Začínající fotograf na svatbu 20.6. v okolí Čelákovic

Našel by se fotograf, který teprve čeká na svou příležitost? Rádi bychom našli nadšeného začínajícího fotografa, pro kterého je focení zábava a rád by dostal příležitost prosadit se. Cena dohodou. Děkujeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidět takovou výzvu, je určitě super!! A ne každý do toho jde, myslím jako snoubence. Hned bych do toho šla. Jen škoda, že je to tak daleko :( (Jsem z Opavy). ale přeji Vám, aby se Vám někdo ozval :) A Vy byli spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji krásný den! I když nejsem začínající fotograf - je pro mě focení stále zábava. Mám to do Čelákovic kousek a 20.6. volno - takže mrkněte se na mé stránky čí FB a můžeme se domluvit! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sice nejsem úplně začínající fotograf, ale ceny mám myslím slušné :-). Jsem studentka umělecké školy a v Čelákovicích mám přátelé. Takže bych Vám mohla být k dispozici už od rána a navíc bych měla tipy na hezká místa na focení v okolí. Kdyžtak portfolio i ceník mám zde na profilu beremese. Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby. Orientační ceník (lze se dohodnout podle Vašich přání) naleznete na webu :) Mou předností je nenarušení obřadu a nevyumělkované fotky :) Samozřejmostí je smlouva. Přeji klidné přípravy a šťastnou ruku při volbě fotografa.
Odpovědět
Sakryš, nabídka jak určená pro mě, a já jsem zrovna toto datum za velkou louží. Škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Také nabídnu své služby. Veškeré info na Webu. S pozdravem a přáním spousty štěstí, ať už si mě vyberete nebo ne :) Váš Honza Jordán
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?