Svatba v Ostravě, doporučte dodavatele

Profilova fotka
Jmenuji se Blanka jsem s Karlových Varů.Svatbu jsem měla v červnu 2012.Vše co jsem potřebovala jsem našla tady a jsem za to vděčná.Moje nejlepší kamarádka bydlí v Ostravě i ona se v červnu 2013 bude vdávat.A proto Vás prosím o Vaší pomoc. Kamarádka má malinké miminečko a nemá čas a přístup se svatbě věnovat tolik kolik by chtěla.Já jsem jí nabídla že jí ráda pomůže a věřím že to tady zvládneme. Prosím Vás tedy o nějaký tip,doporučení.... kam zajít pro kytky,koláče,stříbrné prstýnky a popřípadě vše co je na svatbu nutné. Velice Vám děkuji za Vaší pomoc. Zdravím Blanka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blancina Dobrý den, mohu nabídnout naše služby. Jako majitelé a držitelé služeb a techniky připravíme vždy nejlepší cenu.Kostolnik
Odpovědět
Dobrý den, pokud stále sháníte nějaký svatební sortiment, tak Vám můžeme nabídnout vše od tácku, krabiček na svatební výslužky, přes různé dekorace na stůl i do sálu přes voničky/vývazky až po kytice a stuhy na auto. Vše si můžete prohlédnout i v našem e-shopu nebo nás rovnou navštívit v Palkovicích (cca 20 km od Ostravy směr Frýdek-Místek).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?