Alkoholik na svatbě

Ahoj, pročítám tady různé diskuze, ale na toto téma jsem jestě nenarazila. Mám bratrance, který má problémy s alkoholem. Normálně bych ho pozvala, ale nejsem si jistá, aby se jeho účast nezvrhla alkoholovým směrem. Jasně, že na svatbě je každý veselý. Na jediné svatbě co jsem byla, byla pravě jeho a na kulatinach jsem taky byla. Jinak se vůbec nestýkáme Tak co myslíte?? Pozvat, nebo ne??? Děkuji za reakce.. K
Odpovědět
Profilova fotka
Je to alkoholik. Nestýkáte se. Myslím, že víc nepotřebuješ řešit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám tetu, co se po 2 deci vína pověsí na prvního mladého chlapa v místnosti. Také jsem nezvala, jednak se moc nevídáme, druhak pro vlastní klid.
Odpovědět
Pokud se nestykate, tak nevidím důvod ho zvát, alkoholik nealkoholik...
Odpovědět
To musíš vědět ty, my ho neznáme ;). Záleží jaké má problémy s alkoholem, jestli se dokáže udržet, jestli to třeba o sobě ví a umí abstinovat úplně, jestli se máte rádi atd.
Odpovědět
Pokud se nestýkáte tak bych ho nezvala.... Já osobně mám docela podobný problém... až na to že se jedná o mého otčíma... je mi blbý a trapný každýmu říkat ať si s ním nedává panáka a nenutí mu pivo atd. (protože by nezůstalo o prvního...) a ikdyž jemu řeknu, že prostě pít nebude a on mi to odsouhlasí, tak mám strach z toho, že se prostě neudrží a udělá tam nějakou ostudu a zkazí mi celou svatbu... u nás je to o to složitější, že už jsou s mámou rozvedení a on neví, že moje máma už v době mojí svatby bude taky znovu vdaná za současného přítele a on je typ chlapa, co problémy a takovýhle "zprávy" řeší alkoholem.... to samé se týká našeho rozloučení se svobodou a tam poteče alkohol proudem nehledě na to, že tam bude 90 lidí a chceme si to užít a ne ho hlídat jestli se tam někde neopíjí.... :(( tak teď mám opravdu dilema....
Odpovědět
@kaaccka02 Z vlastni zkusenosti ti radim nezvat ho. Neter meho manzela je taky alkoholicka,tesne pred svatbou byla i v lecebne,ze ktery zdrhla,nechtela jsem ji na svatbu,ale ona se svou matkou meho manzela ukecaly,s tim ze na svatbe se alkoholu ani nedotkne. No samozrejme hned jak jsme prijeli z obeda na garden party,ona letela se svym fetackym pritelem do lednice,a chlastali. Upozornila jsem na to manzela,tak sel za nima ze snad neco slibili,oni vlitli ale jeste na me,no jednim slovem to byla zkazena svatba. A to ti za to nestoji.
Odpovědět
@kaaccka02 a budes zvat nekoho z jeho rodiny (maminku, tatinka, sourozence)? Pokud ano, tak si pro nej priprav rec proc jej jeho nezves.....pokud ne, mas to vyresene.
Odpovědět
88renca88 Díky za zkušenost!! simona007 Budu jeho maminku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ho nezvala. To je spíš na ostudu.
Odpovědět
Pokud bys ho nakonec musela pozvat, tak bys to mohla vyřešit ještě tak, že se s někým domluvíš a jakmile začne být neúnosně opilý, tak se prostě odveze domů. Měla to tak sestra na svatbě a bylo to super. Jeden mladý klučina se tam večer navalil, začalo to být hodně nepříjemné, ale najednou šup a už seděl v autě domů a byl klid. Takhle to plánuju i u sebe a doufám, že to vyjde. Od přítele strýc si taky rád přihne a je pak nepříjemný "lepič". Takže pak taky pošupajdí domů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle, kdyz ma problem s alkoholem mama :-D Jinak k tvymu problemu je to jednoduchy, nestykate se-nezvi ho. ;-)
Odpovědět
Mám podobný problém, bohužel v nejbližším okolí. Můj otec pije první ligu, střízlivý je jen tehdy, když odchází do práce. Běžně denně zvládne půl litru domácí slivovice, k tomu nějaké víno a pivo. Jakmile se napije (stačí kapka, ani se nemusí opít), tak se úplně mění jeho chování. Je podrážděný, ublížený, občas agresivní, strašně si všechno vztahuje na sebe, má rýpavé poznámky, samozřejmě hodně nahlas, takže to nejde přeslechnout, a není schopný říct souvislou větu (zadrhává, koktá, začíná 5x, než se dostane k druhému slovu). Nepomáhá prošení, že aspoň někdy si má alkohol odpustit - napitý došel i na mou promoci, která byla v 9 ráno, i když jsem ho žádala, aby aspoň tam byl střízlivý. Dost se bojím, že až dojde ke svatbě, bude opilý i tam a udělá šílenou ostudu. Opravdu se za něj hodněkrát stydím, je mi to trapné a nepříjemné. Ale je to otec. Takže tady opravdu nevím, co pak s tím. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nataly007 Mam stejnej problem s mamou, sice neni jeste alkoholik,ale rada si da a nevi kdy ma miru... je zla hnusna,sprosta a ublizuje lidem hnusnyma kecama.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?