Žiadne svadobné fotky, máte rovnaký problém?

ahoj holky,potrebujem poradit, vydavala som sa pred par rokmi, nakolko sme na zaciatku neboli financne prave najlepsie, nemame takmer ziadne svadobne foto. mam len par foto ako idem do kostola,par v kostole a na hostine. ziadne super fotky,ktore by som si mohla dat do albuma a album o 20rokov ukazat detom... som z toho sklamana,ked vsade vidim tie krasne fotecky, mate niektora rovnaky problem? myslela som, zeby som sa obliekla do siat a manzel do obleka a par foto si urobili u otografa,ale viete, deti uz su velke :DDD :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to zkusila, no co,za zkoušku nic nedáš :) Jasně zaplatíš, ale zas bude to :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě to zase přijde "zbytečné". Asi záleží, co od toho čekáš, ale upřímně - přeci jen to nebudou fotky ze svatebního dne...Ale klidně si je udělejte, jenom si nemyslím, že by ti to vynahradilo fotky přímo z toho dne, protože budete vědět, že to bylo focené až někdy potom a nebudete k těm fotkám mít ty vzpomínky. To už bych si radši udělala nějaké profi focení s manželem a dětma, nebo jen s manželem někde v přírodě nebo tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@majka1niky Dobrý den, být vámi tak bych si nechala udělat s partnerem krásné fotky na památku ale ne v klasických svatebních šatech ale v pohodlném a vámi blízkém oblečení :) Myslím že máme spousty nápadů jak udělat krásné partnerské fotografie. Nebojte se a nechte si udělat krásnou památku :). Pokud by jste chtěli ,,svatební fotečky,, není problém si půjčit třeba i jiné ne tak honosné šaty- můžete mít např. střih řeckého stylu, luční květiny, manžel pouze kalhoty, košili a např. kšandy a celé focení pojmout moderně, uvolněně :) ..ať se zadaří :)
Odpovědět
Profilova fotka
@majka1niky vzdyd nejde o zivot. Ja nase svatebni album neotevrela uz nekolik let a ani me to nelaka. Svatba je jen soucast zivotnich etap, mate vzpominky, par fotek taky. Dulezite je, ze se mate radi a jste spokojena rodina. Jestli chces hezke fotky, udelejte si foceni, jak radi holky a neplac nad tim, co uz nemuzes zmenit. Jsou dulezitejsi veci v zivote.
Odpovědět
Profilova fotka
K fotografovi klidně zajděte, ale nepojímal bych to jako svatební focení ... jak je psáno výše, zpětně to už není ono a tak tím budete lhát hlavně sami sobě, až si to jednou budete prohlížet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych rovnou udělala druhou svatbu nebo obnovení slibu :-) focení alá svatba asi ne, záleží jak to vemete, pokud chcete fotky ve svatebním tak bych do toho šla.. :-)
Odpovědět
Je spousta nevěst a to i tady které tu mají krásná fota, ale manželství už neexistuje. Moji rodiče mají taky asi jen 5 fotek no a co? Mají stále hezký vztah a vzpomínky.Určitě se vyfotte, ale jako štastný pár, nehrajte si znovu na nevěstu se ženichem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer! Myslím si, že to rozhodně dobrý nápad je. Kolikrát se fotí svatební editorialy, kde se vše načančá jen pro oko do magazínů, tak proč si konečně neužít svůj den snů?:-) Rozhodně se nebojte oslovit kohokoliv ze svatebních fotografů, kteří se Vám líbí. Hezký večer:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?