Hledám anglicky mluvícího oddávajícího

Ahojky, plánujeme svatbu na zari 2020 a shanime anglicky mluviciho oddavajiciho na symbolickou svatbu v okoli Prahy. Mate nekdo typ na nekoho overeneho a dobreho? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás doporučujeme unitáře, který tu dělá i AJ obřady - Mark Shiels mark@pragueunitarians.com 773 159 594
Odpovědět
@dolcevilla Dobrý den, chtěla bych jen vědět, zda Mark Shiels dělá obřady normálně i v češtině?
Odpovědět
Profilova fotka
@rybanasuchu hezký den, vzhledem k tomu, že u nás dělal obřady vždy jen v angličtině, tak popravdě nevím. ;-)
Odpovědět
@dolcevilla a je tento obrad takymto sposobom platny? :O ja som mala totiz za to, ze obrad musi byt vzdy v cestine a ak je to civilny sobas, tak musi byt vedeny niekym z matriky podla miesta, kde sa svadba odohrava. Priatel je totiz tiez cudzinec a ak by sme mohli mat svadbu celu v anglictine, velmi by nam to vsetko ulahcilo a hlavne usetrilo peniaze za tlmocnika.
Odpovědět
Profilova fotka
@cofka1 On je rozdíl mezi tím, když je svatba dvou cizinců a když je jen jeden z pár čech. Svatba cizinců nemusí mít českého tlumočníka. Dokládají jen více dokumentů matrice, případně unitáři. Pokud je jen jeden cizinec a druhý čech, tlumočník do čj musí být přítomen. Více zde: https://www.svatbavdolcevilla.cz/aktu...
Odpovědět
@dolcevilla dakujem za link na clanok, ale ani tak mi z toho bohuzial nie je uplne jasne, ci je teda mozne uzavriet pravoplatne manzelstvo v CR v anglickom jazyku, alebo nie. Vsade sa totiz pise len o tom, ze je tam nutny tlmocnik. My sme technicky obaja cudzinci, aj ked Slovaci maju vo vsetkom vynimku, takze to zrejme plati aj v tomto pripade. Podla mojho pochopenia je teda vzdy potreba oddavajuceho v cestine s tlmocnikom do materskeho jazyka cudzinca...rozumiem tomu spravne? V nasom pripade - ja zo Slovenska a priatel Sved, budeme mat matrikarku cesku a tlmocnika z cestiny do svedstiny...co ked ale obaja ovladame anglictinu a chceli by sme obrad v anglictine? Je to vobec mozne? Pardon za asi trochu zlozity popis, ale uz sa tym zaoberam nejaku dobu a odvsadial dostavam protichodne infromacie. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cofka1 doporučuji obrátit se na pragueweddings.com, kteří se na tyto druhy svateb specializují. Tam by Vám určitě měli poradit. Děkuji
Odpovědět
@dolcevilla Nevadí. :) Děkuji za odpověď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?