Zařadit svatebního fotografa i do pohostinové zábavy?

Chtěla jsem se zeptat, jestli zařadit našeho fotografa i do po hostinové zábavy - hry, scénky, tombola apod. Je to snoubencův kolega z práce a fotografování je jeho koníček, už fotil spousty svateb a fotky má krásné. Jen teď právě řeším dilema, jestli s ním počítat např. do té tomboly, protože chceme nakoupit stejný počet dárečků jako je počet hostů, aby každý dostal něco ... jen u něj nevím ... podle mě by tohle všechno měl právě fotit a né se aktivně účastnit.... ke stolu je samozřejmě zván, v tomto mám jasno, jen fakt u té zábavy tápu ... :-( jak to řešíte Vy, prosím???
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ho znáte a kupujete dárky pro všechny, tak bych už pořídila i pro něj. Není nic jednoduššího, než že bude fotit a až příjde řada na něj, tak na chvilku předá foťák a budete mít fotku i s ním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 pokud bude zůstávat i na pozdější zábavu a zčásti tedy chápu i jako host, tak během tomboly se fotí např. velmi málo. Stačí vyfotit 2-3 krát jinak je to pořád dokola. Pokud jsem byla na svatbách a byla tam večerní tombola, tak měli lístků vždy hooodně a dárečků až zbytečně moc. Kolikrát jsem dostala lísteček taky ale někdy jsem třeba odjela dříve domů než se dolosovala :D- trvá to opravdu dlouho. Záleží jaký máte k fotografovi vztah a jak se vám s ním bude v daný den spolupracovat. My si většinou velmi rozumíme a večer mě berou jako jednu ze svatebčanů- jen já jsem již velmi unavená a těším se na postýlku :D
Odpovědět
Já mám jen obavy, aby se tak po chvilce nazačal cítit on - jako jeden ze svatebčanů - a nezapomněl fotit. Ale tak nebude to jeho první svatba, tak snad má nějaké zkušenosti, jak se nenechat moc strhnout všeobecným veselím a zachovat si určitou profesionalitu ...
Odpovědět
Profilova fotka
Základ taky je se s kolegou-fotografem opravdu zřetelně domluvit, jestli jde jako svatebčan s foťákem... nebo jako fotograf. Něco mezi se bohužel nepřipouští :-) Pokud mu jasně řeknete, že tam jde jako fotograf, určitě se strhnout nenechá. pokud mu to ovšem nedáte jasně najevo, může nastat problém a to nejen při tombole. Ale jinak souhlasím z tomboly je opravdu jen minimum fotek - po fotografické stránce je to většinou opravdu nuda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 myslím si že takové to večerní a noční focení je jen o pár snímcích za hodinu- jinak se veškerá situace opakuje, lidí tancují a pijí stejně :D proto já tam na tuto zábavu již ani nebývám a v 90% případů odjíždím po prvním tanci. Plno nevěst mi pak i nabídlo že mohu na místě zůstat i déle a ,,bavit se,, ale jsme ráda že jedu domů. Po 11h focení, běhání a nahánění svatebčanů jsem upřímně hodně unavená a vyšťavená. Proto poděkuji, dám si něco třeba z večerního rautu v klidu, rozloučím se a odjíždím :)(mám před sebou třeba stejně ještě hodinku cestu domů).
Odpovědět
Profilova fotka
Já už na svatbách v tombole párkrát vyhrála :-) A stihla i fotit, sám sebe fotograf nefotí, takže bych ho také zařadila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já myslím, že když budete mít nějaký ten tombolový dáreček i pro něj, vůbec nic se neděje. Může fotit tombolu a pokud bude vylosované jeho číslo, tak přestane na chvilku fotit a cenu si převezme. Určitě Vám i tak udělá zajímavé snímky. Pokud svatby fotografuje, bude vědět jak se k tomu postavit. Minulý rok jsem si také jako fotograf koupil lístek do tomboly, zvládl jsem to bez problémů. Vyhrál jsem košík plný hub :-) S přáním hezkého dne Martin Šašek
Odpovědět
všem moc díky za reakce ... vidím, že jsem z toho dělala zbytečnou vědu :-D opět ... :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?