Žermanická přehrada

Měl jste někdo svatbu v okolí žermanické přehrady? Víte o nějakém hezkém místě k focení? Doporučte, kde by stálo za to, se jet vyfotit?
Odpovědět
Profilova fotka
Žermanická přehrada je sama o sobě pěkná :-) . Taky je tam kaple u Pazderny, ne přímo tam, ale u cesty mezi přehradou a Pazdernou - tam by mohly být hezké fotky. Hezký výhled je také u vesničky Velicesta. Ideální ale je si to osobně projet, klidně i s fotografem. Nejlepší na focení jsou louky (nejlépe takové, které se nesekají - ale radši si zjištěte, jestli tam není mokřad, jednou jsem se tahle propadla až po kolena do čehosik bahnitého, ostatně proto se tam tráva nesekala :-D ), výhledy, rybníky, ovocné sady, běžné zahrady, polní cesty, eventuelně industriál (třeba důl). Oproti tomu pro focení není až tak ideální park (je často málo různorodý a pokud je hodně špatné počasí, nefotí se tam moc dobře, je tam tma, vadí mi, že jsou v pozadí odpadkové koše a lavičky), některé druhy lesů (les je ideální řídký s vysokými stromy a vysokou trávou). Na pole taky pozor, často se tam věci mění a pokud vypadá dobře v květnu, neznamená to, že bude pěkné i v září (např, když ho rozorají)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotil jsem tam několikrát a na kole projížděl nespočet krát a řekl bych že huwik to napsala dobře - projeďte se kolem, najděte si místo které Vám něco řekne, zaujme, udělejte si třeba piknik, romantika a uvidíte, že některá místa co přes den neřeknou nic a za západu slunce šeptají tichou poezii o lásce dvou duší.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v okolí Žermanické přehrady je hodně míst, kde se dá fotit. Najděte si čas a jedno odpoledne se projděte kolem se svým fotografem. Hezkých míst je hodně, akorát se zaměřte na to, abyste se všude dostali pohodlně (s maximálním komfortem). Přece jenom ve svatební den (tedy pokud se budete fotit ve svatební den), kdy budete mít na sobě šaty a málo času, bude dobré pokud bude v blízkosti parkoviště. Hodně nevěst se fotí na hrázi Žermanické přehrady (viz ukázka), nebo u penzionu Maják v Soběšovicích. Dá se fotit i u kostelíka v Sedlišti a na dalších místech. Hezké světlo a příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?