Ženich s oholenou hlavou. Jak to bude vypadat na fotkách?

Profilova fotka
Nevím, kam bych tento dotaz zařadila... :-) No, jde mi o to, že můj přítel má už asi 4 roky kouty, za které se stydí - já myslím, že to tak strašné není a nikdo si toho myslím nevšímá, ale on si to nedá rozmluvit. Asi rok si už holí pravidelně hlavu žiletkou. Chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte a jak budou vypadat fotky (jestli se mu třeba nebude lesknout hlava?) a celkový dojem. Jsem celkem jemná, drobná a šaty chci mít "princeznovské", tak mám obavy z toho, aby to nepůsobilo špatně. Myslím ta "drsňácká" oholená hlava mého manžela. Hodí se to vůbec na mladého chlapa a ještě k tomu na svatbu? Bylo mu teď 30. Díky za všechny rady a připomínky. ;-)
Odpovědět
Podivej se na muj fotoblog :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to snad ne... :D holky... :)) PS: taky mám doma plešounka! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x :-D já akorát nevím, jak to bude působit! :-D Nějak jsem si na tu "plešku" ještě nezvykla...nebo co.. Líbil se mi strašně moc s vlasama a fakt mu to myslím seklo víc. Na svatbu se podle mě hodí spíš takovej serioznější vzhled. :-D Myslím s vlasama. Ale tak pokud se tak necítí dobře.......jako chápu to asi.... Jen mě zajímalo, jestli s tím máte některá zkušenosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se můj P. na fotkách líbí :) ale nevím jestli to není tím, že by se mi líbil i kdyby měl na hlavě .. jak se říká :D
Odpovědět
Staci hlavu "napudrovat" a nic se lesknout nebude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x Však mě se taky můj miláček líbí.. :-) Jen mě to zajímalo. Jsem ráda, že jsem si prohlídla fotky těch, co to tak měli... No, jinak ale myslím, že je to asi to poslední, co bych měla ohledně svatby řešit, že! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova Dobrý den, mohu vám dát zkušenost z focení s muži co mají oholenou hlavu. Problém je slunečný den a focení na přímém slunci a zvlášť když je slunce hodně vysoko (kolem poledne). Opravdu se hodně hlava pak leskne a není to moc vzhledné ani po větších retuších. Ale šikovná fotografka/fotograf by si počkal na večerní slunce, nebo stín. Můžete také ,,prázdnou,, hlavu vtipně rozbít např. barevnými brýlemi v barvě svatby, stylovým klouboukem(na pár fotek apod) a prostě to tak různě prostřídat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zankova_photo Děkuji za tip. ;-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Pokud holou hlavu, tak by měl k tomu mít takový oblek, aby nepůsobil až moc drsňácký, jako nějaký gangster. V jiné diskuzi jsi se zmínila o tom, že by chtěl bílý oblek a tobě že se líbí černý lesklý. Myslím , že v obou oblecích by právě vypadal jak gangster, jedině pokud je štíhlý, spíše křehčího vzhledu, tak by to tak nepůsobilo. Asi by bylo nejlepší jít do obchodu a vyzkoušet varianty. :-) Mě osobně se moc líbí žakety , pokud by byl třeba šedý, tak to by bylo moc hezké, takové elegantní, jen zas nevím , jestli by se to s tou holou hlavou zase nebilo. :-| No chce to zkoušet a zkoušet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...:-) z toho si vůbec nedělejte vrásky. Odlesky neřešte. I průměrný fotograf si s tímto hravě poradí. Posílám pro inspiraci. Snad Vás to přesvědčí o tom, že holohlaví jsou - jak říká moje žena u mě :-) - sexy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova cauky. toho bych se fakt nebala :) mrkni trebas ke, mebyl to zadnej problem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Muj manžel je plešounek, na hlavě mu toho už moc nezbylo a proto se obden holí žiletkou. Ani nepřipadalo v úvahu, že by si nechal narůst cosi na hlavě. Můžeš juknout ke mně do alba :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marcelka19 @irca_koblizkova a teď koukám, že tam mám fotky jen od amatérů...nicméně na fotkách od profíka se nic neleskne a to jsem tedy extra fotografa neměla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na moje album : Hag.... myslím že to ženichovi slušelo(bez ohledu na to že to byl manžel ) Potom můžeš mrknout do mého profilu Fotagrafa, tak je taky jeden bez vlásků ..... jen s tou žiletkou bych to asi nepřeháněla... možná oholit tak 3 dny před svatbou nebo i víc... aby tam trošku něco bylo a nebyl jak fantomas :o) ale je to o tom jaký je ženich typ a co mu sluší... a jestli se něco bude lesknout, tak si s tím průměrný fotograf poradí, aby se to na fotkách nelesklo.... Neboj se... a myslím že by se Ti stejně líbil i s prasátkem na hlavě... bude to přece tvůj manžel, tvůj miláček ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den. Pokud má někdo plešatou hlavu je nutné brát na to zřetel a dávat i pozor na určité světelné situace, třeba světlo shora. Přikládám pár fotek plešatého ženicha. Pokud by Vás naše fotky zaujaly, rád si s vámi dám nezávaznou předsvatební schůzku. Není od věci když si novomanžel sežene k outfitu klobou. Jednak to působí retro, druhak máte jiný záběr než s čistou pleší. Mějte se...
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych si s tím na Vašem místě hlavu vůbec nedělala :-) Vdávat se budete z lásky a o fotky ať se postará fotograf :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám plešouna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Všem moc děkuji za názory a příspěvky. :-) Já si z toho nedělám nijak těžkou hlavu, jen mě zajímalo, jak to kdo měl a jaké máte případně zkušenosti s vašimi plešounky... Potřebovala jsem inspiraci a moc za ni děkuji. Fotky máte všichni krásné! Mě se můj miláček líbí ve všech situacích a samozřejmě i s oholenou hlavou. ;-) Určitě bude ten největší fešák na světě a já už se strašně těším na náš velký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na můj fotoblog, mám taky plešounka... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:) minulý týden jsem fotil nastávající maminku s tatínkem s holou hlavou a nic lepšího jsem si na fotkách nemohl přát.... jde o to jak fotograf umí pracovat s tím co dostane....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?