Vyvolání fotek

Profilova fotka
Ahoj holky! Prosím prosím - kde jste si nechávaly vyvolávat fotky a jak jst byli spokojené?
Odpovědět
Já si objednávám ve Fotoškoda. Občas něco ve fotolabu, ale spíš to první.
Odpovědět
Profilova fotka
@alenakm Doporučila byhc vám také FotoŠkoda. Nejprve není znát rozdíl zda tisknete někde za levno nebo tam, ale po nějakém čase se levnější variabty fotografií začnou vyšisovávat, prohýbat a můžete tisknout znovu. Proto doporučuji kvalitní tisk právě třeba u FotoŠkoda
Odpovědět
Profilova fotka
@alenakm také se přidávám a doporučuji fotoškoda. Velkou výhodou je zaslání fotografií online a možnost doručení hotových fotografií poštou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji portal kvalitnifotky.cz. Mají přehledný a rychlý systém pro nahrávání fotek online a kvalita tisku (i fotopapíru) je super. Fotky Vám přijdou poštou.. vždy pečlivě zabalené:) H.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ve FotoŠkoda si nechávám vyvolávat fotografie již nějaký čas a vždy výborný. Mají kvalitní mašinku. Věrné barvy, černá je opravdu černá.
Odpovědět
Profilova fotka
ffff http://www.fajneapekne.cz/fotoalba-dl...
Odpovědět
já jsem teď nedávno zahlédla reklamu na Piklio, zkusili jsme fotoknihu a super!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
na fotoknihy jsem od přítele dostala kupon k fotáku od Fotolabu, knihu hodnotím jako povedenou, jen té dřiny to vše vybrat a vložit... žádná sranda holku.. Na fotorámečky se mi osvědčilo toto http://www.stardecoshop.cz/fotoramecky/ , líbily se mi, že mě pěkně ladí s ostatními dekoracemi..
Odpovědět
Happy foto a vždycky maximální spokojenost, doporučuju !
Odpovědět
Profilova fotka
Foto Eliáš: Pardubice, Nymburk a tuším že H.K. a dělají i vyvolání negativu jak barvu tak i ČB!
Odpovědět
Za mě ne Fotolab, kvalita často kolísá. Vyvolávala jsem 1000 fotek a hodně jsem se rozmýšlela, zda reklamovat či ne. Nakonec jsem to skousla. Kamarádka to měla ale mnohem horší a to bylo na jasnou reklamaci a předělávali to. Vše strašně tmavé. Vyvolávaly jsme obě jednu fotku stejnou a byl tam velký rozdíl. Pozor nemůžete srovnávat fotoknihy a vyvolání fotek .
Odpovědět
Profilova fotka
24print eu a fotoknihy Bontia
Odpovědět
Článek se načítá
24print.eu....spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
klasicko foto u fotoskoda, fine art printy u dotornot :-)
Odpovědět
Holky a necháváte si svatební vyvolávat v lesku nebo matu?
Odpovědět
@kaaacaaatkooo raději mat
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaacaaatkooo My máme zase raději lesk ;)
Odpovědět
@kacenkakaca Raději mat kvůli poškrábání? @dmiska Mně se taky líbí právě lesklé, ale manžílek řekl automaticky mat, tak teď dumám, co s tím...
Odpovědět
@kaaacaaatkooo nene, ale proste se mi libi vic, fotka lepe vynikne, kdyz me tam nerusi to prasatko, jak se to leskne. Jinak treba fotoskoda ma fakt hezky matne, nelesknou se, ale nejsou uplne matne nebo jak to rict.
Odpovědět
@kacenkakaca Rozumím :-) No, zatím to vypadá na mat. Je fakt, že se to pak leskne... pak se to umatlá a nejde to spravit...
Odpovědět
holky, jaký formát fotek volíte? Myslela jsem, že minimálně do alb pro rodiče a babičky nechám klasiku 10 x 15, dnes mi ale v jednom foto obchodě říkali, že takový formát si nikdo na svatební fotky nedává.... tak já nevím, 13x18 mi přijde už trochu zbytečné a v tom množství celkem drahé :-| Jak to řešíte vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?