchyně není – já bych něco takového ale nikomu jinému nikdy a za žádnou cenu neudělala, cítila bych se trapně.
Odpovědět
Ano,souhlasím.Tchyně si měla vzít třeba zelenou halenku a růžové sako.Pak by už nebyla nejviditelnější osobou. :-)
Odpovědět
Byla jsem na svatbe, kde si slecna/pani oblekla nejaky bily komplet, podle me je to nevestin den a on by mela byt jedina v bilem (komplet) nebo pokud je to jina barva (sampan, ivory, pokud se vi, ze bude mit cervenou, at je v cerveny jen ona apod.)... Mit nekoho takoveho tak se neudrzim na uzde, ale kazdy ma na to jiny nazor...
Odpovědět
Pokud se s nevěstou znáš, tak se jí zeptej a problém vyřešen, a pokud ne, zvolila bych jinou barvu halenky... Mně třeba bílý vršek k barevnému zbytku přijde ok, ale očividně se názory rozcházejí, tak bych to nepokoušela.. :-)
Odpovědět
Já myslím, že už to trochu zavání takovou nevěstovskou hysterií. Jasně, asi není ok přijít na cizí svatbu v dlouhých bílých krajkových šatech, ale s těma halenkama, sakama a vzorovaným oblečením je to už trochu přitažené za vlasy. Svatba je přece jen sňatek dvou lidí, za účasti jejich hostů, nikoliv show nevěsty před obecenstvem.
Odpovědět
Ja treba svedkyni rekla at si klidne poridi bile saty cca ke kolenum a jen si tam da treba doplnky do barvy svatby kdyby se mnou chtela mermomoci ladit, ale jinak at si vezme v cem se citi dobre. Pro me za me nepredpokladam ze by si vzala nejaka zena saty s delsi vleckou a sirsi tylovou sukni takze i kdyby byly vsechny v bilem bude mi to fuk 😂
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zase slysela, ze zelena nosi novomanzelum smulu a ma kamoska za ni sklidila od nevesty sprdunk :-) Ale k tematu, za me bila dobry!! Od chvile, co jsem videla znameho se svoji divkou na fotce na fb s popiskem "jdeme na svatbu" pred nejakym zamkem - on v kvadru a slecna v cernych satech, tak mam jasno! Vsichni svatebcane v bile lepsi nez jedna, co jde na pohreb. Prece kazdy vi, kdo je nevesta....
Odpovědět
Podle mě teda bílá ke svatbě patří, nevidím problém proč by si někdo nemohl vzít na sebe něco bílého. Něco jiného by byly dlouhé bílé šaty. Bílá halenka k barevné sukni je uplně v pohodě.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?