Barvy hostů, hlavně maminek?

Profilova fotka
Ahoj holky, Chci se poptat jaké barvy by na sobě měla mít maminka ženicha a nevěsty? Nejspíš budu mít oblek stříbrné barvy a moje Mamka si chce vzít tu samou barvu ze prý aby to ladilo. Já si ale myslím že by měla mít úplně jinou aby nás "nezastinila". Co myslíte vy, stejnou (podobnou) barvu jako ženich nebo úplně jinou?
Odpovědět
Tohle bych vůbec neřešila...
Odpovědět
Na naší svatbě měla tchyně kostým skoro ve stejné barvě, jako její syn (ženich) oblek. Byla to ale náhoda, o barvě jeho obleku předem nevěděla a my o jejím taky ne. Zkrátka jsme tyhle věci vůbec neřešili. A ani mně nepřipadalo, že by nás nějak zastínila ;-) @indianek to je věc dohody. Pokud si vy sami nepřejete, aby byla ve stejné barvě, měla by to respektovat, ale jinak bych to nechala na ní.
Odpovědět
Je vhodné, aby každý host ladil se svým partnerem, takže matka by měla ladit s otcem, nikoliv se synem.
Odpovědět
Je to fuk....urcite bych jim ale nedavala stejne obleceni ani barvy....byla jsem na jede svatbe a matky mely stejne odstiny a podobne strihy a katastrofa....hlavne na fotkach.
Odpovědět
Profilova fotka
Obecně se dodržuje toto pravidlo: obě matky by měly mít oblečení podobného vzhledu příp. barvy (nebo barev, které se budou doplňovat). Přičemž matka nevěsty je ta, které by se mělo dát přednost v rozhodování. Ovšem v praxi bych spíš navrhovala, aby se obě matky dohodly, aby se obě dvě cítily ve svém outfitu dobře. Bílá, červená a černá barva pak také není úplně vhodná. Ale samozřejmě toto není žádné dogma, záleží na konceptu svatby. Dovedu si představit i případ, kdy bude cíleně toto "pravidlo" porušeno a bude to vypadat také skvěle. Je to věc celkového konceptu a citu. ;-)
Odpovědět
Já budu mít třeba za družičky svoje tři sestry. Buď budou mít všechny tři růžovou barvu šatů (jako bude tak nějak barva svatby) nebo ta nejmenší bude mít odlišné bílé, to ještě nevím. Nejdřív jsem chtěla své mamce říct, že by klidně mohla taky ladit s barvou svatby (u hostů to řešit vůbec nebudu a nic jim přikazovat :-) ), ale myslela jsem, že u mojí mamky by to mohlo být ještě fajn, když to nějak bude sladěné. Nicméně bych to asi pak musela říct i mamce ženicha a protože je ale starší, tak nevím, jestli se jí do růžové bude chtít. Takže maminky asi vynechám a ať si jdou v tom, v čem se cítí dobře, aby si to taky užily. Vím, že mamka v bílé ani červené nebude chtít jít, takže to mám jednodušší no. Takže bych jí doporučila barvu svatby nebo cokoli jiného. Pokud máte přímo Vy nějakou specifickou barvu obleku, tak by bylo asi opravdu zvláštní, kdyby šla Vaše maminka taky v podobné barvě obleku.. Nechci se nějak dotknout, ale připadá mi to jako mamánkovství potom bez ohledu na to, jak to ve skutečnosti je. My budeme mít asi klasiku černý oblek ženicha, tak tohle asi řešit nebudeme, ale když mamince řeknete, že si přejete s nevěstou trochu vybočit a i třeba proto máte jinou barvu obleku než černou, tak by to měla pochopit. Může ladit tedy s barvou svatby, s maminkou nevěsty, s družičkami..nebo mít stříbrné na sobě jen něco, aby ladila s Vámi..ale ne celý oblek...
Odpovědět
Profilova fotka
Právě ze ani já ani má snoubenka si nepřejeme aby moje mamka měla stejnou barvu. Asi jí budu muset rozmluvit její nápad. Kromě fialkove, stříbrné a bílé at si vezme cokoli :)
Odpovědět
Profilova fotka
Chci se zeptat, jaké barvy by měla mít družička (myslím tím šaty)? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
já si myslím, že je to úplně jedno, páč nikdo v den svatby nevěstu a ženicha nezastíní. Navíc tvůj nastávající a příbuzní snad ví, kdo je nevěsta, aby si vás spletli... Nicméně, pokud maminka nemá stříbrný oděv a chce si ho tepr pořídit, co se s ní domluvit, aby volila barvu jinou a stříbrné třeba jen doplňky? přece když manžel má černý oblek a 80% chlapů má taky černý oblek, nikdo neřeší, zda zastíní ženicha nebo že otec je oblečený stejně... chápu, že u chlapů je to něco jinýho, ale asi bych to zkusila s maminkou nějak domluvit. @eventista ještě, že o tom pravidlu sem před svatbou neslyšela:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi ;-) Ono je někdy lepší nesvazovat se pravidly a prostě si ten den užít!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?