Předražený servis v restauraci hotelu, kde se ubytujeme

Milé nevěsty, prosím o radu. Neměli jste někdo svatbu na zámku ve Spáleném Poříčí a hostinu v hotelu s názvem Ve dvoře? Chceme tam mít hostinu včetně ubytování svatebčanů, ale majitel mi nečekaně zaslal i částku za tzv. "servis" v hodnotě 16.500 tis. Kč. (raut, ubytování, alkohol v ceně nejsou). Chtěla bych se zeptat, zda je to běžné, že v případě ubytování se platí za pronájem sálu, kuchaře, servírek, výzdoba a energie. Jsem velmi překvapená a teď i trochu zoufalá, ale s těmito náklady jsme nepočítali. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, svatbu ani hostinu sice nebudu mít na místech kde píšeš, ale můžu se podělit o vlastní zkušenost z jiného místa. My aby jsme neplatili nájem za místo, tak musíme utratit minimálně 35000,- Mají to vypočítané z nějaké denní průměrné mzdy. Aby na tom netratili.
Odpovědět
@szuzi Děkuji za reakci. Mě to právě přijde strašně předražené, protože už tak tam necháme spoustu peněz a hlavně ubytujeme všechny svatebčané :-(. Přemýšlím o změně místa, ale pokud to bude stejné i jinde, tak to asi nemá smysl. Každopádně děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
To je nejake zvlastni, ne? Snad servirky a kuchar atd by meli byt zahrnuti v cene jidla, stejne tak energie. Poplatek za vyzdobu chapu, to je jasny, ze nekde to vzit musi....
Odpovědět
@alaw taky jsem si to myslela :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@sisi81 ja bych se na to normalne zeptala, napsala bych jim tam, ze se mi to nezda a pak bych teda predpokladala, ze jidlo budu mit pouze za porizovaci naklady, protoze za kuchare atd platim zvlast...
Odpovědět
@sisi81 Je to předražené. Myslím si to samé. Určitě bych se zkusila zeptat i jinde, pokud je ještě čas. Za optání člověk nic nedá. Na svatbě je každá koruna znát. My bohužel tu možnost výběru jiného místa už nemáme. Tak se musíme ,,smířit,, s vyšší cenou. Přeju hodně zdaru ;-)
Odpovědět
Obvolávala jsem několik hotelů v okolí. Svatbu máme 1.7.2017 a ve stejném termínu se koná festival ve Spáleném Poříčí a hotely jsou plné. Bohužel již máme na úřadě vše vyřízené a zaplacené - obřad máme na zámečku SP, proto bych ráda někde poblíž. Zatím se mi povedlo sehnat hotel v Nepomuku (cca 25 km vzdáleném), ale uvidím, co mi nabídnou. Jinak se pokusíme usmlouvat lepší cenu...Každopádně děkuji za názory.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?