Holič/ka, kosmetička, fotografka na svatbu, Ostrava

Profilova fotka
Rádkyně :-), chci poprosit o radu-zkušenost... Teď hodně řeším tyto 3 témata, původně jsem si říkala, že se nalíčím sama, kamarádka mi natočí vlasy a vyfotí nás známá, která začala fotit, ALE teď chci všechno TIPŤOP! :D a tak sháním co nejlepší servis. Už jsem obepsala pár fotografů, ale nemůžou :( vdávám se 1.9., tak budu ráda, když pisnete, který fotograf/kosmetička/holič(ka) jsou dobří a nejlépe i kontakt (pište ve tvaru např. fotograftomas tecka cezet) takhle vám to nevymažou :) PŘEDEM DĚKUJI (jo, a klidně i Havířov, Orlová a celá Ostrava a okolí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já mám naštěstí všechny kamarády jak kosmetičku,kadeřnici tak fotografa.Koukni na fotomer tecka cezet bere si od rána do krájení dortu 3500Kč.Záleží kolik chceš investovat....... :-)
Odpovědět
Ahojky, tak jako fotografa můžu vřele doporučit Romana Pastorka (fotografostrava tecka cezet). Hrozně fajn člověk, milý a hrozně šikovný a ochotný (můžeš juknout ke mně do albíčka), kadeřnice slečna Tamara Kuchařová z kadeřnictví Soho v Ostravě (ulice S.K. Neumanna) - moc šikovná a ochotná - přijela mě učesat do hotelu, kde jsem se připravovala. Vizážistku jsem měla protekční (líčí módní přehlídky a módní focení) a nevím, jestli by nalíčila i někoho jiného, takže bohužel nepomůžu.Každopádně přeju hodně štěstí nejen při výběru, ale i do života ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
pavlagajdova tecka cezet
Odpovědět
Zkuste Tomáše Polacha - dobrý, ochotný, spolehlivý
Odpovědět
Profilova fotka
Petro děkuji za referenci TomPol
Odpovědět
Profilova fotka
@leknicka Dobrý den. Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem, Honza J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?