Znáte nejlepšího kameramana a fotografa v okolí Brna?

Profilova fotka
Holky doporučtě mi nějakého dobrého kameramana a fotografa?Mám zatím kontakt na kameramany pana Májka ze Slavkova, pana Břetislava Petra z Blanska a pana Jindřicha Keperta z Brna. Nemáte některá s některým z pánu zkušenosti. Nevím pro kterého se rozhodnout.Všichni nás zvou na osobní schůzku, ale moc by mně pomohly Vaše reference, než se tam popřípadě rozjedem. Fotograma zatím žádného nemáme. Kontaktovala jsem pana Salibu, ale ten mně teď nemůže říct, zda bude v ČR.Slyšela jsem ještě o paní Dvořákové z Velešovic.
Odpovědět
1
2
12
Profilova fotka
Nás fotila paní Dvořáková a je to úžasná ženská, která dělá báječný fotky, dokáže udělat při focení fajn atmosféru. Krásné video dělá pan Zdeněk Hulák z Drnovic, když budeš chtít poslat kontakt, tak se ozvi. Je také moc ochotný, byl s námi od osmi od rána do třech do rána. Natáčel nás od vyzvedávání kytek přes oblékání, obřad , focení únos, až po ulehnutí do postele. Je to zkušený kameraman, který si umí vše zorganizovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám točil pan Májek. Na video teprve čekáme a už se moc těšíme. On točil dvěma mým kamarádkám a bylo to úžasné. Domluvili jsme si schůzku a shlédli další jeho videukázky, které se nám moc líbili. Se ženichem jel do květinářství pro kytku, pak se stavil za mnou v kadeřnictví. Dále oblékání, zdobení aut...vše jsme zvládli bez nervů a s lehkostí. Má příjemné vystupování a byl s náma až do večera. Mohu jedině doporučit.
Odpovědět
Čau holky. Vy jste se tady upnuli na 2-3 foto či video a vyzkoušeli jste hledat na internetu. Třeba ve Znojmě je dvojka která dělá fulservis foto/video a jezdí celou republiku a rádi Vám vyhový. Pokud budete chtít dám kontakt. Pracují s profi technikou a dodání je max. do týdne až 10dní. Tady některé píší že na foto/video čekáte i 2měsíce to by se mi zrovna nechtělo tak přemýšlejte.
Odpovědět
My měli video také od pana Májka. Maximální spokojenost. Při hledání jsem se přesvědčila, že kameramanů je hodně, ale těch co to opravdu umí a vozí sebou náležité vybavení je jen pár. Už jsem se tu o tom někde rozepisovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli také pana Májka. Přišel mi trošku nesmělý a video budeme mít cca 6týdnů po svatbě. Co se týká fotek - krásné dělá i paní Damborská.
Odpovědět
My to video měli od pana Májka asi za 14 dní po svatbě. Ono nejspíš záleží i na tom, kdy ta svatba je. V sezoně mají všichni kameramani a fotografové jistě hodně práce a nestíhají. Říkali jsme si že raději počkáme, než aby to bylo ušito "horkou jehlou".
Odpovědět
Profilova fotka
Nám fotila paní Dvořáková. Fotky byli moc pěkné, ale zarazilo nás, že nefotí digitálním foťákem, ale obyčejným. Když jsme chtěli fotografie i na CD, tak nám je jen oskenovala, ale to už nebylo ono. Pan Májek nám také natáčel. Film byl nádherný a líbil se celé rodině. Udělal nám i nádherný romantický klip ve slavkovském parku. To jsem ještě u nikoho neviděla. Opravdu pěkné. On je asi hodně obsazovaný, protože točil před lety i několika mým kamarádkám, a i tuto sobotu jsem ho viděla jak běhá s nějakou svatbou po parku. jelinkovai: Nemohu říci, že by byl ten pan Májek nesmělý. Spíš naopak. Aktivně s náma komunikoval. U kadeřnice nám pak pověděl i několik vtipných historek ze svateb které natáčel. Dost jsme se u toho pobavili. :-) Je to ale samozřejmě věc názoru. Nám připadnul v pohodě.
Odpovědět
To že je kameramanů hodně bych tak netvrdila je pravda že dobrých co umí i poradit v nouzi třeba jak přidělat kytici na auto nebo v jakém pořadí vycházíme z domu a ským ...je poskrovnu ono to nechat jen na nás nevěstách to není zrovna dobré potom tam chybí posloupnost a důležití lidé a není to jen o technice a dobře to natočit ale taky nás uspořádat a zkorigovat taky jsem už tu psala o tom jak to vypadá spontálně neorganizovaně a jak když si to video a foto zorganizují a jaké jsem to měla jáa koho bych doporučila a není to otom aby byl zblízka ale aby se nám přizpůsobyl.Čauky
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalitní fotograf fotí na klasický film. Kvalita fotek je z nich hezčí. Paní Dvořáková dává foto na CD, sice oscanované, ale nijak to na kvalitě neubírá, ale dává i negativy. Na video je lépe si třeba měsíc počkat, raději kvalita než rychlost.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, pro kameramana jsem se asi už rozhodla. Bude to pan Májek, ale potřebovala bych ještě nějakého toho fotografa, neljépe z Brna.
Odpovědět
Profilova fotka
V loni jsem měla svatbu v Brně a měla pana Duhajského ze Znojma a letos v březnu jsem byla na svatbě ve V yškově a byl tam pan Májek a řeknu Vám holky ten přístu a organizace a ten výsledek no nedá se to s panem Duhajským srovnat a měli jsme taky foto ze Znojma pí Pfeffrová která byla taky strašně ochotná rychlá a pohotová.
Odpovědět
Profilova fotka
Dolda, ráda bych věděla z čeho usuzuješ že kvalitní fotograf fotí jen na film...? Není to narážka nijak na tebe jen mě to zajímá..Jelikož o tom něco vím a jsem z oboru
Odpovědět
Článek se načítá
pavlinka5: Nechce se mi věřit, že by byli s panem Májkem nějaké problémy. On je tu svojí prací hodně známý. Co se nějaké organizace týče, určitě si řekne co a jak. Alespoň u nás to tak bylo. Přece nemůže organizovat celou svatbu ? To by se nikomu nelíbilo. Navíc toho pana Duhajského o kterém píšeš tu skoro nikdo nezná a o panu Májkovi se tu psalo už hodně. Myslím ale, že je to úplně jedno, protože žádná nevěsta si neobjedná kameramana i fotografa jen tak naslepo. Za ně by měla hovořit hlavně jejich práce. Je tedy třeba navštívit tyto lidi a podívat se na jejich výsledky. Pak se teprve rozhodnout zda to za to stojí či ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Nikolah. Nejde vybírat jen podle referencí ostatních. Ty sice napoví, ale každý by si měl udělat názor sám. Bratr se ženil v březnu a chtěl také pana Májka, jenže ten byl tou dobou někde v zahraničí, tak musel sehnat někoho jiného. Bylo to také pěkně udělané, ale na můj vkus hrozně dlouhé. Někomu se to třeba takhle líbí. Holky, domluvte se s fotografem i kameramanem ať vám ukáží co umí. Rozhodnutí je pak jen na vás.
Odpovědět
Profilova fotka
Je na Vás jak se rozhodnete ale i ten pan Májek musel začínat a někdo byl určitě první kdo to vyzkoušel a šel tak naslepo.
Odpovědět
Profilova fotka
A proč si zvát někoho až ze Znojma, když je nevěsta z Brna ? To je přece dost daleko. V Brně jsou fotografové všude a kameramani určitě také. Stačí si jen vybrat. A ušetří se tak i na cestovném.
Odpovědět
Ahoj my měli video a foto od paní Humpolíkové z Vranovic. Fotky jsou úžasný a video ještě krásnější. Fotografka i kameraman vytvořili super atmosféru. Mrkněte na tyto stránky na wwwtečkafotoafilmtečkaeu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
----------------------------------------------------------------------------------- Na tvůj dotaz cena v Brně min.7.000-12.000,- a celodenní práce Znojmáka i s cestovným 5.000,- a Němčany nejsou omoc blíž než Znojmo.Jsem holka z vesnice ikdyž jsem si vzala brňáka ale u nás to nejvíc organizuje foto/video takže pan Májek měl perfektní vystupování ale v některých věcech nám neporadil nebo nechtěl do toho moc mluvit a fotograf musí takzvaně zapadnout jako by patřil trochu do rodiny aby jsme nebyli takový strnulí před cizím člověkem to mi tam trochu chybělo více drzosti natáčet na baru na únose oblékání nejem nevěsty ale i družiček je to jen můj názor ale potom to tam chybělo a my to tam měli a vypadalo to dobře vždyť nejen nevěsta a ženich jsou středem. Pan Duhajský mi pěkně vysvětlil a já mu dala za pravdu že na svatbě jsou důležití nejen nevěsta a ženich, také rodiče babička a dědeček a ti nejmenší ti taky neskazí žádný záběr. Mě na svatbě ukecal prababičku a dědečka aby si snámi zatančili alespoň jednu písničku a povím ti že už tady nejsou ale mám aspoň ten jeden tanec na památku a když se na to dívám tak tady je rozdíl dokázat strhnout i ty co se zdráhají a vymlouvají, takže u nás to byl kameraman a u kámošky potom kapela tak si ztoho něco vyber. Ahoj
Odpovědět
taky můžu doporučit dobrého kameramana není sice z Brna, ale točí po celém moravském kraji sever i jih a celkem zalevno za celou svatbu si účtuje do 5000 kč a to od příprav až po závěr.Takže kdyby někdo potřeboval kontakt písněte do IP nerada bych se dostala do křížku s adminem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pavlinka5: Děkuji za odpověď do IP i zde. Docela se mi ulevilo. Na video od pana Májka zatím čekáme a věříme, že bude super. Podle toho co jsi psala to vyznělo, že pan Májek je ten špatný. I ostatní to tak pochopili, podle toho co píšou. Jsem ráda, že tomu tak není. Každý má jiný styl a dělá co umí. Navíc každá svatba je určitě úplně jiná a je na každém kameramanovi jak si s tím poradí. Trochu Tě opravím. Píšeš, že Němčany nejsou do Brna o moc blíž než Znojmo. Možná jsi to trochu popletla, ale je tam hodně velký rozdíl. Němčany jsou od Brna jen 18 km, ale Znojmo je daleko 70 km. To už je velký rozdíl.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by asi vadilo, kdyby mi kameraman do všeho mluvil. On je tam přece od toho aby natáčel. Nemůže zapadnout do rodiny, když ho nikdo nezná. Měl by tam být nějaký profesionální odstup. Fotograf a kameraman by si měl umět trochu zorganizovat lidi pro svoji práci. Jenže radit někomu v ostatních soukromých věcech, no nevím. Co když třeba poradí špatně ? My se ho také sem tam zeptali a pokaždé nám poradil.
Odpovědět
Profilova fotka
vitkova zkus mrknout do meho alba, jestli se Ti libi takove fotky. Fotograf je moc sikovny, kreativni a byl s nami cely den. Je z Brna, takze vyhodou.
Odpovědět
V jedné diskusi kecáte jak jsou kameramani z Brna a Prahy drazý a hned na to jaká je to výhoda když je místní.Znám taky jednoho a ten jezdí hlavně Prahu a Vídeň protože do Brna se nedostane jelikož pro Vás není místní ale ostatním to nevadí jelikož má dobrou cenu a příští rok co jsem sondovala tak to se Vám teprve protočí panenky foto i video podraží ale památka na úrovni je k nezaplacení.
Odpovědět
Profilova fotka
hannnulka: můžu tě prosím poprosit o kontakt na Vašeho fotografa, fotky se mi moc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Lucasaerik. promiň tak nám to řekla fotografka, jestli to není pravda, tak se omlouvám.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám pro vás všechny skvělí typ,jmenuje se ing. Otto Daněk je z Boskovic a co se týče videa je nepřekonatelný :-( Stráví s vámi celý den klidně od 6 od rána a má opravdu dobré nápady.Různé akce nám točí už několik let a vždy sním byla velká spokojenost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky prosím poraďte mi kontakt na nějakýho dobrýho fotografa z Brna nebo okolí. Už jsem zoufalá. Pro kameramana jsme se už rozhodly, ale o žádném fotografovi nevím. Dívala jsem se na stránky paní Petry Dostálové, fotky jsou nádherný, ale nechce se mi za fotky v albu potaženém bílou kůží dávat 13.000,-, když za kameramana, který s námi bude celý den dávám 6.000,-. Cenu za fotografa bych si představovala nanejvíš na stejné úrovni, ale spíše míň. Díky za všechny kontakty
Odpovědět
Fotografové jsou nechutně drazí. Bohužel je to tak. Nezvy si ho na celý den, ale třeba jen od rána po první tanec. Ostatní už vám nafotí hosté. Foťáků tam budete mít určitě dost.
Odpovědět
Zdravim, fotografovia a kamerani su amatersky pridrahi a niektori aj professionalne drahi, trochu zmetujuce, vsak, :). Pisem ako reakciu na tvoj komentar, kedze profesionalne posobime uz 10 rokov v tejto oblasti a musim povedat, ze patrime k tym drahsim, avsak to nesie so sebou zavazky o kvalite a spolahlivosti a unikatnosti, skusenostiach a totalnej profesionalite. Dalsou pridavnou hodnotou je technika a vybavenie, ti lacnejsi spravidla to plataju cim maju, aspon My drzime krok s profi vybavenim, aby svadobny vysledok bol dokonaly! Vela zdaru pri vyberani praje Marek,
Odpovědět
Já měla na mysli hlavně ty, co si koupí foťák a rázem jsou z nich fotografové. Každý kdo umí si nechá za svoji práci řádně zaplatit. To je v pořádku. Problém je pouze v tom, že se do toho pletou i ti co neumí.
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?